- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 2.083
9 milyon nedir ya ! Rakipler en aşağı 15 den başlıyor.
15 milyon olucakmış oda az tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 milyon nedir ya ! Rakipler en aşağı 15 den başlıyor.
Micov: ''Asla parayı ilk plana koyan bir oyuncu olmadım. Koç kalmamı istedi ve ben de kaldım. Galatasaray'ı seviyorum.''
BİLGİ: Micov, Galatasaray'da maaşında %40 indirim yaparak kaldı ve Barcelona ve Real Madrid'in tekliflerini reddetti
15 milyon olabilir. Gayet güçlü bir kadro kurulabilir. Alınabiliyor ise Laboral'dan Mike James için şartlar zorlanmalıdır.15 milyon olucakmış oda az tabi.
15 milyon olabilir. Gayet güçlü bir kadro kurulabilir. Alınabiliyor ise Laboral'dan Mike James için şartlar zorlanmalıdır.
Bizim evlatlar bunu yaparmıydı acaba?
![]()
C.J. McCollum
Abisi bize Eurocup kazandirdi, birde kücük kardesi okyanus ötesinden gelip, bize Euroleague kazandirsa.
Eğer bu sezonki bütçe x3 olursa 18 m € olur. Ama çok ihtimal vermiyorum. Büyük ihtimalle gelecek sezonun bütçesi x3 yaparlar. 9 m € da yetmez. Şu takımın hakettiği bütçe paha biçilemez o ayrı.
arkadaslar bir tezahurat var. melodisi karlar duser sarkisi.
ismi ne o tezahuratin. veya sozleri ne.
Bu kupadan ne kadar gelir geliyor bize şimdi ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun maaşı ne kadar olur sayın çakar![]()
Bunun maaşı ne kadar olur sayın çakar![]()
Gelir bekleme derken bedavaya kupa mı aldık vardır bir ödülüBasketten gelir bekleme ama Eurolig yeni sistemle 4 milyon getiriyor yani seneye 4 milyon artımız olacak .