evlenmenin çok zorlaşması

Hocam var mı bi gelin adayı çinli

Müslüman arayan, Hui ırkından olan Çinlilerin olduğu yerlere baksın. Çin'de her bölgenin kendi kültürü var.

Ailenin kaldığı bölgede gördüklerim Türklere saygıları var. Türk damat olarak epey ilgililer. Bazı aileler şaka niyetiyle Türk damat isteriz derler ama iş tabi o Türk damat ve Çinli kadının anlaşmasına bakar.

Müslüman arayan, Hui ırkından olan Çinlilerin olduğu yerlere baksın. Çin'de her bölgenin kendi kültürü var.

Ailenin kaldığı bölgede gördüklerim Türklere saygıları var. Türk damat olarak epey ilgililer. Bazı aileler şaka niyetiyle Türk damat isteriz derler ama iş tabi o Türk damat ve Çinli kadının anlaşmasına bakar.
yemekleri iyi mi aslan field

Kadınlar da yavaş yavaş olayın farkına vardı. Eskiden bırakın cinselliği nude almak görmek bile zordu onun için o kızla ciddi düşünmen hatta evlenmen gerekiyordu. Şimdi erkekler sabah biriyle akşam biriyle çünkü imkan var alternatif var niye 30'unda çökecek bir kadına yatırım yapayım ki diyor.

yemekleri iyi mi aslan field

Genel anlamda bazı farklılıklar var.
Ekmek/buğday ürünleri azdır. Bu kategoride sayacak olursam noodle, baozi, jiaozi ve pirinç ekmeği var. Mercimek, bulgur, zeytinyağı/zeytin ve peynir ile alakaları yok.

Çoğunlukla haşlama yemekler, mangal ve sokak lezzetleri popüler. Tatlı çeşitleri de farklıdır. Bana göre onların yaptıkları tatlılar daha hafif geliyor. Hanım ve ailesi İstanbul Karaköy Nadir Güllüoğlunda tek baklavada doyuyor, yani bir porsiyon bile yemiyorlar ağır bir ürün diyorlar. Halbuki, memleket Gaziantep, bizim aile bir oturuşta bir tepsi yer.

Yemekleri bana göre acı ağırlıklı olduğu için güzel ve sağlıklıdır. Sayelerinde 20+ kilo verdim.

Kadınlar da yavaş yavaş olayın farkına vardı. Eskiden bırakın cinselliği nude almak görmek bile zordu onun için o kızla ciddi düşünmen hatta evlenmen gerekiyordu. Şimdi erkekler sabah biriyle akşam biriyle çünkü imkan var alternatif var niye 30'unda çökecek bir kadına yatırım yapayım ki diyor.

biz keriz miyiz ? niye evlendik o zaman

boşan kanka mutsuzsan karının dırdırından isteklerinden memnuniyetsizliğinden şikayetçiysen. mutluysan da devam et her insanın mutlulukları kadından beklentileri farklıdır
hayır boşanmayacağım. farkettiysen seni ahlaki olarak eleştirdim. bu doğru değil herkes tek kişiyle evlenip sonsuza dek onunla birlikte olmalı

hayır boşanmayacağım. farkettiysen seni ahlaki olarak eleştirdim. bu doğru değil herkes tek kişiyle evlenip sonsuza dek onunla birlikte olmalı
ben zengin olsam harem kurardım dan bilzerian gibi aynı yatakta 10 farklı milletten kadınla uyurdum. kadınlar için paran varsa ahlakın karakterin çok da bi önemi yok. biriyle tanışıyorsun önce paranı soruyorlar kadınlar böyle bir millet yarın paran olmasa onlar da olmaz bunlara ahlak borcumuz mu var

ben zengin olsam harem kurardım dan bilzerian gibi aynı yatakta 10 farklı milletten kadınla uyurdum. kadınlar için paran varsa ahlakın karakterin çok da bi önemi yok. biriyle tanışıyorsun önce paranı soruyorlar kadınlar böyle bir millet yarın paran olmasa onlar da olmaz bunlara ahlak borcumuz mu var
sen azmışsın dostum. seni zarfladım gerçekten penisin ne durumda diye ama belli ki kana susamışsın

Şimdide sosyal medya da mehir videoları dolaniyor. Hindistan modeline acil gecelim. Kız tarafı masrafları karsilasin

Kendinize şunu sorun; Benim evlenme motivasyonum ne?

Ve 10 yıl sonra kendini nerde görüyorsun.

Benim nacizane bir hatam oldu. O da kendimden 7 yaş büyük bir kadınla evlenmek. Başta sorun değildi ama 40 lı yaşlara gelince eşiniz size ayak uyduramıyor ve tıpkı deniz simidi gibi belini boylu boyunca saran bir göbek yağı olabiliyor.

Geri
Üst Alt