Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Başkanı eleştiriyorum evet ama göreceli bir durum yok ortada ligler başlar transferler bitmez eksi yazar, sponsorların geçerliliğini tekrarladı önceki sözleşmedeki sıkıntının çözülmesi bekleniyor ki ne kadar uzayabilir kıvırabileceği sağa sola çekebileceği alan yok ya başarılı olacak ya başarısız, başarısız olursa zaten o koltukta direnemez emin olun.

transferde mevzunun limit ve para olduğunu söyliyip 10 gün fln dediği için özür dilemesi iyi oldu. barışı da başkası sulanmadan almak zorunda kaldık heralde yoksa onu da sonraya bırakırlardı. ztn transferde beceriksiz olduklarını düşünmüyodum, parayı verirsen alırsın tüm yönetimler ve yöneticiler için geçerlidir bu. malesef psvye iyi kadro kurulamadı ama bahsedilen limit şeysi doğruysa ztn imkansızmış kurmak

sponsorda ztn sixt yazmasından orda bi ihtilaf olduğu belli ama işin sonunda hukuki süreç olmadı protokolü iptal ettik lafı çıkabilir o yüzden biraz aportta olunması gereken bir husus. bahsettiği anlaşmanın ve protokolün hakik olduğunu düşünüyom umarım buharlaşmaz.

pilot takım, red bul, fon fln bunlara olan inancım bir nebze azaldı eylüle kdr bişey yok fln dedi zira. sanırım daha uzun vadeli bi düşünce var orda ama biraz detay verse iyi olurdu.

tjk konusunda iyi cvp verdi istediğimizle görüşürüz diye ama o konu miniskül olduğundan önemsiz

sonuç : dürüst bi konuşma oldu ama vaziyet biraz kötü gibi bilhassa limitte

Bir sorun yok, mevcut durumun böyle olduğu belli.

Çıkıp da ona 3 buna 5 vericez demesini zaten beklemiyordum, verilmemeli de. Rakamların kolpa olduğunu söylemiştim o da kesinleşmiş oldu.

Biz transferleri yapamadık diye PSVye elenirsek sorumluluğu alıyorum da dedi, kafi benim için.
En önemlisi sponsorluk var, açıklanmak için mevcut hukuki prosedürlerin bitmesi bekleniyor açıklamasıydı bence benim için en öenmli nolta sponsorluk konusuydu çünkü.

Burak Elmas başkan seçildi. Bu konu üç sene kapandı. Daha 1 ay dolmadan diğer adayların adı anılarak Burak Elmas'a çok ağır eleştiriler yapmak art niyet göstergesidir. Kimse kusura bakmasın.

Adam Galatasaray kulübü başkanı sınıf başkanı değil. Aman rezil olmayayım deyip alelacele ne olduğu belli olmayan transferler yapılsaydı şimdi herkes orgazm olmuştu ama bugün bu eleştiriyi yapanlar sportif başarısızlık gelince ilk kurşunu sıkacaktı. Buna müsaade etmedi ve çıkıp efendi efendi büyük bir erdem göstererek özür diledi.

Falcao'da baskı yapan taraftarın hiç suçu yok mu? Adam dümdüz gerçek neyse anlattı, bilgilendirdi. 10 gün olayının neden olmadığını açıkladı ve özrünü diledi. Falcao gibi hatalar yapmamak için taraftar baskısıyla hareket etmeyeceğiz de dedi bana göre doğru bir karar. Twiiter'da burada eleştiren değil de aklı sıra alay eden, hakaret eden kişilerin Galatasaray'a faydası yoktur.
Iyi iste biz de kendin cal kendin oyna dedik. Tek derdimiz ozur dilemesiydi onu da yapti simdi salabiliriz kendisini. Zira bir dernek acilisi varmis asksam yemegi veriyorlarmis orada bulunmasi zaruridir.

Sabırsızlık bizim en büyük sorunumuz. Lafa gelince herkes sistem oturtulsun geyiği yapar. İcraate gelince kimseyi bulamazsın ortada. O ağzımızın suyu aka aka izlediğimiz takımların hangi süreçlerle neler yaparak bugünlere geldiğini bilmeyen tipler niye Avrupa'da şamar oğlanına dönüyoruz diye zırlıyor sonra.

Edit: Şimdi bu postu da oturduğu organdan anlayacak olanlar için peşinen şunu söyleyeyim: Ben kimsenin şakşakçılığını yapmıyorum. Sadece adamlara süre verilmesi gerektiğini söylüyorum.

kis transfer dönemine kadar birkac eksik bölge kapatilir herhalde

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Galatasaray'ın geleceğini düşünüyoruz dedikten sonra yakında seneliği 2.5 milyon euro'dan 4 senelik anlaşmalarla geri dönüşü olmayacak topçuları getireceğini herkes biliyor. Gerçek bir GS geleneğidir bu.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yine bildi adam,su bilgilendirmeyi yapar inşallah

gezzala önerilen kontrat haberleri dogruysa zaten ilk günden salladigi ortaya cikar

hem gelecekten bahsediyor hem 30 yasindaki adama 4 senelik yagli bir sözlesme teklif ediyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bir sorun yok, mevcut durumun böyle olduğu belli.

Çıkıp da ona 3 buna 5 vericez demesini zaten beklemiyordum, verilmemeli de. Rakamların kolpa olduğunu söylemiştim o da kesinleşmiş oldu.

Biz transferleri yapamadık diye PSVye elenirsek sorumluluğu alıyorum da dedi, kafi benim için.
Elenecegimiz okadar belli ki. Sorunlulugu alinca ne oluyor mesela? Muhtemel kasamiza girecek olan parayi mi karsilicak?

Herkesle görusuruz aciklamasi disinda tatmin olmadim acikcasi

Geri
Üst Alt