Erden Timur: “Her masada, her yerde, her zerrede biz varız”

25 milyon euro serbest kalma maddesi var 20den aşagı yollamamak lazım ama 14-15 civarına gider bence. Kel kafana saplayayım monchi

Ben anlamıyorum abi. Kapı gibi kontratı var oyuncunun, orada 25 Milyon fesh bedeli var. Boşuna mı koyduk bunu.

Bu adamı bu kadar istiyorlarsa verirler o parayı alırlar. Herkes biliyor Sevilla'nın iki stoper satışından 80 Milyon kazandığını.

Biz bu adamlara niye iyilik yapıyoruz. Yıllardır biz de hep bu sorunu yaşamıyor muyuz, transfer etmek istediğimiz adamın takımı bize hep yüksek fiyat çekiyor ve o fiyatta diretiyor. Biz de yapalım aynısını.

2 ay önce olsa 15 verip rahat rahat alırlardı şu an 25 milyon euro verip alabilirler

Nelsson gitmek istiyor dedi Erden Timur. B planı gitsede gitmese de bir an önce gelsin. Nelsson bu transfer periyodunda gider.

Erden baskanim nelsson aciklamasindan sonra. Cikiş maddesi belli isteyen öder alir demesi lazimdi

Futbolcunun hayalleri var biz de hayallerimiz olduğunu söyledik dedi. 25 milyon Euro çıkış maddesi hayalimizi süslüyor

demek ki gostermelik olarak arda ilgileniyor bu transferle..
Göstermelik ilgileniyoruz almayı düşünmüyoruz anlamında demedim.Hem hedefteki oyuncuyu almayı kolaylaştıran hemde onu alamıyorsan elinde hazır bir noktaya gelmiş transfer görüşmeleri olmasını sağlayan akılcı bir politika olduğunu düşünüyorum.

Göstermelik ilgileniyoruz almayı düşünmüyoruz anlamında demedim.Hem hedefteki oyuncuyu almayı kolaylaştıran hemde onu alamıyorsan elinde hazır bir noktaya gelmiş transfer görüşmeleri olmasını sağlayan akılcı bir politika olduğunu düşünüyorum.
demek istedigim ardayi oraya yollamalari bu yuzden olabilir , yoksa ET giderdi direk

Abi Marcao değerli bir adam, bazen acayip hatalar yapsa da takım için kendini yırtan adamlar değerli oluyorlar her zaman ki kazma bir adam da değil gayet yetenekli. Ama bana göre Marcao Sevilla'dan 40-50 milyonluk transferler yapacak bir adam değil. 25-30 belki.

Gel gelelim Nelsson bana göre tam olarak o 60-70 milyonluk transferleri yapacak bir adam. Karakter, yetenek, istikrar... Ne sayarsan say adam belli bir seviyenin altına inmiyor. Bu sebeple 25'e bile gitse içimizde derin bir yara açacaktır ve yeri öyle ya da böyle doldurulması -en azından bizim için- çok çok zor. Bunları bilerek hareket etmemiz lazım.

Geri
Üst Alt