Eski Başkanımız Ünal Aysal, TRT Spor'a Konuk Oldu

juventusu başkanı ile karşılıklı konuşmuş.bi avrupa ligi kurulsun,GALATASARAY OLSUN dedim diyo :///

haftasonu secim varken cikip eski defterleri acmasi kongre ekseninde ne sekilde degerlendirilecektir ?

Valla terimin basin toplantisinda 5 sene onceki mevzuyu gundeme tekrar getirmek icin "nerede kalmistik , en son antrenmanda kalmistik.." diye siritip belayi davet etmesi uzerine verilen bir cevap ve dogru zamanlama olarak goreceklerdir

terim basarili bir adam , ileride baskan da olsun eyvallah ama cok kabahatli hem de cok

orada aysal a laf soktu , simdi de o lafi yemesi normal bu programda

Avcı gelirse neden başarısız olur bunu tartışalım bence. Asla yapamayacağı bir kulüp varsa o da biziz. Hiç bir büyük kulüpte Başakşehir'de olduğu kadar huzurlu olamayacak biri. Rahat olmayınca da en küçük eleştiri de dağılıyor. Milli Takım'a geldiğinde tecrübesizdi diyen olabilir 50 yaşında toplam 20 sene antrenörlük yapmış adam tecrübesizse suçu kendinde arasın. 46 yaşında Terim UEFA almıştı 4 yabancı ile.

Avcı'nın elinde ki kadro iki senedir ligin en iyi iki kadrosundan biri zaten. Anormal bir şey de yapmıyor. Maliyeti falan da az değil senelik 3-4 Milyon Euro veriyorlar bu adamlara. Şimdi Arda gelirse 7 Milyon Euro verecekler sponsor diyip tepki çekmezler ama. Nasıl olsa borsa'da yoklar. Örtülü'den gelsin, 4 yıldır aleyhlerine hata olmayan bir takım.

Gelsin bize ilk haftadan FETÖ'cü derler. O olmadı, bu da bir cemaatten geliyor zaten ailecek oradan vururlar. İlk puan kaybında büyük takımı kaldıramadı, milli takımda da böyleydi derler. O işler öyle kolay değil.

Şenol, Terim, Denizli iyi hoca olduğu için değil bir yerlere sığınarak değil kendi ellerinde kariyerlerini şekillendirdikleri için büyük takım yönettiler ve başarılı oldular genelde de.

Avcı İPİ BİRİLERİ TARAFINDAN TUTULARAK ZORLA YÜKSELTİLEN HORMONLU bir teknik adamdır.

Senin de görmen için bir gün gelmesini isterim. Özellikle de bize gelir umarım.

Terim için Ağar, Mesut Yılmaz ilişkisi açısından Fenerliler ne diyorsa senin tezler de aynısı. Seninle aynı takımdan, aynı görüşten olmayan herkesin başarısı kirli. Bu mantıkla başarısız olanlar da masum zira mücadele ettiklerini birileri destekliyormuş adamlar ne yapsın. Tudor, Riekerink, Denizli ve tabiki Dursun Özbek suçsuz o halde.

bu herifin döneminde her branşta şikecileri tokatlıyorduk.sırf bu yüzden bile sevilebilir kendisi.

Yaptığı açıklamaların hangisi doğru, hangisi yalan bilemem, işin içinde yoktum. Ancak, Galatasaray'da Başkanlık yapmış birinin, takım şampiyonluk yarışının içinde iken çıkıp böyle açıklamalar yapması doğru değil.

Tekerlekli basketbol takımına sponsorluk sözü vermişti 5 yıl oldu ne zaman tutacak.

haftasonu secim varken cikip eski defterleri acmasi kongre ekseninde ne sekilde degerlendirilecektir ?

Şu yaptığını ben Galatasaraylı'yım diyen yapamaz. Elinde ki hocanı yemek için tüm medya oturmuş ellerini avuşturup sen gidip aslanın midesine elinle itekliyorsun.

Bir de kulübün eski başkanısın ha.

Terim'in zilyon tane hatasını sayarım. Ego dersin, milli takım ve süslü title'lara olağanüstü derece de bağlılığı/kanması dersin, ama Galatasaray'lı olmasını tartışmam.

Bu HERİF, ARDA, 65 yaşına kadar aidat ödemeyip 66 yaşında başkan olan Dursun, Topsakal falan Galatasaray'lı değil. Bunlar sadece menfaat için kendilerine biçilen tiradı atan adamlar.

Aysal döner mi bilmiyorum ama Avcı öyle ya da böyle gelecek. istemeyenler taksimde kendini benzin döküp yaksa da gelecek. Kaçınılmaz bir şey bu.

Galatasaray düşmanı bir insana bu kadar hayranlık enteresan, kendisinin kişilik olarak Aykut Kocaman’dan bir farkı yok benim gözümde. Kendisine Arda-Emre-Göksel Gümüşdağ ile başarılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla terimin basin toplantisinda 5 sene onceki mevzuyu gundeme tekrar getirmek icin "nerede kalmistik , en son antrenmanda kalmistik.." diye siritip belayi davet etmesi uzerine verilen bir cevap ve dogru zamanlama olarak goreceklerdir

terim basarili bir adam , ileride baskan da olsun eyvallah ama cok kabahatli hem de cok

orada aysal a laf soktu , simdi de o lafi yemesi normal bu programda
Ya Adam Doğduğu büyüdüğü camiaya geliyor aysalimi düşünecek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal aşırı liseci olarak geldi ve bunu kıramadığı için gitti. Ciddi hataları var. Ama senin hocan imza atarken antrenmanda kaldık derken seçim sürecinde ve şampiyonluk yarışında takımın hocası neden tartışma çıkaracak ifadeler kullanıyor denmiyor da şimdi Aysal için deniyor anlamıyorum açıkçası.

Ayrıca 1 hafta sonra kongre var ve kongreyi etkilemek için ekrana çıkmasında da etik dışı birşey yok bence.

Soruya bak niye böyle bir zamanda çıktınız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal aşırı liseci olarak geldi ve bunu kıramadığı için gitti. Ciddi hataları var. Ama senin hocan imza atarken antrenmanda kaldık derken seçim sürecinde ve şampiyonluk yarışında takımın hocası neden tartışma çıkaracak ifadeler kullanıyor denmiyor da şimdi Aysal için deniyor anlamıyorum açıkçası.

Ayrıca 1 hafta sonra kongre var ve kongreyi etkilemek için ekrana çıkmasında da etik dışı birşey yok bence.

Terim yeni geldiye herkes köle şuan, bu sene biraz başarısız olsun ilk sövenler burda Terimci kesilenler olacak

O yüzden şuan başkana sallayanlar tırı vırı

Açık açık dedi. Ben önceden çıkmadım bilerek. Şimdi çıkıyorum diye. Zuahahah.

Geri
Üst Alt