Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ölümü gösterip sitmaya razı olacakHangisini istersin![]()
Kendisi mütevazı bir bütçeyle Muslera'nın arkasını Uğurcan'la dolduracaktı. En önemli en somut vaatlerindendiİşte bu kafada olduklarını iyi bildiğim için seçilmelerini istememiştim. Adam o kadronun en kilit adamlarının kiralık olduğunu bile bilmiyor.
Bir de hep ezbere laftır niyeyse aman fazla para harcamayalım. Fazla para harcamak ille de gereksiz harcamak değildir bunu anlayamadılar. Sen o yaptığın maliyetlerin kat kat fazlasını şampiyon olunca alıyorsun zaten. Yani mecbursun o harcamaları yapmaya.
Evet ilk 3lüyü almaya kalksan 20 kağıt çıkacaktı cebinden zaten.Eşref Hamamcıoğlu: "Ben 28-30 milyon parayı harcamazdım. Mevcut kadromuz geçen sene ikinci olmuştu. Bu takımı bozduk, para harcadık. Şu an 14. sıradayız."
gedson onye saracchi kiralıktı zaten donk belhanda sözleşmesi bitti,bu açıklama olmamış
Belhanda ok ama Feg kendi gitmek istedi bildiğim kadarıyla. Belhanda'yı o devre arası satsa Abdül oyuncu alamaz şampiyon olamazdık o da bir ihtimal.yani elde patlamadı demek istedim araplardan feguliye belhandaya teklif vardı hoca sattırmadı bi tek maicon transferi felaketti
Belhanda'yı sevmem ama bence isimler doğruydu reyz. Bugün bile Feg götünü kaldırsa sıralamada üstte olurduk. Yani kaç yıl sonra bile planlama hatasından Feg'in ayaklarına bakar vaziyete geldik.Maicon, Belhanda, Feghouli, Badou nokta atışı falan değildi.
Hepsi yüksek maliyetli, maliyetlerini karşılayamayacak adamlardı. İyiki Badou'yu hemen şutladık da elimizde kalmadı.
Maliyeti dışında da gayet kötü tercihti bir çoğu.
Gomis, Mariano, Fernando o maliyetleri hakedebilecek adamlardı sadece.
2.85’i keyfinden vermedi yolsuzluk var orda, menajer paraları da içinde. Dursun zamanında yapılan tüm transferler bu şekilde. Cenk Ergün sorumlu mudur bilemem ama işin içindeydi. Her hülakarda yapılan transferler iyiydi o da ayrı bir konu. Limitler sebebiyle indirebilecekleri para sınırlı, bu da sevindirici bir gelişme.O nasil basariymis. Forumdan bir üyeye git Osmanlispordan N'Diaye'yi al ve ona en fazla 2,85 milyon maas verebilirsin desen, bizden biri bile gidip o maas ile Badouyu almayi becerir.
Adam gelen gidene 2 milyon üstü maas dagitiyordu.
Katılmıyorum. Belh-Fegh şampiyon yaptı bizi, Badou çok katkı sağladı ve iki katına satıldı. Sadece Maicon hatalı transfer orada. Maliyetlere gelirse hepşi şaibeli ve fazla tabiki, ikisi ayrı konular.Maicon, Belhanda, Feghouli, Badou nokta atışı falan değildi.
Hepsi yüksek maliyetli, maliyetlerini karşılayamayacak adamlardı. İyiki Badou'yu hemen şutladık da elimizde kalmadı.
Maliyeti dışında da gayet kötü tercihti bir çoğu.
Gomis, Mariano, Fernando o maliyetleri hakedebilecek adamlardı sadece.
O maliyetlere onlardan çok daha iyisi alınırdı.Katılmıyorum. Belh-Fegh şampiyon yaptı bizi, Badou çok katkı sağladı ve iki katına satıldı. Sadece Maicon hatalı transfer orada. Maliyetlere gelirse hepşi şaibeli ve fazla tabiki, ikisi ayrı konular.