EC 15/16 Final M:2 | Galatasaray Odeabank 78-67 Strasbourg | MS | 27 Nisan | ŞAMPİYONUZ!

Helal olsun be

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

dursun gene salladı taraftar merak etmesin iyi olacağız diye en son bunu dediğinde bayan basket ve futbol takımlarını batırdı

13103431_1258361634209318_8406419731365036216_n.jpg

Sözde bide en büyük spor kulübü diye savunurlar bunları medyada yilardır:)

Voleyboldaki başarıları o kadar abartılıyor ki,o yüzden bize öyle geliyor.Eskiden kürek de vardı,artık kürekte o kadar iyi değiller diye biliyorum.Voleybolda da bizde iş yok,ondan Fener iyi gibi görünüyor yoksa onlar da şampiyon falan olamıyor. :D

Ah şu CEV Cup'u alsaydık bu sene,voleybolda kupa görmüş olurduk seneler sonra. :D

Orda kisaca taraftar elini cebine atarsa gelen parayla transfer yapicaz diyor..galiba yeni bileklikler ve atkilar geliyor...

Onu kastetti zaten , yani şampiyonluk ürünleri satacak . Beyin yoksunu işte , taraftar kaç para getirecek ki . En fazla 500 bin Euro olur o da mucize yani. Yok bu Ada'm defolmadan her zevk yarıda kalacak . Ama bir gerçek var ki abi bu takımı seviyorum , çünkü dünyanın en gereksiz başkanımsı başta bile olsa Avrupa'da kupa getiriyor . Winner olmak kanımızda var ...

strasburgo ananın damıııııı

strasburgo ananın damıııı

strasburgo ananın damıııı ananın damıııı strasburgo ananın damıı oooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ben hissizleştim geçen seneden beri.tepki veremiyorum şampiyonluğa,kupaya ...ünal aysalı ve fatih terimi çok özledim.

Oh be inanmıştık zaten kupaya,seneyede euroleague bizde tabi düzgün transfer olursa ama bu tursun turşu alır en fazla...

Geri
Üst Alt