Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.795
- 259
- 1.353
Lig başladı 20 milyon dahi olsa gitmesini istemem Marcao dan sonra Nelsonunda gitmesi çok kötü olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TR liginin kalitesi belli. Zilyon tane stoper bulursun benzer potansiyelde 3-5 milyonaBu sezon şampiyon olmak istiyoruz lig başlamiş nerden bulucaz kaliteli defans?Ha biz almasak ülkesinden sevilaya belki hic gidemeyecekti.
Bir tane makul isim yaz da bilelim ya biz de faydalanalım bu bilgiden. Zilyon tane de istemiyorum , aynı potansiyelde bir isim yazman yeterli.TR liginin kalitesi belli. Zilyon tane stoper bulursun benzer potansiyelde 3-5 milyona
Başka bir oyuncunun transferi için koz olarak kullanıyor olabiliriz.Alternatifli olunca fiyatlar düşüyor gibilerinden bir şey diyor zaten.Sanchez de bu kadar israrci olmamiz entasaran gercekten
demek ki gostermelik olarak arda ilgileniyor bu transferle..Başka bir oyuncunun transferi için koz olarak kullanıyor olabiliriz.Alternatifli olunca fiyatlar düşüyor gibilerinden bir şey diyor zaten.
Göstermelik ilgileniyoruz almayı düşünmüyoruz anlamında demedim.Hem hedefteki oyuncuyu almayı kolaylaştıran hemde onu alamıyorsan elinde hazır bir noktaya gelmiş transfer görüşmeleri olmasını sağlayan akılcı bir politika olduğunu düşünüyorum.demek ki gostermelik olarak arda ilgileniyor bu transferle..
Bunlarda en az 2 stoperi 25 milyona alma peşinde zatenEkli dosyayı görüntüle 172880
80 milyona iki tane stoper satmışsın, mecbur en az iki tane alacaksın verirsin 25 m alıp gidersin.
Nelson her türlü bu fiyata ulaşacaktır.
demek istedigim ardayi oraya yollamalari bu yuzden olabilir , yoksa ET giderdi direkGöstermelik ilgileniyoruz almayı düşünmüyoruz anlamında demedim.Hem hedefteki oyuncuyu almayı kolaylaştıran hemde onu alamıyorsan elinde hazır bir noktaya gelmiş transfer görüşmeleri olmasını sağlayan akılcı bir politika olduğunu düşünüyorum.
Evet bu bir ekip işi tek başına vakit kaybı olur.Son dokunuşları Erden bey yapıyor anlaşılan.Baklavayı birileri hazırlıyor o gidip şerbetini veriyor.demek istedigim ardayi oraya yollamalari bu yuzden olabilir , yoksa ET giderdi direk