Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.836
- 14.942
- 1.398
evlenmek zor boşanmak daha zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feminist misin dostumHizmetçi isteyen hizmetçi tutsun
Kadınlar delik değildir
Meta hiç değildir
Hocam var mı bi gelin adayı çinli
yemekleri iyi mi aslan fieldMüslüman arayan, Hui ırkından olan Çinlilerin olduğu yerlere baksın. Çin'de her bölgenin kendi kültürü var.
Ailenin kaldığı bölgede gördüklerim Türklere saygıları var. Türk damat olarak epey ilgililer. Bazı aileler şaka niyetiyle Türk damat isteriz derler ama iş tabi o Türk damat ve Çinli kadının anlaşmasına bakar.
vela hevle vela kuvveteyemekleri iyi mi aslan field
yemekleri iyi mi aslan field
Kadınlar da yavaş yavaş olayın farkına vardı. Eskiden bırakın cinselliği nude almak görmek bile zordu onun için o kızla ciddi düşünmen hatta evlenmen gerekiyordu. Şimdi erkekler sabah biriyle akşam biriyle çünkü imkan var alternatif var niye 30'unda çökecek bir kadına yatırım yapayım ki diyor.
boşan kanka mutsuzsan karının dırdırından isteklerinden memnuniyetsizliğinden şikayetçiysen. mutluysan da devam et her insanın mutlulukları kadından beklentileri farklıdırbiz keriz miyiz ? niye evlendik o zaman
hayır boşanmayacağım. farkettiysen seni ahlaki olarak eleştirdim. bu doğru değil herkes tek kişiyle evlenip sonsuza dek onunla birlikte olmalıboşan kanka mutsuzsan karının dırdırından isteklerinden memnuniyetsizliğinden şikayetçiysen. mutluysan da devam et her insanın mutlulukları kadından beklentileri farklıdır
ben zengin olsam harem kurardım dan bilzerian gibi aynı yatakta 10 farklı milletten kadınla uyurdum. kadınlar için paran varsa ahlakın karakterin çok da bi önemi yok. biriyle tanışıyorsun önce paranı soruyorlar kadınlar böyle bir millet yarın paran olmasa onlar da olmaz bunlara ahlak borcumuz mu varhayır boşanmayacağım. farkettiysen seni ahlaki olarak eleştirdim. bu doğru değil herkes tek kişiyle evlenip sonsuza dek onunla birlikte olmalı
sen azmışsın dostum. seni zarfladım gerçekten penisin ne durumda diye ama belli ki kana susamışsınben zengin olsam harem kurardım dan bilzerian gibi aynı yatakta 10 farklı milletten kadınla uyurdum. kadınlar için paran varsa ahlakın karakterin çok da bi önemi yok. biriyle tanışıyorsun önce paranı soruyorlar kadınlar böyle bir millet yarın paran olmasa onlar da olmaz bunlara ahlak borcumuz mu var
şimdi videoda cekiyorlar bu mehirde boşanırken mahkemede gösteriyorlarŞimdide sosyal medya da mehir videoları dolaniyor. Hindistan modeline acil gecelim. Kız tarafı masrafları karsilasin
Seninde işin zor be dostum.şimdi videoda cekiyorlar bu mehirde boşanırken mahkemede gösteriyorlar