Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Gazeteciye Verdiği Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce hüpletmiş sonra gümletmiş:)

Bende bişey sandım

Ak-it boyle saygisiz soruyu basbakana da sorabilir mi acaba ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

rte hariç bu düzende kimse bir seçim kazanamaz.

Güzelik yarışmasına katılsa yine kazanır ÖYLE veya BÖYLE

bilmiyor , Ankarada 75 kuruş

Tamam sevebilirsiniz ama her dediğinede Kahraman gözüyle bakmayın yav. ne çok seviyosunuz birilerini yüceltmeyi saniyesinde .

Ayrıca adam soran kişi emir kulu kafasından uydurup sormuyor .

Istanbuldanbahsediyor.Oturup bütün illeri tek tek sayacak değil. Bilmesi de gerekmiyor.

Istanbuldanbahsediyor.Oturup bütün illeri tek tek sayacak değil. Bilmesi de gerekmiyor.

0:55 Ankarayı soruyor cevaplıyor , davam bu değil zaten bilir bilmez bu halkı temsil edip etmediği anlamına gelmiyor

Videoda Gram Kahramanlık görmediğim için yapılan yorumlara sitemde bulundum,Her ili tek tek saysın diye bişey demedim zaten.

ekmeleddine iyi olmuş

üzerine oynanmak gazetecilerle saldırmak neymiş görsün

ahahhahaha

çok asabi bu adam diktatör

herkese kızıyor

bak daha önce de yapmış asla oy atmam ben

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aoDBt80imZs[/media]

Zorla adama oy verdirecekler :)

Oy=Namus

:005: Güzel Kafa

Ben Anca Rükuda Eğilirim Sen Kimlere Eğildin Acaba ?

Yaşından Ötürü Saygımdan daha başka bişey söylemek istemiyorum

Bakın arkadaşlar bu iktidar kadar eski iktidarların da suçu var, bundan önceki hükümetler bir taşı taşın üstüne koymadığından ötürü bu adamın zaten yapması gereken şeyler halkça büyük bir nimet olarak algılandı doğal olarak, ikincisi KÖMÜRCÜ diye aşağılıyorsunuz ama adam fakir yok yakacağı , ekmeğe muhtaç ne yapsın o adam düşünmez ki, geniş bakamaz yani, ekmeğini veren, kömürünü veren iyidir ha olması gereken ne halkın refah seviyesi artıp insanlar KÖMÜRE muhtaçlıktan kurtulunca o zaman insan gibi bir demokrasiye kavuşabiliriz belki.

Galatasaray'lı adam akpye oy vermez veya sempati duymaz. Bu forumda bile Galatasaray kılıklı akplilerin olması utanç verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt