Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Bravo 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umut sarıkayanın tam bu konu hakkında bir karikatürü var ama yasak diye paylaşamıyorumAfedersin ama yapamazdi
Aynen renkdas çok haklısın. Başkandan sezon icinde aliden, tffden, medyadan vs gelecek saldırılara karşı da susarak buyuk bir tepki vermesini bekliyorum. Zaten öyle yapacaktır.Baskan galatasarayin menfaatlerini yeri gelir susarak korur rahat ol sen
Devletle 1000 tane isin var krediden tut arazilere adaya tesise kadar sen cephe acsan sen ne kazanacagini saniyorsun?Aynen renkdas çok haklısın. Başkandan sezon icinde aliden, tffden, medyadan vs gelecek saldırılara karşı da susarak buyuk bir tepki vermesini bekliyorum. Zaten öyle yapacaktır.
Haklisin dedik ya yaw. Bence derhal taylanin sözleşmesini feshedip iktidarımızı mutlu edelim. Diger topculara da bir daha böyle igrenclikler yapmamaları hususunda örnek olur.Devletle 1000 tane isin var krediden tut arazilere adaya tesise kadar sen cephe acsan sen ne kazanacagini saniyorsun?
YapamazdıEşref başkan seçilseydi de bu açıklamayı yapardı adamın karakteri böyle
Gerçekler can yakabilir :/
Öyle bi yapmazdi ki hemde. Esref baskan olsaydi, elmas destek tweeti yazip, esref susardiEşref başkan seçilseydi de bu açıklamayı yapardı adamın karakteri böyle
içiniz kanıyor eşref'in böyle bir twit atmasına biliyorum.Gerçekler can yakabilir :/
Yooiçiniz kanıyor eşref'in böyle bir twit atmasına biliyorum.
Burak başkan transferleri çözüyor şuan işi gücü başından aşkınEşref başkan seçilseydi de bu açıklamayı yapardı adamın karakteri böyle
Tarikat birdi iki oldu. Ne yapsa savunacaklar.off elmas-i tarikati düştü yine peşime
hafiften kaçayım konudan