Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Erden Timur'un asıl yapıyı anlatmaya çalışırken Murat Aşık'ın yüz ifadesine bakınız. 40. saniye.

Konuşması boşuna değil. Kendi geleceğine yatırım yapıyor. Ara sıra görünecek ki unutulmasın. Çünkü başkanlık hedefi var.
Bence de, açık açık söylemese de aklı başkanlıkta. Ancak Dursun Özbek ayrılmadan önce söylemişti bunu. Ayrılmasına gerek yoktu. Şimdi ne olacak? Dursun Özbek başarısızlığını bekleyecek. Yani Galatasaray ın.

Cisim dediği de yapının başka bir ismi.

Bence de, açık açık söylemese de aklı başkanlıkta. Ancak Dursun Özbek ayrılmadan önce söylemişti bunu. Ayrılmasına gerek yoktu. Şimdi ne olacak? Dursun Özbek başarısızlığını bekleyecek. Yani Galatasaray ın.

Cisim dediği de yapının başka bir ismi.
Sıkıntı görmüyorum. Galatasaray’ın gelecek için başkan adaylarına ihtiyacı var. Ama cisim misim gibi yuvarlak değil, açık konuşması gerekirdi. 1-1.5 saat yeterli olurdu.

Sıkıntı görmüyorum. Galatasaray’ın gelecek için başkan adaylarına ihtiyacı var. Ama cisim misim gibi yuvarlak değil, açık konuşması gerekirdi. 1-1.5 saat yeterli olurdu.
Bende destekliyorum ama yürüdüğü yol yanlış bence. Başkanla arasını açmaya gerek yoktu.

Bir cisim yaklasiyor dedi hakli cikti

Kansizlarin yaptiklari algi ise yaramis

Bundan sonra hakemler her gecen gün daha fazla cirkinlesecek bize karsi

Geri
Üst Alt