Erden Timur: "6 ve 10 numara için hocamızın tanımı dışında oyuncu almayacağız"

Bir pozisyon ile oyuncunun iyi olup olmadığına karar verilemez evet haklısın ama benim demek istediğim şu, rakip oyuncunun pas açısını kapatıp başka yere atmasını sağlayıp orayı da alan kapatarak süzmesi ve ardından topu kapması, futbol bilgisi olduğunu gösterir, mesela Kasımpaşa maçında yediğimiz golde Sergio pres yaparken Berkan alanını kapatamadı, saçma sapan bir pres zamanlaması ile sonrasında Hajradinovic golü attı. Futbol sadece koşarak, fizik güç ile kazanılmıyor. Oyun aklı önemli. Oyun aklın varsa zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Mesela City'deki Rodri bizde olsa böyle oyuncu mu olur der bazıları ya da İlkay bu fizikle gelse Selçuk'un son dönemine benzetirler. Genç yaşında Çine,Arap yarımadasına gitmiş oyuncudan hayır gelmez. Talisca gibi. Parayı seven adam, bizden uzak olsun.
Evet sende haklısın ancak farklı fikirde değiliz

Oyun kurgumuza baktığımızda okan presli oyun oynıyıcaz dedi,midsodan edindiğim izlenim engin gibi ndiaye gibi biri değil daha derli toplu bi adam bu baştan ofsyta düşürüyor oyun anlayışını,ben uzun top oynayacam deyip 160lık oyuncularla kadro kurmak gibi bişey

Oyun anlayışını geçtim değiştiririz diyelim defansif olark ele alalım takımı top rakipteyken rakibi rahatsız edecek,kaleyi savunacak oyuncu sayısı 0,yunusla kerem zaten zaafiyet yaratıyo takım defansına +sergioda klas adam mücadele gücü yüksek değil e sefer zaten fw o alanda biyere kadar savunma yapar geriye 10 ve 6 kaliyo ama öncelik bakımından 6nın bu işin piri olması gerekiyoki defansif zaafiyetleri tek başına gidersin,diğerlerinin açığını kapatabilsin

Biz ayağı temiz birini alalım,akıllı birini alalım ok ama bunlar bize yetmiyo kadro bazı özellikler bakımından kısıtlı olduğu için, 6nın topuda çalması lazım,6nın osnın boyu kısa olduğu için hava topuna çıkıyo ve alabiliyo olmasıda lazım,lazımda lazım,bunların bazılarını yapabilmesi bir yere kadar bize hepsini yapabilen biri lazım çünkü kadro öyle bi kadro malesef

Daha çok uzatırımda senin bana dediğin hatırlatmayı ben sana yapayım sadece ayağı iyi,iyi pozisyon alan ve kısmen dinamik olan biri olması o bölgedeki eksikliği tamamen gidermesine yetmiyo başka başka özellikleri olmasıda lazım futbolun doğası gereği

Bunlar düşünülmezse taylan,berkan,cicaldu gibi bi hat kurup heyt be genç cengaverler tempolular diyip sezonu 2 golle kapatıp,top ayağına gelince ne yapacağını bilemeyip,hiçbir rakibr üstünlük kuramayıp küme düşmekten son anda kurtuluyosun,doğru kurgu ile zajc ve crspo modric kross olurken,seri lemina zonzi yanlış kurguyla barış ayhan m.sarpa dönüyo

İnş doğru isimdir ben değildir demiyorum ama umarım etraflıca düşünmüşüzdür bu adamı alırken

"Son 10-15 yılın transfer analizini yaptık"

Sonuç olarak emre kılincin takimda kalmasina karar verdik.

Lan son 10 yili analiz eden kişi ilk olarak bir tane yardıran kanat alırdı takıma.
Ikinci olarak yedek hızlı forvet oyuncusu alır.
Kanatlardan biri sakatlansa oynatacagin adam bay ve kilinç ne anlatıyorsunuz acaba.

Midtsjö'den sonra 6 numaradan umudumu kesmiştim, inşallah oraya sağlam bir adam alırız. Müthiş ihtiyacımız var.

Hocamızın çok net 6 numara tanımı var. Oyun kurabilen, ısıran, temaslı oyun oynayan, enerjisi yüksek, bu şekilde bir profil istiyor.

Peki biz neden buna uymayan oyuncularla ilgilendik veya ilgileniyoruz?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O tarife uygun 6 no bulmak çok çok zor.
Cenk ergüne laf sokmuş ama öyle hem ucuz hem çok kaliteli hem genç bulmak mucize beklemek.
City den gelen fernando mesela
5 milyon euro bonservis 4 yıllık anlaşma 4 milyon euro yıllık ücret ile gelmişti
Şu anki yönetim almazdı daha iyisini buluruz vs kaptırırdık.
Adamın kalitesinden emin olunca 3 ün 5 in hesabını yapmazsın Erden beyin anlamadığı bu. Transfer bir yarış aynı zamanda. Herkes araştırıyor tek transfer peşinde olan biz değiliz.
Zaman geçtikçe 50 kişilik havuz 20 ye 10 a düşecek.
Netice itibariyle Ben bu kararsızlığı iyi niyetli buluyorum ama yanlış bir strateji olduğunu da belirteyim.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakikaten 13 olmanin hesabini topcu nasil soruyor koca dortmund bile kume dusme hattina geldigi sezonlar yasadi yanlis kadro yapilanmasi biz dogrusunu kurmak icin burdayiz seneye sampiyonluk icin seni istiyoruz der gecersin cok zor degil bu isler bunu dert eden oyuncunun gelmeye gonlu yoktur bahane ariyordur

Erden hocam topu Okan hocama atmış! Top sende Okan hocam tarifini çok net yaptığın 6 numarayı büyük bir merakla bekliyoruz!! Keşke bu kadar net tarif etmeseydin belki şimdi kampta olacakmış haftaya da maçta!! Bak şimdi yönetim boş yere baskı altında kaldı!!

O 1 ay maaşla geçim sıkıntısı yaşamasına rağmen takim için forma yada bisey alıyorsa, harcligindan kısıp yağmurda çamurda stada maça gidiyorsa hiç kusura bakma kardeş bu adamlarda basacak parayı alacak. Cüzdan sallamakla olmuyor o işler.
Klübün tarihinde para basılarak yapılan tek transfer Jardel oda sağolsun cem uzan sayesinde oldu. Basıp parayı aldıkları zaman hep sıkıntıdaydık. O yüzden bu adamı başkan seçerek zaten en büyük ihaneti bu kulübe yaptılar

Erden Timur: "Dün çok önemli yıldız bir oyuncuyla görüştük. 'Geçen sene 13. bitirdiniz, sebebi neydi?' diyor. Herkesi ikna etmek zor."

Bu herif yatti sanirim kimdi ki
buna söylenecek tek sey var ya. bu kulüp tr nin en fazla sampiyonluk yasamıs, 4 yıldızı bulunan tek kulubudür, ya sampiyon oluruz ya da dağılırız 5. 6. ve bu sene oldugu gibi rekorla 13. falan bitiririz. gel ve sampiyon yap takımı diyecek ve konuyu kapatacaktı. ses tonu yükselerek yaparsa bunu iyi etki bırakır.

yada bakkal yönetemeyecek adamların gs gibi bir camiayı yönetmeye hak kazandığı içindi o düştüğümüz durum de geç. gene mi gelmiyor ok by de kapa telefonu. bunu da biz mi söyleyelim timur bey.

Simdi fark ettim satir aralarini okumak gerek verilen bedelleri overken hic Oliveira konusunu acmamis demek ki Oliveira transferini Cenk Ergun bitirmis

Geri
Üst Alt