GSC Haber Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere"

Mümkünse bence de olmalı. Olmuyorsa da o ülkenin yerel takımların altyapısıyla organizasyonlar düzenlenmeli. Shanghai’a sizi izlemek için Galatasaray scoutlari gelecek dersin. Ver gazi, hangi aileler bu fırsatı istemez evlatları için.

Hemfikirim, olmuyorsa bile bir depo ayarlayıp online hizmet verilmeli.

Hemfikirim

Hemfikirim. Bizim kulübün loca hizmetleri bile vermesi lazım.

Hemfikirim, bu oldukça kolay gerçekleştirilebilir

Hemfikirim

Biraz daha kafa yormam gerek buradaki yazılana

Hemfikirim

Hemfikirim. Bu işler yanlız sadece Çin için olmak zorunda da değil. ABD, Avrupa, Güney Amerika, Japonya, Güney Kore vesaire.

Koltuk sevdalısı yöneticiler bu işlere biraz kafa yorsa koltukta oturma süreleri de doğal olarak artar. Yani Win/Win 🙋‍♂️
kiymetli vaktini ayirip ^uzun mesajiimi okuyup geri donus yaptigin icin oncelikle tesekkur ediyorum sevgili hamdi .

elbette bahse gecen mevcut cin ve ardina guney kore oldugundan, bunlardan ornekler verdim. ki, mesajimin arasinda da -bahsini ettigin ulkelere- de
ayrica degindim. guncel konu dan sapma ve bozulma olmasin diye diger ulkeleri detayli degerlendirmeye almadim ilgili mesajimda.

genel basliga istinaen :
nacizane tespitim de bir degisme bulunmuyor .
^samimi olmak ,buna yonelik adimlar atmak.

en kotusu ne olur derseniz ; iletisimi ve birlikteligi kaybedersiniz tek tarafli.
cinli yatirimcilar genel bir planlama ile bu birlikteliklere meyilliler.
planlamalarina yonelik samimiyetsiz , degiskenli bir durum gordukleri anda masadan kalkarlar, -ki, bu durum gecmiste kendilerince avrupa nin bilumum yerlerinde gerceklesti,cinliler coklu olarak yatirimlari geri cektiler . kaybeden kulupler oldu.

diger yandan ,kulupsel degilde,
son donemlerde ise yeni sayfa acildi .ikna oldular fifa ve uefa turnuvalarina yonelik devasa yatirimsal girisimler yapildi.saglam devasa sponsorluklar yapildi .

devamini ,daha derinlikli ayri bir baslikta yorumlamak verimli olur gibi .

saygi ve selamlar .

Çin nüfusu sayesinde anormal bir potansiyel barındırıyor. Burada ne kadar izleniyor bilemiyorum ama Snooker güzel bir örnektir. Çinliler çok seviyorlar bu sporu. Her yıl katlanarak artan bir ilgi sayesinde baya sporcu çıkardılar. 2000li yıllarda sayede Ding Junhui vardı. Şimdi her turnuvada Çinli sporcuları görüyoruz.
uzun mesajimi vakit ayirip okuyup akabinde geri donusun icin tesekkur ediyorum sevgili alp .

konuya entegre oneri babinda -snooker konusu ile - olaya farkli bir bakis getirmissin. ben ,bizim sozlukte, galatasarayli olan efsanemiz semih sayginer'in basligindaki yillar once yazilan *alt da yer alan oneriyi ''cin'' dolayli da ele alanbilecegimizi dusunuyorum. hatta cevre ulkeler dahil ,guney kore ve japonya'da da kendisi cok cok populer bir marka isim . <- * ->
çok ucuza kurulabilecek ve türk telekom stadının altında rahatlıkla faaliyet gösterebilecek olası galatasaray bilardo şubesinin menajeri ve sporcu kaptanı olması gereken hasta galatasaray taraftarı bilardocudur.

satranç şubesinden 50-60 bin tl fazlasına faaliyete geçebilir. bence maçlarını gs tv'den yayınlasanız sandığınızdan çok geri dönüş alırsınız. kaynak yok diyenlere duyrulur ki yönetime de bir ara söylemiştim genel kurul onayı gerekli diye geçiştirmişlerdi. ben yıllık bütçenin yarısını karşılarım o derece gerçekleşebilecek olası bir güçlü ihtimalin kahramanıdır semih ağabey:)

<- bu oneri ,yerel ustte belirtileni iyi fikir olarak aklimizda bulunsun.
keske bilardo takimimiz olsa. hayiflandigim bir durumdur yillar yili .

genel konu basligina ilisik ,
benim semih ustad ozelinde kulubumuz ve uzakdogu vizyon planlamalari dahilinde , bi nevi bu faaliyetler vb zincire, kendisinin ^halka olarak dahil edilmesi taraftariyim .
kulubumuzun daveti ile oralara gittimizde ^kendisi de gosteri maci icin bizle gitmeli. bi nevi elcimiz olmali . uzun vadeli dusunulmeli.tek seferlik olmamali .

yazmis oldugun mesajin 2. kismina -bir sonraki mesajimda yanit vermeyi dusunuyorum.

saygi ve selamlar .

Kung Fu türevlerinin tümü Wushu başlığı altında toplanıyor. Burada bir sorun varmış yalnız. Türkiye Wushu Federasyonu ile alakalı bir sürü olumsuz haber varmış internette. Ben sonradan gördüm. Federasyon başkanı ve ailesi hakkında bir sürü iddialar var ortaya atılmış olan. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Doğu Perinçek: "Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi ile Dursun Özbek başkanımızı buluşturdum. Büyük ihtimalle büyük Çin firmaları Galatasaray’a sponsor olacak." (TV100)

Amatör branşlarda sponsor aliriz güzel olur
Ne amatörü kardeşim Ana branşımızın sponsor ihtiyacı katalog fiyatımız göğüs 50 milyon, şort 20, sırt 35 milyon euro.
Stadyum yıllık 50, tribün başına da 10ar milyon euro.

Çinli kardeşlerim pammuk eller cebe.

Ne amatörü kardeşim Ana branşımızın sponsor ihtiyacı katalog fiyatımız göğüs 50 milyon, şort 20, sırt 35 milyon euro.
Stadyum yıllık 50, tribün başına da 10ar milyon euro.

Çinli kardeşlerim pammuk eller cebe.
Arada atsınlar lan 5 milyon Euro amatör bransa😁

Amatör branşlarda sponsor aliriz güzel olur
sevgili baris ve konuya ilgili sevgili renkdaslarim ,
(mesaj yine bi tik uzun olacak kusuruma bakmayin) .

nacizane dusuncem - genel bir planlama yapilmali . departman kurulmali.
inanilmaz devasa fiirmalar mevcut . bu durumu mutlak avantaja cevirmeliyiz.
onceki mesajlarimda ozellikle ustunde durdugum durumu yinelersem ;

mutlaka ^ozel bir departmant kurulmali^ . asya uzakdogu bolgesi dolayli yatirimcilari cesitli anlasmalarla -basta futbol ,espor olmak uzere- bir cok spor bransimiza entegre etmeliyiz planlamalar dahilinde....

bunu da tek seferlik degilde ,uzun vadeli vizyonel planlamalar cercevesinde ele almali kulubumuz .

stad disi ve ici reklam anlasmalari olsun, forma uzeri olsun, idman tesisleri panolari olsun, , , ve daha nice bolgelere olabildigince buyuk markalari kulube cekmenin planlamalari haril haril yapilmali .

bunlar disinda, cin ulkesinde dogru bolgelere gs futbol okulu ;
( futbola ilginin oldugu yerlerde mini gs okullari acilmali, bunun icinde kendi icimizden altyapi hocalarini da bolgede degerlendirmeliyiz. keske sevgili ali yavas kulupte halen aktif olsaydi, tam onun buyuk tecrubesi ile buralarda bold adimlar atabilirdik,, bi sekilde altyapi hocalari bu planlamaya dahil edilmeli ) .

<- bunu avrupali bilumum takimlar yillardir uyguluyor. bayern ,inter aralarinda en begendiklerimdendir.

gs store acilimini oradaki istirakciler, anlasma yaptigimiz sirketler karsilar,kurulumu vs.
bize de sadece urunleri oraya temin etmek ve beraberinde bizden bir magaza sorumlusunun buradaki store dan yetkili olmasi ile store da resmi olarak icraat'a baslar . urunleri bolgeye ozel de dizayn edebilmeliyiz. yazi olarak cince olabilir, +, figur olarakta kulturlerine has figurler de kullanilabilir.

ali sami yen stad turu, mac ve 2,3 gunluk hafta sonu bi nevi ;
-sehir gezisi ve mac izleme paketi- gibi bir paket uygulama ,anlasmali oldugumuz/olacagimiz oradaki turizm acenteleriyle planlamasi yapilir .

bu ve daha br cok fikir akla gelebilir $ getirisi potansiyelli planlamalar.

cin tarafi kanimca, ilk oncelikli isteyecegi noktalar ;
orada bir *futbol *okulu tarzi girisimle cocuklari gencleri futbola entegre etme,ve *buradan filizlenenleri ulkelerinin futboluna kazandirma .

alt yapimiza ise onlardan yetenekleri alip gelistirme .

karsilikli hazirlik maci.
hatta bizim o bolgede her sezon gidip mac/lar yapip bolgeye kendimizi daha da tanitmamiz. planlamalarda mutlak olmali .

cin liginden potansiyelli en az bir ismi bunyemize katip , onlarin futbol kamuoyun da aktif olarak haftalik haber bazli daimi yer almaliyiz.
ne kadar bizim kulubun ismi haberler de aktif interaktif gecerse o kadar win win bir durum bu gibi durumlarda.

*samimi adimlar, olasi verilen *sozlere *sadik *kalma babinda adimlar canli tutulmali,,,

<- atil kalmamali , sozde ve lafta kalmamali . < - bunlar olursa ,
hepten kaybedilir olasi anlasmalar ve buna bagli birliktelikler .

bu gibi global anlasmalarda kulturel ve sosyo kulturel nuanslari ,kritikleri dikkate alarak masada olunmali. tek tarafli bakilirsa bir kazanim olmaz.
2010lardan bugune cin'in avrupa bazli yatirimlarinda bu nuanslar dikkatimi cekmisti. donemsel olarak bu gibi hatalara dusen kimi avrupali kulupler gibi hataya dusmemeliyiz....

velhasil ,
^ kulup olarak^ dersimize iyi calismaliyiz sayet uzun vadeli vizyonel bir global girisim anlasmalari dusunuyorsak...

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hamdi Coban , @Veli Baltacı , @Orhun Karayıldız , @Savaş Barış , @Tuna Köse

saygi ve selamlar .

sponsorluk anlaşması olmayacak
gelen bilgi bu yönde

Geri
Üst Alt