GSC Portal Emlak Konut, Galatasaray ile Protokol İmzaladı!

konut dükkan vs. yapılacakda en iyi ihtimalle 2019'da başlasa herşeyi 2021de satışa hazır şekilde bitirdiler diyelim.

-Ekonomik krizin artış gösterebilmesi ihtimali ile evler daha ucuza satılırsa ordan kaybımız olacaktır. hatta satılmayan kısımları da kalabilir.
-Bu yapıların satış vergisini ödeyeceğiz.
-Toplam satışlardan inşaat masrafları çıkartılacak kardan yüzde 80 alacağız.

tahminimce bu proje sonunda en fazla 400-500milyon tl arası daha alabiliriz.

o da toplam borçlarımızı kapamaya yetmeyecektir. Sonradan Gelen para ile başka bir yatırımlık arsa almamız şart.
Bak kardeş istanbul da yaşayıp yasamadigini bilmiyorum lakin istanbul da şuan hiç bir proje arsa bedeli üzerinden zarar edemez. Esenyurt 'ta bile kar edersin emin olabilirsin. Metre karesinde arsa hariç min 3000 lira kar edersin ki bu bedel konut için geçerlidir. Hesabıni yapabilirsin gelecek olan paranin.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engin ,riva icin ,riva uzakliginda oldugu icin degil ama milyon m2 mertebesinde bir proje oldugu icin bu bahsettigin teknik tam olarak calismaz . su an GS hisseleri 10% mertebesinde degerlendi , cunku bu arazinin halen arazi haliyle bile potansiyeli var

emlak konutun ve ihaleyi kazanacak firmanin projesini henuz bilmiyoruz , yolun cok basindayiz . fakat buradaki konutlarin tokinin genel algisindan farkli olacagi ve yuksek gelir grubuna hitap edecegi kesin

Riva ve floryanın değerlendirmesi doğru hamleler. Hukumet desteği ile uygulanması maalesef ve maalesef yine doğru uygulama. Sen başka türlü yapmaya kalk bak hangi yüz yılda bitire biliyorsun projeni. Hukumetsiz sen bu tür projeyi af edersinde biraz zor gerçekleşirsin Türkiyede.

Sen rayiç bedele bir bak bakalım, bir de itibar değerine bak.. İnanılmaz oranlar. Rayiç bedelin de altında araziyi vermek enayiliktir. Hem de bu bedelle devlete veriyorsun. Atıyorum 100 lira borç alıyorsun yıllık 50 lira faiz veriyorsun. Parayı ödeyemiyorsun elindeki 100 liralık malı 30 liraya satıyorsun, üstüne üstelik vergilerini de sen vereceksin... Borcumuz var diyoruz değil mi? Banka bu büyüklükte paranın karşılığı olmazsa borç vermez. Bu zaten bankacılığın tek kuralıdır. 6 ay sonra ne yapacaksın? Bir de 6-7 tane yeni futbolcu alacaklarını söylüyorlar, sözleşmesi feshedilip verilecek tazminatları da saymıyorum.

Bu işi yapan ya gerizekalıdır, ya da talan etmek için yapılır... Bunun başka açıklaması yok!

Bu projelerden futbola para aktarilmayacak , bu dediklerin eger gidip de tekrar banka kredisine basvururlarsa yuzde yuz dogru olur

GS su an artik tamamen bilet ,kombine , oyuncu satisi ,sponsor gibi gelirleri ile mevcut kadrosuna odeme yapip yeni oyuncularin bedellerini karsilamak zorunda

arazilere ve otelin satisina gram dokunulmamasi gerekiyor

Sen rayiç bedele bir bak bakalım, bir de itibar değerine bak.. İnanılmaz oranlar. Rayiç bedelin de altında araziyi vermek enayiliktir. Hem de bu bedelle devlete veriyorsun. Atıyorum 100 lira borç alıyorsun yıllık 50 lira faiz veriyorsun. Parayı ödeyemiyorsun elindeki 100 liralık malı 30 liraya satıyorsun, üstüne üstelik vergilerini de sen vereceksin... Borcumuz var diyoruz değil mi? Banka bu büyüklükte paranın karşılığı olmazsa borç vermez. Bu zaten bankacılığın tek kuralıdır. 6 ay sonra ne yapacaksın? Bir de 6-7 tane yeni futbolcu alacaklarını söylüyorlar, sözleşmesi feshedilip verilecek tazminatları da saymıyorum.

Bu işi yapan ya gerizekalıdır, ya da talan etmek için yapılır... Bunun başka açıklaması yok!
İyide biz kimseye arazi vermedik ki . loca ve kombine satılacak galiba bu yaz dönemi. Süreleri bitti. Ordan gelen parayla transfer yapılır herhalde.

Temliklerin ne olcude hangi oranda cozulecegine banka karar verecektir ,ya da daha once borcun hangi nispette odendiginde ne temlik cozulecegine , ne ipotek kaldirilacagina da karar verilmistir maddelerle

Araziyi vermedik demek dogru olmaz , araziyi verdik , fakat satmadik .. Arazinin uzerine yapilacak olan evleri emlak konutla satacagiz . Once modelin dogru anlasilmasi lazim diyebiliriz

Valla elde ne arazi kaldı ne riva ne florya bakalım finans uzmanı Dursun-Mehmet Özbek brother's neler yapacak şimdi ?

Temliklerin ne olcude hangi oranda cozulecegine banka karar verecektir ,ya da daha once borcun hangi nispette odendiginde ne temlik cozulecegine , ne ipotek kaldirilacagina da karar verilmistir maddelerle

Araziyi vermedik demek dogru olmaz , araziyi verdik , fakat satmadik .. Arazinin uzerine yapilacak olan evleri emlak konutla satacagiz . Once modelin dogru anlasilmasi lazim diyebiliriz

Peki reis ''Temliklerin'' bu kadar önemli mi hani gerçekten iyi miktarda para girişi sağlanacak mı klübe ?

Yapilacak sey cok basit oldugu icin onu da artik yaparlar . Ihale sonrasi parayi kirdirip (bu kez kirdirma orani daha cok da olabilir malesef) bunu yine borca gondermek , oteli bitirir bitirmez binayi oldugu gibi satip , o parayi da borca yatirmak

Bunlarin sonucunda borc ciddi oranda azalir , faiz yuku kabul edilebilir seviyeye iner , akabinde de o borc ya odenmeye calisilir ya da zamana yayilarak borcla yasanir ama arttirmadan

Ne zaman ki son faz tamamlanip son paralar gelmeye baslar o zaman da kalan borc kapatilir

Banka borcu kapatilsa kafi , ticari borclar cok sorun degil

Peki reis ''Temliklerin'' bu kadar önemli mi hani gerçekten iyi miktarda para girişi sağlanacak mı klübe ?

Temlik basitce su demek . GS nin kasasina girme hakki olan paralarin bizden sekip bankaya gitmesi . Yani 300 milyon borcun var , yaptigin anlasma geregi klube ornegin 20 milyonluk bir bilet satis geliri girdisi olacak , belki o parayi 5 milyon personel odemesinde 10 milyon baska bir yatirimda , 5 milyon x transferde kullanabilecekken banka o paraya el koyuyor ve senin borcun 280 e iniyor ama parayi kullanma ozgurlugun kalmiyor

Temlikler borc azaldikca kalkiyor , kalktigi oranda veya cinste de senin hareket kabiliyetin ortaya cikiyor. Ornegin temlik varken sen bir gelir elde ettin , ama onu kullanamiyorsun , kullanabilecegin bir para icin tekrar kredi kullanmak ,faiz yukune girmek zorundasin

Ama temlik yoksa o parayi bol parcala diledigin yere paylastir ozgurlugun var

Bildigim kadariyla 3 senelik loca ve VIP koltuk satislarindan iyi kotu bir para gelecektir . O gelirin temlik disi kalmasi iyi olur , ama temlik disi diye de car cur edilmesindense temlikli kalsin da denebilir bu yonetimle

2023'e kadar bütün gelirlerin temlikli(o da geçen seneki açıklanan temlik, bu sene kimbilir kaç yılına çıkmıştır) olmasıyla ne kadar para girişi sağlayabilirsin ki? 5-6 ayı geçtim 1-2 sene bile değil... Pek fazla bişey beklememek lazım...

Temlik basitce su demek . GS nin kasasina girme hakki olan paralarin bizden sekip bankaya gitmesi . Yani 300 milyon borcun var , yaptigin anlasma geregi klube ornegin 20 milyonluk bir bilet satis geliri girdisi olacak , belki o parayi 5 milyon personel odemesinde 10 milyon baska bir yatirimda , 5 milyon x transferde kullanabilecekken banka o paraya el koyuyor ve senin borcun 280 e iniyor ama parayi kullanma ozgurlugun kalmiyor

Temlikler borc azaldikca kalkiyor , kalktigi oranda veya cinste de senin hareket kabiliyetin ortaya cikiyor. Ornegin temlik varken sen bir gelir elde ettin , ama onu kullanamiyorsun , kullanabilecegin bir para icin tekrar kredi kullanmak ,faiz yukune girmek zorundasin

Ama temlik yoksa o parayi bol parcala diledigin yere paylastir ozgurlugun var

Bildigim kadariyla 3 senelik loca ve VIP koltuk satislarindan iyi kotu bir para gelecektir . O gelirin temlik disi kalmasi iyi olur , ama temlik disi diye de car cur edilmesindense temlikli kalsin da denebilir bu yonetimle

Yani benim de aklıma o geldi bu parayı da çar çur eder bu yönetim borç üstüne borç binerse diye ...

Her zaman söylüyorum bu arsa projelerinden hayır beklemeyin. Hiçbir şeye derman olmayacak ve borçları kapatamayacağız. Böylelikle son umudumuz da elden uçup gitmiş olacak. Sonunda ya biri satın alır ya da kayyum atanır bu kulübe.

Temlikler kalktığını açıklamaşt kulüp geçenlerde. En azından loca stad konusunda

Umarım herşeyi satıp borçları da kapatamazlar sonra elde de hiç birşey kalmasın. Fosiller son çare ya satışa onay verir yada borçlar yüzünden kayyum filan atanır. Tek umudum bu.

Yoksa her türlü kaziklandigimiz aşikar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala güzellemeler yapanlar var.

Bal gibi de kaziklandik, yakin zamanda yavas yavas birer birer bunlarin kokusu cikacak bütün ortaya.

Eğer imar artışı olmazsa toki ile İş yapmamızın pekte bir önemi yok. Toki ye karşı değildim ama şartlar önemliydi. Oraya imar artışı olacağını öngörmüştük. İhale olumsuz sonuçlanırsa imar artışı ile yeni bir ihale söz konusu olabilir diye düşünüyorum.

Hala güzellemeler yapanlar var.

Bal gibi de kaziklandik, yakin zamanda yavas yavas birer birer bunlarin kokusu cikacak bütün ortaya.

Dursun düşmanı olarak bu konudan emin değilim.Nakit olarak satsak tamam haklısın ama devlet ile ortak iş yapıyoruz,devlet 100 kazanırsa biz 400 kazanacağız.Önce projeyi görmek lazım hangi firma nasıl birşey yapacak.
Dursun zaten en geç seneye gidecek,gelen yönetim akıllı davranırsa banka borçları biter,zaten önemli olan banka borcu.

Eğer imar artışı olmazsa toki ile İş yapmamızın pekte bir önemi yok. Toki ye karşı değildim ama şartlar önemliydi. Oraya imar artışı olacağını öngörmüştük. İhale olumsuz sonuçlanırsa imar artışı ile yeni bir ihale söz konusu olabilir diye düşünüyorum.
Her şey ihale sonuçuna bakıyor zaten. Öyle veya böyle olacak demek şimdi hiç de sağlıklı yorum olmaz galiba.
Ne zaman ihale olacakdı bilen varmı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt