GSC Haber Dursun Özbek, Okan Buruk ile 2 Sene Sözleşme Uzatmak İstiyor

Okan Hocamız ile Tamam mı Devam mı?

• Tamam

• Devam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Transfer bütçesi DAHA da artırılmalı

Multi multi hakediyor

Orta sahaya STAR seviyesinde 2 AS oyuncu alınmalı

Forvete iyi bir yedek de önem arz ediyor

Arkadaşlar adam başardı..
4 senedir rakiplerin içinden geçti .
Ve rakipleri ittirilmese daha da kolay olurdu..

Avrupa da baya güzel işler yaptı bu sene

Bu sene lig için başarılı mı ? Evet.
CL için başarılı mı? Bence yine evet. (kadro değeri ve CL başarı oranına göre ilk 3te idik bu sezon.)
Kalmalı mı ? Evet.
Eleştiriyi hak ediyor mu ? Kesinlikle evet.
4 sene üst üste şampiyon oldu bestesinin tekrarını yaşıyoruz, şampiyon olamayana kadar devam. Hatta muhtemelen şampiyon olamadığı ilk sezonda değil diğer sezonda yollanır eğer başarısız olursa.
Bu süreçte de Arda Turan ve Riera iyice tecrübe kazanacaktır.

Not: rakiplerimiz de bizden az para harcamıyor.

tamam olsa da olurdu ama kalmayı hak ettiğini de inkar edemeyiz. umarız 1-2 basamak yukarı çıkmak adına okan buruk yanında oyuncudan ve oyuna göre takım yapmaktan anlayan 1 futbol aklıyla çalışılır bu yaz. yapacağımız 1 osuruk transferden çok daha ucuza patlayacaktır bize

Getireceginiz hocayı çatır çutur yiyeceğiz haberiniz olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 321177

Sweating Key And Peele GIF

Şampiyon yaptığı ve Avrupa'da batırmadığı müddetçe zaten göndermeyi düşünmek makul değil. Kağıt üstünde güçlü bir kadroyla bile hiçbir şey başaramayacak adamlar bulma ihtimalimiz, düzgün bir adam bulma ihtimalimizden bence çok fazla. O riske girmek mantıklı değil.

Yalnız eleştirilerin çoğu haklı. Bir takımın en iyisiyle en kötüsü arasında bu kadar fark olmamalı. İçerideki Liverpool maçları, Atletico maçı, Juventus maçı, Bodo maçlarını oynayan takım diğer berbat oyunları oynamamalı. Taraftarı bu kadar çaresiz hissettirmemeli. Bunun için de belli ki hem futbolun içinden gelen kariyerli bir futbol direktörü lazım hem de Hoca'ya kendisiyle gerçek anlamda mücadele edecek, uğraşacak yardımcılar lazım.

Transfer işlerinde özellikle mutlaka futbol direktörünün çizeceği bir yol olmalı, Hoca da onu takip etmeli. Yönetim o kadar yalnız bırakıyor ki adamı, transfer edilecek oyunculara, listelere hepsine sen karar ver hatta oyuncularla transfer görüşmelerini sen yap, kamp yerine sen karar ver, mevcut kadrondaki oyuncuları sen motive et, milletin izniyle ailevi sorunlarıyla sen uğraş, basın açıklamasını sen yap, küsen, bozulan oyuncuları sen döndür, üstüne asli görevin olan sahadaki bütün teknik, taktik işlerini yap... İnsan işi değil şu. Biraz olsun sağlam tempoda çalışan herkes bilir, aklını kaçırırsın şu ortamda. Bu yönetimle benim bunun düzeleceğine dair umudum yok. Zamanında transfer yapacaklarından da umudum yok. Yani kısaca bizi yine yeni sezonda da zorlu günler bekler. Bu adamı eleştirirken de biraz hakkaniyetli olmak lazım. Her şeyi tek bir adamdan bekleyemezsin.

Başarıları sayesinde çılgın gelirlere ulaşıldı. Artarak da devam ediyor. 5 yıl üst üste şampiyonluğa ekstra bilenecektir.

Şampiyon olmadık henüz. Her şey bitmiş gibi konular konuşuluyor ama Samsun bizi yense canımız sıkılır epey. Şampiyon olacağız 99%, şampiyon olduktan sonra da bizim yönetimler prensip olarak TD’yi kovmaz.

Hoca gitsin diyenler yerine 4 sezon üst üste şampiyon yapabileceğinin garantisini verdikleri bir hoca adayı varsa söylesinler daha iyisi ve alternatifi yok bu adamın ne arda turan gelir nede kloop arda muhtemelen atletico yapacak kloop hocalık yapmıyor buraya yazmakla o işler olmuyor

Seneye kalır zaten. Prosfosyonel ekip alınmalıdır yanına. Bunu Yönetim yapmalı. Yoksa yine birilerinin ayağına Bakar dururuz. Tek isteğim güzel futbol

Ooo olur mu ya yabancı hoca gelecek uzay futbolu oynayıp her sene Okan hocadan önce olduğu gibi CL'yi alıcaz.

300 milyon Euro daha harcayıp Süper Lig şampiyonu olmak için mi?

Mutlaka gitmeli demiyorum ama ciddi güven kaybım var bir taraftar olarak.

Eğer kalacaksa da teknik ekip güçlendirilmeli.
1 milyar dolardan fazla para harcayip Türkiye’de sampiyon olamayanlar da. Hangisi olmayi tercih edersin?

Geri
Üst Alt