GSC Anket Erden Timur’suz Transfer Komitesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Yeni Transfer Komitesi Hk Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    66
1.500.000 Euro alacak futbolcuya 2.5 teklif Edip 500 ünü kendilerine 500 ünü de menajere güzel kırışırlar

Yine bonserviste de iki 3 milyonu bitecek transferi 6 milyon geçirip 3-04 kişi güzel pay derler aralarında

bu adamlar anca ligue1den fln tunuslu oyuncu alabilir

Transferlerde gayet başarılıydı bence. Yapılan eleştirilerin çoğunun adresi Erden Timur yerine teknik heyet ya da futbolcunun kendisi olmalı. Zaha’dan verim alınamadıysa Erden başkanın suçu ne mesela? Gayet iyi transferdi Zaha.

işin transfer ile alakası yok. hatta erden timur'un belki de en başarısız olduğu konu transfer konusu.

siz olayı çok yanlış anlamışınız.

Sevgili Recep şunu soylemeliyimki karşı rakipte Okadar kin nefret birikmesi yaptiki onlara karşı Erden Timur şart oğlu şart.Ben bugün olumlu bir karar bekliyorum yada öyle olmasını istiyorum.Erden Başkan kılıç Kalkan ekibi modunda takıma dair.Bu sene sitem senesi olmamali.

Koca camia 2. bir Erden Timur bulamıyor, eldekini de 3-5 asalak fosil yüzünden kaybediyor.

Ben Erden Timur artı bir danışman bize fayda sağlar diye düşünüyorum. Bu danışman takım planlamasında uzman biri olacak. İlla SD olmasına gerek yok. Takımın ihtiyacının haritasını çıkarıp uygun maliyete giderme planı yapabilecek. Mesela Zaha, Ziyech, Angeliño gibi oyuncuların yerine daha dinamik oyunculara ihtiyacımız olacağını baştan tespit edebilen birisi. Bizde şu an mevcut olmayan böyle bir akıla ihtiyacımız var.

Klasik Galatasaray döngüsünün çöküş etabına gireceğiz işte. 2 sene her şey bir kez daha yerle bir olacak, ondan sonra tekrar yeniden yapılanmaya gidilecek, tekrar 2 sezon üst üste şampiyonluk alınıp, bir çöküş dönemine daha girilecek.

Galatasaray'ın menfaatlerini değil kendi menfaatlerini düşünüyorlar.

Gelen gideni aratmadı bence
Bekleyelim

Geri
Üst Alt