Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Bilgisayarım USB'yi görmüyor, tanımıyor.2-3 hafta önce Pc'ye format atıldı.Koruma amaçlı olarak bende ESET Smart Security kurdurdum.USB'de virüs falan mı var acaba diye düşündüm gittim arkadaşın Pc'sinde tarattım ama birşey çıkmadı.Benim bu USB'yi bu Pc'ye okutmam lazım.. :o

Bilgisayarım USB'yi görmüyor, tanımıyor.2-3 hafta önce Pc'ye format atıldı.Koruma amaçlı olarak bende ESET Smart Security kurdurdum.USB'de virüs falan mı var acaba diye düşündüm gittim arkadaşın Pc'sinde tarattım ama birşey çıkmadı.Benim bu USB'yi bu Pc'ye okutmam lazım.. :o

Kasayı tekmele :D

Yapacağın iş çok basit Usbyi kuru yeri kalmayacak şekilde yıkıyacaksın kuruduktan sonrada temiz bir şekilde Pc tanıyacaktır onu.

Bence sorun sadece monitörde o zaman. Eğer bir virüs vb. birşey sebep olmuş olsa buna sistem geri yükleme çare olurdu. Ekran kartında bir arıza olmuş olsa yani ekran kartı programında sistem geri yükleme yine çare olurdu. Ekran kartının direk kendisinde bir sorun olsa bu sefer böyle renk değişimlerinden ziyade daha farklı sorunlar çıkardı karşına.

Bence monitörün miyadı dolmuş gibi birşey.:):p Şaka bir yana monitörün elden geçmesi gerekiyor gibi geldi bana.:)

Bu arada monitörden kastım ekran.:) Sorunun başına dikkat etmeden yazdım silmeye üşendim sonra.:p

Kusura bakma Murat, yeni gördüm:) Teşekkür ederim ilgin için. Sorunu buldum, bilgisayar ısınınca oluyor bu olay. Servise verince hallederler sanırım.

İnternet hızım acayip yavaş . .Çoğu siteye girmiyor . . Girdiğim sitelerde acaip yavaş . Facebook,frmtr'ye vs. giremiyorum . . Ama download hızım en az 100 kb . . Bi yardımcı olursanız sevinirim . .

İnternet hızım acayip yavaş . .Çoğu siteye girmiyor . . Girdiğim sitelerde acaip yavaş . Facebook,frmtr'ye vs. giremiyorum . . Ama download hızım en az 100 kb . . Bi yardımcı olursanız sevinirim . .

CClenear diye program var onu çalıştır biraz düzelme olur

Pes 2010 indirmek için link varmı acil lazım..Tek link?

Windows 7 yüklediydim silindi tekrar yüklemeye çalışıyorum,kurarken dosya yüklenemedi,dosya bozuk diyor nasıl çözerim ?

Beta değil Ultimate. Cd'siz yükledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt