Eşref Hamamcıoğlu, Franck Haise ile Prensipte Anlaştı İddiası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bize ideal adamlar schmidt gibi clement gibi daha önce yarışmacı takımlarda çalışmış isimler lazım da onlardan da pek az

İzledim. 3’lü defans oynatıyor. Ben daha iyi birinin gelmesi gerektiğini ve zaten Türk isim gelmesini istiyorum.

Ya bırak ne maçı izlemesi tribünde karı kız kesmissindir

Bu herif gelirse gelecek mayısta gene seçim olur.
adam hem küçülmeden bahsediyor hem de yabancı hoca kovalıyor. bu hoca ligi, ülkeyi,camiayı bilmiyor zaten tanıyana kadar yine küme düşme hattına gideriz. tanımaya başladıktan sonra da takımın özgüveni bittiği için sittin sene düzelemiyoruz artık yeni hoca gelene kadar.

Her gelen hoca başarısız olacak diye bir şey yok en zor zamanlarda Gerets geldi bu ülkede olmaz denileni başardı adamların efsane kadrosuna rağmen şampiyonluğu kazandı. Taylan - Berkan orta sahasıyla sezona girersen başarısız olma ihtimalin %60-70 oluyor. Doğru profilde oyuncularla doğru futbolu oynarsan da şampiyon olursun. Ligimizde fizik kalitesi yüksek, koşu mesafesi yüksek ve rakip kaleye hızlı gidecek her teknik adam şampiyonluğa oynar bu sisteme uyan oyuncuları alırsın gerisi gelir.

Adamın oynattığı oyun genel olarak beğeniliyormuş da adam 5 senedir takımın başındaymış. Bana kalsa gelmesini isterim ama burada 2 maçta td yiyen taraftar bu adamın içinden geçer.

Son düzenleme:
Adamın oynattığı oyun genel olarak beğeniliyormuş da adam 5 senedir takımın başındaymış. Bana kalsa gelmesini isterim de burada 2 maçta td yiyen taraftar bu adamın içinden geçer.
Taylan Berkan orta sahasıyla Guardiola, Klopp gelse gene yerler bence kadro mühendisliği ciddi hatalı gelen adam ilk onu düzeltir.

Taylan Berkan orta sahasıyla Guardiola, Klopp gelse gene yerler bence kadro mühendisliği ciddi hatalı gelen adam ilk onu düzeltir.

Bu konuda büyük bir çıkmazdayız bence. Kaliteli oyuncu getirecek paramız yok. Bu durumda oyuncu geliştirmemiz gerekiyor. Ama taraftarından yönetimine kadar buna sabır gösterecek kimse yok kulüpte. Ucuz yollu hidden gem bulup getirelim desek scout sistemimiz de düzgün çalışmıyor. Nasıl düzlüğe çıkarız bilmiyorum.

Bu konuda büyük bir çıkmazdayız bence. Kaliteli oyuncu getirecek paramız yok. Bu durumda oyuncu geliştirmemiz gerekiyor. Ama taraftarından yönetimine kadar buna sabır gösterecek kimse yok kulüpte. Ucuz yollu hidden gem bulup getirelim desek scout sistemimiz de düzgün çalışmıyor. Nasıl düzlüğe çıkarız bilmiyorum.
Vitor crespoyu 400kya getirdi

Her gelen hoca başarısız olacak diye bir şey yok en zor zamanlarda Gerets geldi bu ülkede olmaz denileni başardı adamların efsane kadrosuna rağmen şampiyonluğu kazandı. Taylan - Berkan orta sahasıyla sezona girersen başarısız olma ihtimalin %60-70 oluyor. Doğru profilde oyuncularla doğru futbolu oynarsan da şampiyon olursun. Ligimizde fizik kalitesi yüksek, koşu mesafesi yüksek ve rakip kaleye hızlı gidecek her teknik adam şampiyonluğa oynar bu sisteme uyan oyuncuları alırsın gerisi gelir.
Ya teknik-mental kalite?..Bu dediklerin yetseydi, muhtemelen ligin en atlet oyuncu topluluğuna sahip takımı olan Kasımpaşa şampiyonluğa oynardı, mevcut kadroyu korusa bile yine de seneye şampiyonluğa oynayamazlar...

Hem atlet, hem teknik-mental yönü gelişkin futbolcular lazım ve çok sayıda lazım!..Şöyle bir ezber rağbet görmeye başladı, ''Efenim, iki oyuncu satışıyla 30 milyonluk transfer bütçesi oluşturabilirsek, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak zor değil, bizim lig kalitesiz''...Zor arkadaşlar, imkansıza yakın zor hemde. Rakip kulüpler transfer bütçesi oluşturabilecekler belki. Oluşturamasalar bile onların da para edecek futbolcuları var. Esas önemlisi, üç rakibimizin de 2-3 mevkiide sorunları var, diğer mevkiilerdeki alternatif oyuncularının bazıları bile bizim 'as' lardan daha iyi. Bizde gözü kapalı, güvenerek sahaya sürülecek futbolcu sayısı 3-5, hadi 6 olsun; bunlardan da en değerli ikisini satıyorsun...

Geri
Üst Alt