- 1 Ağustos 2009
- 46.460
- 48.693
- 4.708
Türkiye pazarına girmenin en iyi yolu Gsmize sponsor olmaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an sorun yokgog mu bozuk
kiymetli vaktini ayirip ^uzun mesajiimi okuyup geri donus yaptigin icin oncelikle tesekkur ediyorum sevgili hamdi .Mümkünse bence de olmalı. Olmuyorsa da o ülkenin yerel takımların altyapısıyla organizasyonlar düzenlenmeli. Shanghai’a sizi izlemek için Galatasaray scoutlari gelecek dersin. Ver gazi, hangi aileler bu fırsatı istemez evlatları için.
Hemfikirim, olmuyorsa bile bir depo ayarlayıp online hizmet verilmeli.
Hemfikirim
Hemfikirim. Bizim kulübün loca hizmetleri bile vermesi lazım.
Hemfikirim, bu oldukça kolay gerçekleştirilebilir
Hemfikirim
Biraz daha kafa yormam gerek buradaki yazılana
Hemfikirim
Hemfikirim. Bu işler yanlız sadece Çin için olmak zorunda da değil. ABD, Avrupa, Güney Amerika, Japonya, Güney Kore vesaire.
Koltuk sevdalısı yöneticiler bu işlere biraz kafa yorsa koltukta oturma süreleri de doğal olarak artar. Yani Win/Win![]()
uzun mesajimi vakit ayirip okuyup akabinde geri donusun icin tesekkur ediyorum sevgili alp .Çin nüfusu sayesinde anormal bir potansiyel barındırıyor. Burada ne kadar izleniyor bilemiyorum ama Snooker güzel bir örnektir. Çinliler çok seviyorlar bu sporu. Her yıl katlanarak artan bir ilgi sayesinde baya sporcu çıkardılar. 2000li yıllarda sayede Ding Junhui vardı. Şimdi her turnuvada Çinli sporcuları görüyoruz.
çok ucuza kurulabilecek ve türk telekom stadının altında rahatlıkla faaliyet gösterebilecek olası galatasaray bilardo şubesinin menajeri ve sporcu kaptanı olması gereken hasta galatasaray taraftarı bilardocudur.
satranç şubesinden 50-60 bin tl fazlasına faaliyete geçebilir. bence maçlarını gs tv'den yayınlasanız sandığınızdan çok geri dönüş alırsınız. kaynak yok diyenlere duyrulur ki yönetime de bir ara söylemiştim genel kurul onayı gerekli diye geçiştirmişlerdi. ben yıllık bütçenin yarısını karşılarım o derece gerçekleşebilecek olası bir güçlü ihtimalin kahramanıdır semih ağabey![]()
Doğu Perinçek: "Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi ile Dursun Özbek başkanımızı buluşturdum. Büyük ihtimalle büyük Çin firmaları Galatasaray’a sponsor olacak." (TV100)
Ne amatörü kardeşim Ana branşımızın sponsor ihtiyacı katalog fiyatımız göğüs 50 milyon, şort 20, sırt 35 milyon euro.Amatör branşlarda sponsor aliriz güzel olur
Arada atsınlar lan 5 milyon Euro amatör bransaNe amatörü kardeşim Ana branşımızın sponsor ihtiyacı katalog fiyatımız göğüs 50 milyon, şort 20, sırt 35 milyon euro.
Stadyum yıllık 50, tribün başına da 10ar milyon euro.
Çinli kardeşlerim pammuk eller cebe.
sevgili baris ve konuya ilgili sevgili renkdaslarim ,Amatör branşlarda sponsor aliriz güzel olur
Neci bunlarTencent olduğunu 2 gün önce yazdık. Çinden derin bağlantılarımız var.
Sponsorluk parasını duyunca alinin eli ayağı birbirine karışacak. r
Teknoloji firmasiNeci bunlar
cin usulu soslu donerNeci bunlar
Hayvan gibi IT firması.Neci bunlar