- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Mancini son derece başarısız bir TD zaten. Gelmeden öncede böyle bundan sonrada böyle olacak.Suçlu bulundu Mancini.Adam gittiya herkes kendini temize çıkarsın şimdi.Sanki kulübün anahtarı Mancini'deydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini son derece başarısız bir TD zaten. Gelmeden öncede böyle bundan sonrada böyle olacak.Suçlu bulundu Mancini.Adam gittiya herkes kendini temize çıkarsın şimdi.Sanki kulübün anahtarı Mancini'deydi.
Mancini son derece başarısız bir TD zaten. Gelmeden öncede böyle bundan sonrada böyle olacak.
Mancini son derece başarısız bir TD zaten. Gelmeden öncede böyle bundan sonrada böyle olacak.
Eminim çoğu izlemedi bile.Bir kaç gazete yazı gördü tv de altyazı okudu yorumları duydu adama sallamaya başladılar.Sallayanlar bir daha izlesin programin tekrari simdi basladi GSTV'de.
Aciklamalarini carpittilar zaten ayni gün aksami bir aciklama daha yapti.Eminim çoğu izlemedi bile.Bir kaç gazete yazı gördü tv de altyazı okudu yorumları duydu adama sallamaya başladılar.
Ne yalan söyleyim yazının tamamını okumadım Özür dilerim şu anda Gs tv de tekrarı var izleyebilirsin izle.Hocam 2 sorum olucak.
1. Terim dönemindekileri kim yaptırdı ? Terim dönemindekileri yaptırmadı Mancini dönemindekileri yaptırmadı. prandelli dönemindekileri yaptırmadı hepsi prandellinin istedikleri.
O zaman bu adam ne için burda ne için para veriliyor bu adama ?
2.si 2 tane transferi ben yaptırdım dedi bu arkadas. 1.si Bruma 11m euro . Bruma transferi Dünya kupası burda oynandıkdan sonra gerçekleşdi yani o saatten sonra çoğu kişi zaten Brumayı söylüyor du ki ben o zamanda daha profesyonel maç dogru dürüst oynamamış bir adama 11m euro verilmesine karşıydım ama mesele bu değil Brumaya 11m euro vermek ne derece scout başarısıdır ?
Diğeride telles . Brezilyada çok potansiyelli gösteriliyordu falan filan... Ödedikmi 6,5m euro.. (potansiyeline lafım yok ama fiyat çok pahalı)
4 yılda getire getire 2 adm getirttirmiş 2 sine ödettiği miktar 17m euro 2 sinden alınan verim SIFIR .. Ki veriminde değilim. 11m euro ya oyuncu almak scout başarısı değildir.
Bu arkadas daha önce dediğim gibi yaptıgı tek şey göz boyamak.
GS a para kaybından başka hem kendi maaşı hemde etkisi açısından başka bir katkısı olmamışdır...
GS forvet arıyor yana yana biz gidiyoruz Pandevi alıyoruz. Orta sahaya Dzemaliyi alıyoruz..
Bu şu demektir.
O koskoca databasi i varya hani tüm dünyayı arasdırıyormuş.
Demekki o koskoca database bomboş bir hiç. Koca bir sıfır. Ki Prandelli ye bu 2 yasını basını almıs adam yerine önerecek birilerini bulamamış hem genç hem uygun..
Su an herhangi biri adam arasa hiç bişi yapmasa youtube a girse ordaki Scoutluk kullanıcılardan bir kaçını takip etse yine uygun yetenekli adam bulur. Bak ben sadece işin en kolayından bahsediyorum...
Bana kimse bu adamı anlatmasın övmesin. Lafla peynir gemisi yürümez. icraat lazım icraat.
o ekip kim bilir ayda ne kadar maaş alıyor. Ekipden bahsedediyoruz 5 kişi olsa adam başı en az 5 alsalar 25 milyar yapar yazık günah. Ki çok daha fazla paraya mal olduguna eminim.