- 31 Ağustos 2021
- 54.421
- 39.632
- 2.228
umarım öyle olur - ben anlatılanıda çok iyi anlayan olduğunu sanmıyorum yalan yok. kişisel gudubetlik çok var. son divanda gördük işte ET savundu diye divan başkanına vıdı vıdı tripler "son söz söyleme" hastalıkları klasik izledik.Bugünkü söylemlerin hiçbiri o dönem yoktu sadece Erden Timur ayrılacak ya da devam edecek konusu üzerinden konuşuluyordu.
Sonuç olarak o günden bugüne Erden Tİmur ayrıldı ve an itibarıyla Florya konusunda gerçekler ortaya çıktı.
Seçimde Sühely beyi istemeyen olabilir ama bu bir seçim değil o yüzden vermezler olur da Dursun Özbek ben istifa ediyorum derlerse yine Süheyl bey aday olsa bile seçilmez camia içinden bir başkan bulunur.
fakat bu işin yapılması lazım ve DOĞRU yapılması muazzam önemli - Erden Timur'un dediği gibi GSnin son kurşununun hedefi tutturması lazım...
trasnfer mransfer o şu bu umrumda değil bu konuda (taraftar kitlesi çoğu burdan dem vuruyor diye söylüyorum - çok az bağlantısı var iki konunun bence) - ben sadece ve sadece bu başkan ve mantalitesi aceleci olduğunu kanıtladı biraz - vaadedilen sözlerin süreçleri hep gecikmeli - bitmemiş . Daha önemlisi riva örneği var elimizde.