Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Herhangi bir aday gelse bunlar yaşanacaktı, şartlar belli. 10 gün sözüne inanan var mıydı gerçekten yav transfer işi bu. Önceki yönetim çok daha iyi kur ve garanti ŞL geliri şartlarında bile takımı sürekli eksik bırakmışken 1 aylık yönetimi 15 temmuzda takım eksik diye topa tutmak bence doğru değil ha tutuyorsan da bir şey değişmeyecek diyorum çünkü şartlar çok sıkı. Ha adam çıkıp tutamadığı söz için özür dileyince bir şey ifade etmiyorsa da kendince başarısız bulabilirsin bu da bir şeyi değiştirmez boşuna kendini yıpratırsın.

Takip etmeyi bıraktan kastım, mevcut şartları ortadan kaldırmak çok zor muhtemelen olmaz ama 15 ağustosta da takım bolca eksik olursa şaşırmam yani bu sene nasıl durum kötüyse seneye şartlar daha da sıkı olacak, kur artışı devam ederse sonraki sene daha da sıkı olacak çünkü yapılandırma şartları çok çok ağır. Bunu da anca Koç aşabilir.

Oyuncu göndermek zorundayız hele de deli gibi para alan o 4lünün en az 3ü gitmek zorunda.

Yalan soylenmesini boyle mesrulastirmayin.

Tam tersine gömün ki bi daha biri Ali Sami Yenin koltuguna talipken Burak Elmas kadar yalan soylemeye bir daha cesaret edemesin sonsuza dek.

Baskan olmak icin, hazirlikli gozukmek icin hem 10 gune tum transferler tamam, hem de sponsor tamam dedi.

Boylece uyeler bu adam icin "Hazirlikli" dediler ve oy verdiler.

1 ay sonra goruldu ki hic bi hazirligi olmamis.

Parasi da yok.

Kap aciklamasini da karartti, talan yolu acildi.

Skandal bir yonetimi var su ana kadar.

He tabi malesef digerleri de dedigin gibi bunun laciverti olurdu en fazla.

Ama ne olur kazanmak icin bi dolu yalan soyledi, ne var bunda demeyin.

Ahlak erozyonunun baslangicidir yalanciligi normal karsilamak.

Ben sirf elmasa özel demiyorum. Hatta destekledim elmasi. Ama seffaf diyor, daha seffafligini da görmedik. Sponsor dedi, hadi onu bi nebze anlarim mevcut sponsorlardan cikmak icin ugrasiyordur. En azindan 1 sol bek 1 orta saha yetişseydi psv ile sanslar esit olabilirdi. Sansinin yardimiyla gecsek celtic maci öncesinde de 2 transfer daha yapilir onuda gecme sansin yuksek olurdu. Öyle böyle belki atardik kendimizi cl. Ha diyelim kalamadik cl, genede bu dedigimiz bölgelere ttansfer lazim. Sonucta bu transferler katilsak da katilmasak da yapilmak zorunda. Yav onu gectim dogru durust hazirlik maci ayarlayamadilar daha

Bak kendin diyorsun seneye durum dahada vahim olacak diye. Ozaman bu sene son kursun atilmak zorunda, ola bildigince genc ve satilabilecek oyuncular almaliyiz. Dedigin gibi ilk etap da feg ve falcaodan mutlak cikmaliyiz. Gerekirse maaslarin yarisini vererek. Cagneden 5m kazanmak zorundayiz, o da artik yeni yönetimin maharetine kalmis

Ha bu dediklerim yapilmazsa m.cengizden tek artisi guzel konuşmasi olur..

Mustafa cengiz bunu her alanda suya goturur, sudan susuz getirir zaten.

Beyin tumoru oncesi Mustafa Cengiz cebinden 100 tane burak elmas cikarir.

Adam üst düzey palavracı çıktı. Laf ağızdan çıkar lafını biri başkana hatırlatmalı.

Hocamız, PSV maçını haklı olarak çok iyi oyuncularla oynamak istiyor. Galatasaray için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 10 gün söyleminden dolayı bir üzüntü yarattıysam, tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum."

Taraftarı kandırmak bu kadar kolay işte. PSV elenmemiz benim açımdan başkana eksi yazar.

Su aciklamalari Mustafa Cengiz yonetimi yapsa Fatih hoca demedigini birakmazdi. Ama iste danisikli dovus boyle bi sey.

rangers maçından sonra bunları demiş

Fatih Terim, Galatasaray'da kimsenin transfer yapmamak için özen göstermediğini dile getirerek, "Galatasaray'da kimse transfer yapmamak için özen göstermedi. Çalıştık olmadı, durumumuz da buna müsait değildi. Açıkçası Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız. Yönetime herhangi bir şey demenin manası yok. Uğraştılar olmadı. Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız çok açık. Bunu söylediğim zaman belki alınıyor bazıları ama yok bu kabul edilir bir şey. Galatasaray'ın parasını verdiğimize göre zaten alınır herkes. Öbür taraf daha beceri istiyor. O da lazım bize. Sattığımız kadar alacağımıza göre orada da başarılı olmalıydık." diye konuştu.

belki oyuncu satmakla ilgili bişey diyebilir en fazla
bu kdr

Su aciklamalari Mustafa Cengiz yonetimi yapsa Fatih hoca demedigini birakmazdi. Ama iste danisikli dovus boyle bi sey.
Daha yeni diye bir şey demiyordur bir dönem gecirsinler bakalım birlikte gene benzeri şeyler oluşursa konuşur terim. Öyle ahbaptir vs demez. Albayrak a ragmen susmadı zamanında. İstemediğim şekilde de kötü ayrıldılar yönetimle. 3 dönem 6 transfer sezonu demek hala beklenilen veremiyor üstüne rakiplerin başkanlarının söylemlerine sırf açıklama yapmak için konuşuyorsan bence eleştiriye de açık olmak lazım.

20 hafta forvetsiz oynadı takım bi dönem. O sene de şampiyon oldu. Ha sonrasında transferler gerçekleşti bu sefer de terim in modu düştü. Buda kendine ozelestiri yapacak mesele aslında. İki tarafta kendine göre haklı, iki tarafta kendine göre haksız. Saçma sapan bir dönem geçirdik kısacası.

GSCimbom Mobile App

Yalan soylenmesini boyle mesrulastirmayin.

Tam tersine gömün ki bi daha biri Ali Sami Yenin koltuguna talipken Burak Elmas kadar yalan soylemeye bir daha cesaret edemesin sonsuza dek.

Baskan olmak icin, hazirlikli gozukmek icin hem 10 gune tum transferler tamam, hem de sponsor tamam dedi.

Boylece uyeler bu adam icin "Hazirlikli" dediler ve oy verdiler.

1 ay sonra goruldu ki hic bi hazirligi olmamis.

Parasi da yok.

Kap aciklamasini da karartti, talan yolu acildi.

Skandal bir yonetimi var su ana kadar.

He tabi malesef digerleri de dedigin gibi bunun laciverti olurdu en fazla.

Ama ne olur kazanmak icin bi dolu yalan soyledi, ne var bunda demeyin.

Ahlak erozyonunun baslangicidir yalanciligi normal karsilamak.
Ya sen Mustafa Cengiz'i övüp duran adamsın bana maval okuma. Cengiz ve ekibi 100 tane yalan söylerken sesin çıksaydı belki ciddiye alabilirdim.

Vaatler önemlidir
Vaatlerin sallama olması güveni sarsar, artık güvenmezsin
Vaatlerin sallama olduğunu gördüğün halde savunursan bundan sonra neye inanacaksın; en çok sallayanı mı seçeceksin
Başkan olsun diye Sallamayan düzgün adam çok beklersin bundan sonra
Çünkü artık yozlaşmışsındır

Bir aday çıkıp da 1 yıldır hazırlık yapıyoruz derse mantıken, seçildiğinde hızlı aksiyonlar olacağı beklenir

Aday şu hocayla anlaştım demişse, mantıken hocayla baya bir konuyu görüşmüş anlaşmıştır diye düşünürsün

10 günde transfer tamam demişse, demek ki hocayla bunları da görüşmüşler, ardından oyuncularla da prensipte el sıkışmışlar diye düşünürsün, en azından 10 gün içinde 3, hadi bilemedin 2 önemli adam tamam diye düşünürsün

Kurumsal ve şeffaf olacak dediğinde ilk icraatın rakamları açıklamamak olması aklına dahi gelmez

10 günde transferin biteceğine kim inandı ki diye konu hafifleştiriliyor

Ben inandım arkadaşlar, bu yukardakileri düşündüm ve inandım
Meğer hepsi kolpaymış

Transfer falan zaten beklemiyorum ben Burak elmastan.

Büyük ihtimal menajerlerin kucağındayız ki başkan çıkıp menajerlere güvenip 10 gün de bitireceğiz transferleri açıklaması yaptı.Göreve gelince de baktı ki işler sarpa sarıyor şimdi özür diliyor

Asıl Taraftarı beklentiye soktuğu konu 100 milyon dolarlık stat sponsorluğuydu.Bu konuya hiç girmedi bile basın toplantısında.

Demek ki bu da yalan o zaman Adama sorarlar sen Galatasaray'a fayda sağlamak için mi başkan oldun Yoksa Galatasaray'dan fayda elde etmek için mi?

Ne kadarini dinledin? Hem kendi anlatti hem de soru olarak soruldu.

Yaptigimiz protokol halen gecerli, eski anlasmanin yukumluluklerini yerine getirir getirmez aciklayacagiz dedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Esref beyin günahi neydi? secim öncesi bol keseden sallamamasimi? Sen millete gaz verdin bunun sayesinde kilpayi baskan oldun, simdide özür dile , ne güzel dünya be.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olay budur. Yalan yanlış, işkembeden seçim vaadi vermeyen, göz boyamayan dürüst bir adam seçilemedi. Hamamcıoğlu'nun günahı dürüst davranması oldu. Burak beyin asıl Hamamcıoğlu'ndan özür dilemesi lazım, boş vaadlerle asıl onun hakkına girmiş oldu.

Uğurcan'ı yedek kaleci yaparım, Rıdvan'ı alırım diyen Eşref yalan söylemedi aynen.

Hocam Burak baskan'a guvenmeye devam diyorsun diye algiliyorum mesajlarini. Sencede bu ilk haftalari maalesef kotu gecirmedik mi?

Baskan genc ve atesli. Yani taraftarin dilinden anliyor gibi. Istediklerimizi gayet iyi biliyor. Iyi niyetinden suphe de etmiyoruz. Umarim duzeltir. Ama bulundugu makam sebebiyle oklari uzerine kolayca cekecektir

Nasıl girmedi yahu. Ana başlık oydu. Bu toplantının iki amacı var dedi ve biri buydu.

Adam anlaşma hazır. Önceki sponsorla olan anlaşma sebebiyle yükümlülüğümüz varmış. Bu hallolunca açıklayacağız dedi. O yükümlülüğü bilmediğimiz için söz verdim hemen açıklayacağız dedik. Bu yüzden özür bile diledi.
Reis ben 100 milyon dolarlık sponsor beklemiyorum Burak Elmas'tan.Güvenmiyorum da.Durup dururken palavralar atıp taraftarı beklentiye sokuyor sonra çıkıp özür diliyor o zaman Mustafa Cengiz niye gitti?

Mustafa Cengiz'i seversin sevmezsin ama adam yalan makinesi değildi.

Taraftar zaten Burak Elmas'tan kulübü uçurmasını beklemiyordu.Vaat de istemiyordu.Sadece düzgün bir yönetim ve başkan beklentisi vardı.Kendi kendine insanları beklentiye sokacak açıklamalar yapıyor sonra özür diliyor.Bence Galatasaray Başkanlığı İki beden Bol geldi Elmasa.

Kimleri takımda görmek isterdiniz sorusu üzerine, Uğurcan ve Rıdvan'ı isterdim dedi. Alacağım getireceğim demedi. Bi yalan yok ortada.

Hocam Burak baskan'a guvenmeye devam diyorsun diye algiliyorum mesajlarini. Sencede bu ilk haftalari maalesef kotu gecirmedik mi?

Baskan genc ve atesli. Yani taraftarin dilinden anliyor gibi. Istediklerimizi gayet iyi biliyor. Iyi niyetinden suphe de etmiyoruz. Umarim duzeltir. Ama bulundugu makam sebebiyle oklari uzerine kolayca cekecektir
Gerçekler göz ardı edildiği sürece kim gelse benzer durumlar yaşanmaya devam eder, edecek.

Sorun transfer mi? Transfer er ya da geç yapılır.

Sponsor mu? Daha bugün açıklanacak dedi.

Neymiş ŞL ve 30 milyon euroymuş, 6 ağır maçı yenip kazanacağımız garantiymiş gibi.

Elmas'ın bugünkü açıklaması gayet dürüst ve yerinde bir açıklamaydı, süre verip yapamadığı konuların da sorumluluğunu aldı.

Gelip de euronun 2 olduğu Aysal döneminden örnek veren tipleri ciddiye almam söz konusu değil, yapılandırma anlaşmasının ne olduğunh araştırsınlar belki biraz aydınlanırlar, gerçi bu tipler yapılandırmayı da mevcut yönetime mal eder utanma olmadığı için.

Neyse 1 ayla kimseyi asacak kesecek değilim, 3.5 senedir yalan söyleyen bir güruh vardı düne kadar.

Geri
Üst Alt