Erden Timur: “Her masada, her yerde, her zerrede biz varız”

3-5 fazlasini koparmaya calisani birisi Nelsson bana gelip gitmek istedigini soyledi diye bir aciklama yapmamali bence.
Doğru diyosun ama orada cümleyi şu şekilde tamamladı, "senin olduğu kadar bizim de hayallerimiz var ve sen de buranın önemli bir parçasısın"
Yani istersek kalmak zorundasın mesajını da verdi bence

Çok büyük bir adam, çok kaliteli, Galatasarayımıza yakışır kalibre de inşallah sonraki başkanımız kendisi olur ve birlikte başarıdan başarıya koşarız.

Değerini bulan gitsin, yenileri gelsin. Yıllardır binlerce oyunculu, sürekliliği olan scout sistemi kurduk diye övünüyorsak, kullanmalı ve yolumuza bakmalıyız. Bonservisi yüksek maaşı oldukça düşük biraz yetenekli oyuncuları 2-3 katına satabiliyoruz gördüğümüz üzere. Yerine yenisini koyabileceğimizi ve b planımızın olduğunu da Erden bey söylediğine göre rahat olabiliriz bence.

Okan hocaya da güveniyorum, yönetime de, scout ekibine de. Genelde 3'ü bir arada olmuyordu uzun zamandır.

Erden Timur bu işi bilmiyorda elindeki pazarlık gücünü üç mikrofon önünde yok edecek. Bu kadar kolay olsa fiyat düşürmek, herkes çıkıp konuşur, konuşturur. Rahat olun bence ET direksiyona geçmiş

Şeyle Rio Ferdinand gibi bir stoper bulup getirsin bacak arana beton yetmez.

Erden başganı çok seviyorum yav acaip planlı ve zeki hareket ediyor.

Nelson'u ta ilk hazırlık maçında yazmıştım suratı beş karış var bir sıkıntı diye. Geçen sene taraftara şirin görünmek için şov yapıyordu bu sene onu göremedik yolu açık olsun. Kendisinden daha iyi defans bulacağımıza şüphe yok.
Aynı şeyi bende yazmıştım. Kafası burda değil diye. Umarım en az zararla gider gideceksede

Geri
Üst Alt