Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende ciddi idrak problemi var. 10 yıldır beni takip ediyorsun daha neyi ne zaman yazdigimi anlayamamışsın
Erden Timur
Oda TV her zaman operasyonel bir medya yapılanmasıydı. Bu sefer kimin için kalemine kin ve yalan doldurmuş tahmin etmek zor değil.www.gscimbom.com.tr
Sen ne degisik bir tipsin arkadas ? Coklu kisilik problemi var gibi adamin tum aktivitelerinde.. Daha da var ama eklemeyeyim simdi ergen falan diyerek saldirir![]()
Erden Timur
Oda TV her zaman operasyonel bir medya yapılanmasıydı. Bu sefer kimin için kalemine kin ve yalan doldurmuş tahmin etmek zor değil.www.gscimbom.com.tr
Sen ne degisik bir tipsin arkadas ? Coklu kisilik problemi var gibi adamin tum aktivitelerinde.. Daha da var ama eklemeyeyim simdi ergen falan diyerek saldirir![]()

Forumda o kadar çok var ki şunlardan yönetim bunları temizlemediği sürece antudan farkı kalmayacak.
Erden Timur
Forumda o kadar çok var ki şunlardan yönetim bunları temizlemediği sürece antudan farkı kalmayacak.
hangisi tuttu kiMata, Mertens ve Seferovic transferleri tutmadi gibi görünüyor.
bu gorsel boyle bi soz icin harcanmamaliydi ya bu ne
Ne alakaYakında maç çıkışında megafonu eline alır diye düşünüyorum.
Bir de balkondan taraftarın üstüne atladı mı tamamdır..
O seviyenin adami degilYakında maç çıkışında megafonu eline alır diye düşünüyorum.
Bir de balkondan taraftarın üstüne atladı mı tamamdır..
Son akşam transfer şov yaptığımızda ''öp beni Erden, Yi beni Erden'' diyen tayfa bile çamurlaşmaya başlamış.
Şu adamı bile topa tutuyorlar ya el insaf ne diyelim.