Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif direktörümüz daha önce başarılar kazanmış Cenk Ergün olacak"

Alarm_Clock_GIF_Animation_High_Res.gif

rezil açıklamalar tek elle tutulur tarafı işi profesyonellere bırakacak havasu vermesi

2 başkanı topla yarım M.Cengiz yönetimi etmiyor vah Galatasarayım. Daha kötüsü olmaz dedikçe daha kötüsü oluyor.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Dayı biz taraftarız anlamayız finansdan ekonomik yapıdan. Sportif basari icin neler yapacaksin onu anlat. Bizi ilgilendiren kısım bu.

Bizden daha borçlu rakiplerimiz onlar niye küçülmuyor limit vs takmıyor.

İşte bu kafada olduklarını iyi bildiğim için seçilmelerini istememiştim. Adam o kadronun en kilit adamlarının kiralık olduğunu bile bilmiyor.

Bir de hep ezbere laftır niyeyse aman fazla para harcamayalım. Fazla para harcamak ille de gereksiz harcamak değildir bunu anlayamadılar. Sen o yaptığın maliyetlerin kat kat fazlasını şampiyon olunca alıyorsun zaten. Yani mecbursun o harcamaları yapmaya.
Kendisi mütevazı bir bütçeyle Muslera'nın arkasını Uğurcan'la dolduracaktı. En önemli en somut vaatlerindendi

Eşref Hamamcıoğlu: "Ben 28-30 milyon parayı harcamazdım. Mevcut kadromuz geçen sene ikinci olmuştu. Bu takımı bozduk, para harcadık. Şu an 14. sıradayız."

gedson onye saracchi kiralıktı zaten donk belhanda sözleşmesi bitti,bu açıklama olmamış
Evet ilk 3lüyü almaya kalksan 20 kağıt çıkacaktı cebinden zaten.

Seneye de kümede kalmaya oynayacağız anlaşılan bu başkan adayları ile.

Dedem Uğurcan ve Rıdvan diyordun. Sadece 2 sine 20m bayılırdın.

yani elde patlamadı demek istedim araplardan feguliye belhandaya teklif vardı hoca sattırmadı bi tek maicon transferi felaketti
Belhanda ok ama Feg kendi gitmek istedi bildiğim kadarıyla. Belhanda'yı o devre arası satsa Abdül oyuncu alamaz şampiyon olamazdık o da bir ihtimal.

Maicon, Belhanda, Feghouli, Badou nokta atışı falan değildi.

Hepsi yüksek maliyetli, maliyetlerini karşılayamayacak adamlardı. İyiki Badou'yu hemen şutladık da elimizde kalmadı.

Maliyeti dışında da gayet kötü tercihti bir çoğu.

Gomis, Mariano, Fernando o maliyetleri hakedebilecek adamlardı sadece.
Belhanda'yı sevmem ama bence isimler doğruydu reyz. Bugün bile Feg götünü kaldırsa sıralamada üstte olurduk. Yani kaç yıl sonra bile planlama hatasından Feg'in ayaklarına bakar vaziyete geldik.

O nasil basariymis. Forumdan bir üyeye git Osmanlispordan N'Diaye'yi al ve ona en fazla 2,85 milyon maas verebilirsin desen, bizden biri bile gidip o maas ile Badouyu almayi becerir.

Adam gelen gidene 2 milyon üstü maas dagitiyordu.
2.85’i keyfinden vermedi yolsuzluk var orda, menajer paraları da içinde. Dursun zamanında yapılan tüm transferler bu şekilde. Cenk Ergün sorumlu mudur bilemem ama işin içindeydi. Her hülakarda yapılan transferler iyiydi o da ayrı bir konu. Limitler sebebiyle indirebilecekleri para sınırlı, bu da sevindirici bir gelişme.

Maicon, Belhanda, Feghouli, Badou nokta atışı falan değildi.

Hepsi yüksek maliyetli, maliyetlerini karşılayamayacak adamlardı. İyiki Badou'yu hemen şutladık da elimizde kalmadı.

Maliyeti dışında da gayet kötü tercihti bir çoğu.

Gomis, Mariano, Fernando o maliyetleri hakedebilecek adamlardı sadece.
Katılmıyorum. Belh-Fegh şampiyon yaptı bizi, Badou çok katkı sağladı ve iki katına satıldı. Sadece Maicon hatalı transfer orada. Maliyetlere gelirse hepşi şaibeli ve fazla tabiki, ikisi ayrı konular.

Kemerburgaz'a nasıl tesis yapacaklar acaba Elmas'ın proje devam mı yoksa? 3-4 saha yaptık tesis hazır şeklinde baştan savama mı olacak? Salon konusunda da bir şey demedi. Tesisleri Metin Öztürk ekibi daha iyi yapacak gibi keşke şu Levent Nazifoğlu saçmalığını yapmasaydı Öztürk iki tarafta bir şey hayal ettirmiyor.

Ukrayna liginde oynayan bir adama 10 milyon euro ve Feghouli’ye bonuslar haric yillik 3.8 milyon euro’dan 5 yillik sozlesme veren adam futbol aklimiz olacak demek. Bilemedim.

Valla kim gelse yapilan transferlerden en az ikisi icin aglayacagiz

Katılmıyorum. Belh-Fegh şampiyon yaptı bizi, Badou çok katkı sağladı ve iki katına satıldı. Sadece Maicon hatalı transfer orada. Maliyetlere gelirse hepşi şaibeli ve fazla tabiki, ikisi ayrı konular.
O maliyetlere onlardan çok daha iyisi alınırdı.

Gomis olmasa da şampiyon falan olamazdık o sezon 4 takımdaki en büyük fark Gomisdi.

Feghouli ikinci sezonda iyidi daha çok.

Campos'tan Ergün'e demek. Yazık oldu, Campos ve Sensibile ile devam edebilsek keşke.

2017 yılında kurulan kadro bizi 2 yıl şampiyon yaptı. Verilen ücretler yüksekti ama o dönemi de düşünmek lazım kulübün itibarı çok düşmüştü. Avrupa kupasında yoksun Temmuz'da sezon açıp Östersunds'a elenmişsin. Grosskreutz, Sigdorsson gibi transfer skandalları yaşanmış. Başarı yok elde oynatacak oyuncu yok aynı şimdiki gibi takımın ilk 11'i yoktu. Bizi o duruma düşüren de mevcut yönetimdi ama bu hamlelerin yapılması gerekliydi başka türlü şampiyon olma şansımız yoktu. Ayrıca oyuncudan zarar etme konusu yanlış anlaşılıyor bence. Oyuncu depoda duran mal değil maç oynuyor puan kazandırıyor katkı sağlıyor. Gelen ve giden parasını birebir karşılaştırmak doğru değil. Bu sezon borca girip tekrar şampiyon yapacak bir kadro kurulmalı direk ilk 11 oynayacak oyuncular alınmalı. Tasarruf yaparsak küçülüp yok oluruz borca girip yatırım yapıp büyümemiz lazım.

Geri
Üst Alt