EURO 2024 F Grubu M:3 | Çekya 1-2 Türkiye | MS | 26 Haziran | TRT 1

mesela kimse sameti konusmuyor fbnin topcusu oldugu icin

hemen hemen her mac milli takimi yakti adam

orkuna da sallayan yok

aylardir bu bombos adami izliyoruz

arda ve semih her mac oynasin yeter cogu kisi icin

maci kaybetsek bile kimse cikip bir sey demez

cidden aksayan yerlere kimse deginmiyor medyada

sadece fbjknin bos topculari gündemde

Cr7 3 yaş genç olsa 5 gol yerdik
Portekiz de öyle 1 takım ,10 kişilik takımdan 3 gol yedik aslında ,Samedin hatayla geldi o düşüş ,kağıt üstünde son galibiyet bekleyeceğimiz maç artık!
Fransa bizi fena ezer ( muhtemel rakip bunlar bu arada dimi)

Stoperinde Samet, sol bekinde Ferdi’nin oynadığı herhangi bir takım Avrupa Kupası’nda ilerleyemez ancak Süper Lig de hakem ile yürür.

İsmail Yüksek ve az biraz İrfan dışında topçuya benzeyen yerli futbolcusu olmayan takım ve ondan 47 puan fark yiyen yancısı malum takım gelip sirk yerine çevirdi ağzı olan konuşuyor.

Oynatın

Günok
Müldür
Samet
Ferdi
Semih
Cenk

Vs içimizden geçsinler de bitsin bu çile.

Bakalim bu macta da Baris'i forvet oynatacak mi. 2 oldu yeter la. Cocugun degerini yerle bir etti inatci herif.

Neyini seviyoruz renkdas yaf.. Malum tarafin adami (bakiniz oynadigi reklamlar, aldigi belediye konserleri) + tuttugu takim bile sevmemek icin bir sebep.

Ben boyle toksik bir toplum gormedim arkadas. Size ne hocanin kimi oynatacagindan hayir fikrini nacizane belirt, adam ayar cekiyor kocum demeler falan :)
Çocukluğumda şarkılarıyla büyüdüm oradan seviyorum sadece şarkıcı olarak.

Yoksa epey boş bir insan.

Kalede Altay olmamalı.
Orkun asla sahada olmamalı.

Ön üçlü ,

Kerem - Kenan(Semih) - Barış A.

olmalı.

Mavi bizim istatistiklerimiz yeşil Çekya.

aa.webp

2-2 berabere bitecek maç. beraberliği son dakikalarda kurtaracağız.

turnuvanın şuanki tabloya göre 4 favorisinden biri olan portekize yenilmemiz sırf Galatasaraya laf atabilmek için tüm ülkeyi kaosa soktuysa bu maç en az 3 fark atmalıyız ;D

Geri
Üst Alt