Erden Timur

Bu tarz transferler yapılacağını en başında düşünemediler herhalde, şu kadroyu kaldırabilecek bi hoca lazım. Pes13 oynuyormuş gibi takılıyor başımızda ki

Sen ne degisik bir tipsin arkadas ? Coklu kisilik problemi var gibi adamin tum aktivitelerinde.. Daha da var ama eklemeyeyim simdi ergen falan diyerek saldirir :)
Sende ciddi idrak problemi var. 10 yıldır beni takip ediyorsun daha neyi ne zaman yazdigimi anlayamamışsın :D

Taraftarın nabzını iyi ölçüyor.

2 tane yaşlı sönük yıldızı getir hepsini arkana al, ne de olsa aynı numarayı senelerce yedi futbol cahili taraftarlar.

Hazır taraftar uyuyor Şimdi dursun ile birlikte daire satışına başlayabilir.
Belki o zaman 6 aylık 543 milyon liralık zararın faizini öderiz.

Sen ne degisik bir tipsin arkadas ? Coklu kisilik problemi var gibi adamin tum aktivitelerinde.. Daha da var ama eklemeyeyim simdi ergen falan diyerek saldirir :)

:asd:

Forumda o kadar çok var ki şunlardan yönetim bunları temizlemediği sürece antudan farkı kalmayacak.

Forumda o kadar çok var ki şunlardan yönetim bunları temizlemediği sürece antudan farkı kalmayacak.

Hayir Yunus bizim de illaki yanlis tahminimiz vardir. Benim ona lafim yok. Okan Hoca basliginda yine bu arkadas makaleler yazmis, laflar sokmus baskalarini, yollarini gozlemis hocanin yani baya baya "bilip begenip istemis" fan boyluk derecesinin de otesinde. Simdi, daha 10.haftadan teneke baglayanda yine bu adam olunca killandim cunku hatirliyorum yani postlarini :).

Yoksa sunu anlarim, boyle yazanlar olmus... "Gelse hayir demem, camianin cocugu, eski futbolcumuz, sunu bunu yapti..." bunlar anlasilir. Ama digeri, maalesef. Tabiki her goruse saygim var (kendi adima konusuyorum) ancak bu baska bir sey ya bilincli trolluk ya da oyle laf olsun torba dolsun bilgisizce gonderi paylasma. Ne desem yanlis anlasilacak.. Dedigine cikiyor iste kalite manasinda da.

Mata, Mertens ve Seferovic transferleri tutmadi gibi görünüyor.

Okanın istifasını al ve gerçekten td olan birini getir

1666271568900.webp

Doğru linç edelim bu adamıda bize abdurrahimler, levent nazifoğulları müstehak. Ya kardeşim senelerce bizde neden fb gibi zenginler taşın altına elini sokmuyor diye söylendik e geldi onada tü kaka yapıyoruz ne iş?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt