Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 503
Herhangi bir aday gelse bunlar yaşanacaktı, şartlar belli. 10 gün sözüne inanan var mıydı gerçekten yav transfer işi bu. Önceki yönetim çok daha iyi kur ve garanti ŞL geliri şartlarında bile takımı sürekli eksik bırakmışken 1 aylık yönetimi 15 temmuzda takım eksik diye topa tutmak bence doğru değil ha tutuyorsan da bir şey değişmeyecek diyorum çünkü şartlar çok sıkı. Ha adam çıkıp tutamadığı söz için özür dileyince bir şey ifade etmiyorsa da kendince başarısız bulabilirsin bu da bir şeyi değiştirmez boşuna kendini yıpratırsın.
Takip etmeyi bıraktan kastım, mevcut şartları ortadan kaldırmak çok zor muhtemelen olmaz ama 15 ağustosta da takım bolca eksik olursa şaşırmam yani bu sene nasıl durum kötüyse seneye şartlar daha da sıkı olacak, kur artışı devam ederse sonraki sene daha da sıkı olacak çünkü yapılandırma şartları çok çok ağır. Bunu da anca Koç aşabilir.
Oyuncu göndermek zorundayız hele de deli gibi para alan o 4lünün en az 3ü gitmek zorunda.
Yalan soylenmesini boyle mesrulastirmayin.
Tam tersine gömün ki bi daha biri Ali Sami Yenin koltuguna talipken Burak Elmas kadar yalan soylemeye bir daha cesaret edemesin sonsuza dek.
Baskan olmak icin, hazirlikli gozukmek icin hem 10 gune tum transferler tamam, hem de sponsor tamam dedi.
Boylece uyeler bu adam icin "Hazirlikli" dediler ve oy verdiler.
1 ay sonra goruldu ki hic bi hazirligi olmamis.
Parasi da yok.
Kap aciklamasini da karartti, talan yolu acildi.
Skandal bir yonetimi var su ana kadar.
He tabi malesef digerleri de dedigin gibi bunun laciverti olurdu en fazla.
Ama ne olur kazanmak icin bi dolu yalan soyledi, ne var bunda demeyin.
Ahlak erozyonunun baslangicidir yalanciligi normal karsilamak.