EC 15/16 Final M:2 | Galatasaray Odeabank 78-67 Strasbourg | MS | 27 Nisan | ŞAMPİYONUZ!

Micov: ''Asla parayı ilk plana koyan bir oyuncu olmadım. Koç kalmamı istedi ve ben de kaldım. Galatasaray'ı seviyorum.''

BİLGİ: Micov, Galatasaray'da maaşında %40 indirim yaparak kaldı ve Barcelona ve Real Madrid'in tekliflerini reddetti

Bizim evlatlar bunu yaparmıydı acaba?

Artık gerçeğe dönersek, maaşı ödenmeyen oyuncuya bankalar kapalıydı diye bahane üreten adamlar yönetiyor şubeyi. Önce bunların temizlenmesi şart yoksa bütçe 10 olmuş 15 olmuş sonraki konular bunlar.

13043661_1013909201989457_8875027645639289062_n.jpg

Eğer bu sezonki bütçe x3 olursa 18 m € olur. Ama çok ihtimal vermiyorum. Büyük ihtimalle gelecek sezonun bütçesi x3 yaparlar. 9 m € da yetmez. Şu takımın hakettiği bütçe paha biçilemez o ayrı.

i

C.J. McCollum

Abisi bize Eurocup kazandirdi, birde kücük kardesi okyanus ötesinden gelip, bize Euroleague kazandirsa.

Bu kupadan ne kadar gelir geliyor bize şimdi ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eiuroleague icin NBA´den adamlar alinsin. Jordan Crawford NBA´de monster maclar cikarabilecek gücte adamdi, su an Cin´de... Gelecek sene takimi tasiyabilir Euroleague´de, eger alabilirsek.
[h=1][/h]

Eğer bu sezonki bütçe x3 olursa 18 m € olur. Ama çok ihtimal vermiyorum. Büyük ihtimalle gelecek sezonun bütçesi x3 yaparlar. 9 m € da yetmez. Şu takımın hakettiği bütçe paha biçilemez o ayrı.

Haberi yapan özellikle bu sezon x 3 yazmış yani 15 milyon . Sanmıyorum ama inanmıyorum .

Bunun maaşı ne kadar olur sayın çakar :)

2.5 Milyon dollar kazaniyor, yani rahat aliriz istersek. Haha, saka saka. NBA´de rookieler ilk 4 sene, draft siralamasina göre belirli bir ücret kazandigi icin, maasi su an cok makul. Ancak su an NBA´nin en iyi skorer guardlarin basinda geliyor. Avrupaya su an getirmek icin muhtemelen 40 Milyon dollar gibi bir rakam cikarman gerekir gözden sözlesmesi bittiginde.

Bilgim dahilinde, zaten NBA´de yükseliste olan hic bir oyuncu gelmedi avrupaya.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt