Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek sanmıyorumda doğruysa ilk defa mantıklı bir şey söylemiş bence.Dursun Özbek: "Bu futbolculara hoca dayanmıyor. Bu kaçıncı hoca. Gidecek birisi varsa Tudor değildir. Gerekirse futbolcuların hepsini gönderirim." (Milliyet)
![]()
Dogru yanlis ayri mesele de hangi parayla bunu yapmayi dusunuyormus onu da aciklasa iyi olurPek sanmıyorumda doğruysa ilk defa mantıklı bir şey söylemiş bence.
Ama tabii futbolcu grubundan da önce ilk gitmesi gereken kendisi o kaldığı sürece hiç bir şey güzel olmayacak Galatasaray için
Gerçi bu böyle diyorsa Tudor'u da yakında kovacak demektir![]()
Bunun maşallah dediği 3 gün yaşamıyor. Riekerink içinde aynılarını diyorlardı sonra kendilerine zaman kazandırsın diye kovdular
TD yemek bunlar için bir hobi haline dönüştü
Bi insana giydiği hiç birşey yakışmaz mı arkadaş
TapaTalK
Başarılı olsa bir nevi sineye çekilirLaf söylemek istemiyorum da,suratında 1 gram meymenet yok denir ya.Aynen öyle bir adam Dursun.
![]()
Sağdaki amca köy muhtarı sanırım
Dun gece ruyama girdi herif resmen bir mactaydik tam karsimdaydi bir sovdum yuzune bir sovdum, asagiladim sovdum sogumadim yonetimden ak yuruyen bi sakalli varya savunmaya calisti sacini sakalini cektim 2 dakika salladim elimden zor aldilar tam dursunu dovmeye gidecektim uyandim. Yine yirtti
Ne zaman kurtulacağız bu çapsızdan ya 1 sene daha bununla geçmemeli