- 16 Haziran 2010
- 203.814
- 155.780
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de, açık açık söylemese de aklı başkanlıkta. Ancak Dursun Özbek ayrılmadan önce söylemişti bunu. Ayrılmasına gerek yoktu. Şimdi ne olacak? Dursun Özbek başarısızlığını bekleyecek. Yani Galatasaray ın.Konuşması boşuna değil. Kendi geleceğine yatırım yapıyor. Ara sıra görünecek ki unutulmasın. Çünkü başkanlık hedefi var.
Sıkıntı görmüyorum. Galatasaray’ın gelecek için başkan adaylarına ihtiyacı var. Ama cisim misim gibi yuvarlak değil, açık konuşması gerekirdi. 1-1.5 saat yeterli olurdu.Bence de, açık açık söylemese de aklı başkanlıkta. Ancak Dursun Özbek ayrılmadan önce söylemişti bunu. Ayrılmasına gerek yoktu. Şimdi ne olacak? Dursun Özbek başarısızlığını bekleyecek. Yani Galatasaray ın.
Cisim dediği de yapının başka bir ismi.
Bende destekliyorum ama yürüdüğü yol yanlış bence. Başkanla arasını açmaya gerek yoktu.Sıkıntı görmüyorum. Galatasaray’ın gelecek için başkan adaylarına ihtiyacı var. Ama cisim misim gibi yuvarlak değil, açık konuşması gerekirdi. 1-1.5 saat yeterli olurdu.