Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

biraz taciz ve kadro dışı tehditlerine başlamamız lazım artık yeterince sömürdüler paramızı. şikeciler oyunvu postalamada çok rahatlar nedense bi tek biz beceremiyoruz.

Feghouli 1 sene oturur ama o parayi vermez .
Sorna arablar yinede alir.
Babel ve Falcao icin ayni duruma renktas .

Gerekirse Falcao ülkeye döner.
Babel Hollandya o paralari birakmazlar

Millet niye şu an duvarları yumrukluyor onu anlamıyorum. Zaten dediğin gibi durumun bu olduğu belli olmuştu. Benim anladığım, bitmeye yakın isimler var, 3-5 kuruş daha fazla ateşlesek PSV maçına da yetişirdi ama istediğimiz şartlara bitirmeyi istiyorlar ki mantıklı.
Sponsor işinin yalan olmaması da sevindirici.
Tek eleştirim, bu açıklamaları 10 gün vaadinin gerçekleşmeyeceğini anladıkları an yapmamaları.
Benim için eksi puanla göreve başladılar ama açıklamalar son derece yerinde.
Evet 10 gün mevzusunu kendi anlatmak istedi belli ki. En azından kuzenim yazmış demedi çıkıp özür diledi.

PSV maçında da Gedson dışında fayda veren olmazdı, beşiktaşın yaptığı şerefsizlik misliyle iade edilmeli.

Adam olanı biteni söyledi, hayal satmaya kalkmadı. O hatayı herhalde bir daha kolay kolay yapmaz.

Yalnız o Gedson'a sırf biz almayalım diye teklifte bulunup 2 haftadır Galatasaray bizim oyuncularımızla ilgileniyor diye ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş'ın da gelmişine geçmişine ne kadar sövsek azmış onu bir kere daha görmüş olduk.
febe cirkefligini açık açık yapar ama bejeke öyle değildir sinsice,haince yapar her türlü pisliği. En çok onlar kollanir, şikenin tillahini yapar ama 30 sene ve bir 30 sene daha utanmadan o sene goztepeden 6 yiyen kendilerinin 5 attığı ankaragücü maçını konuşur.

Psv ye elenirsek sorumlusu yönetimdir Bunu zaten kendisi de söyledi Ama neden elenelim ki iste Bunu ne yazik ki Son dönemlerde gelenek haline getirmeye basladik

Avrupa da olmayacaksak rekabet etmeyeceksek napayim ben transferi

Yildiz isimlere sözde dunya capinda oyunculara zaten ben karsiyim,gerekirse Baris alper tarzinda oyuncular almamiz gerekirdi simdiye kadar cünkü sol bek Sag bek Orta saha gibi Önemli eksiklerimiz var
İyi de ne yapalım. Eldeki malzeme belli. Yenisini ekleyemedik. Yenilmemiz çok normal.

PSV'ye elenirsek üzülmem ama Avrupa ligi'ne gruplara kalamazsak büyük kayıp ve o zaman net haklısınız.

Bu yüzden adama söylenen lafları anlıyorum, yerden yere vuruldu haklı olarak. Ama bana göre biraz abartılıyor. Bu işlerde genellikle böyle vaatler yapılır, çoğu da tutulamaz, işin siyaseti bu maalesef. Ben o vaatlerde bulunmasaydı da seçileceğini düşünüyorum ve herhalükarda Eşref Bey'le orta ve uzun vadede dağılacaktık. O adamların zihniyeti çok farklı, tamamen demode kalmış bir bakışları var. Şu an azından hevesi olan birisi var kulübün başında. Ben işleri yoluna koyarsa başarılı olabileceğini düşünüyorum.
Benim için geçistirilebilecek/normallestirilebilcek bir konu degil. Durustluk benim icin onemli baskasi icin olmayabilir bunu normal karsilarim.

Euro 2 yılda 2 katına çıkmış. Bu 2 katlık farkın cepten para veremeyen kulüpler için ne ifade ettiğini hesap edemeyen adamların bu forumda ahkam kesmesi evlere şenlik açıkçası.
Helede bi densizin kerhane fıkrasından yola çıkarak mevcut başkana çapsız demesi forumdaki bazi kisilerin akillarinin seyinde bittiginin acik gostergesi

Psv macina Mustafa Cengizin kadrosundan cok daha zayif kadro ile cikiyorsan o koltuktan kisa sure sonra ineceksin demektir. O koltugun senin capini cooook aştığını biliyordum ve bunu secim oncesi defalarca belirttim. Kisa surede beni hakli cikartti.

Yazik, nasil boylelerini o koltuga oturtuyorlar inanilir gibi degil.

Feghouli 1 sene oturur ama o parayi vermez .
Sorna arablar yinede alir.
Babel ve Falcao icin ayni duruma renktas .

Gerekirse Falcao ülkeye döner.
Babel Hollandya o paralari birakmazlar
zaten bi faydaları yok atsınlar bari alt yapı sahasına belki transferin son gününde paranın yarısını falan alıp gitmeyi kabul ederler.

Evet 10 gün mevzusunu kendi anlatmak istedi belli ki. En azından kuzenim yazmış demedi çıkıp özür diledi.

PSV maçında da Gedson dışında fayda veren olmazdı, beşiktaşın yaptığı şerefsizlik misliyle iade edilmeli.
Görüşmeleri direkt olarak ben yapıyorum, menajerleri aracı etmiyoruz demesi de önemliydi.
Valla çok eleştirdim ama sezarın hakkı sezara, HT'deki program 1, bugün 2... Gerçekten uzun zamandır ilk defa o koltukta oturan birinin GS başkanı sıfatını hak ettiğini ve gerçekten olması gerektiği gibi temsil edildiğimizi hissettim.

gözler hamamci beyi ariyor malesef

Benim için geçistirilebilecek/normallestirilebilcek bir konu degil. Durustluk benim icin onemli baskasi icin olmayabilir bunu normal karsilarim.
Benim için de en az senin için olduğu kadar önemlidir. Yalana, iftiraya tahammülü olmayan biriyim. Ama ben Burak Elmas'ın o lafları bir heyecanla ve kötü niyeti olmadan söylediğini düşünüyorum. Başkası olsa belki böyle düşünmezdim ama bana o intibayı verdi. Belki ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum.

Bundan sonra bjknin almak istediği bütün oyuncularda fiyat arttırmayılız fena taktım bunlara sürünsünler

Gayet net anlatti adam, özetlemek gerekirse:

1. Sponsor anlaşmasını, önceki sözleşme yükümlülüklerini yerine getirir getirmez açıklayacağız.

2. Transferde millet 15 Temmuz’a yetiştirmek istiyoruz diye bizi duduklemeye çalıştı, yemezler. Sözümü tutamadığım için özür dilerim.

3. İbne bjk, Gedson icin teklif yapıp sonra Rosier ve Ghezzal icin agliyormuş. (Hepsini aliriz umarim)

4. Falcao, Feghouli, Diagne’ye ayrilmalari gerektigini bizzat soyledim. (Belki Babel?)

Bu açıklamaları beğenmeyen arkadaslara diyecek bişeyim yok, Allah akıl versin derim anca.

Geri
Üst Alt