Tier 1 Fabrizio Romano: "Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri ile görüşecek"

Bazı oyuncular şart. Bizim öncelikl Avrupa'daki kırılgan oyundan uzaklaşmamız gerekiyor. Bu da koşan oyuncuyla olmuyor sadece. Tecrübe şart.

Biz 3 fark öndeyken baskı altına alıyorlar bizi Avrupa'da, bir gol yesek biz çöküyoruz. Bunların önüne geçmek için tecrübeli oyuncu şart. Bunun için olursa Hakan önemli transfer olur.

Hadi inşallah.

İnter izin vermezse eğer Hakan gerçek bir Galatasarayli olduğunu gösterdi. Gecen sezon bayern bu adama 40 milyon bonservis vermeyi göze almıştı.

İnter izin vermezse eğer Hakan gerçek bir Galatasarayli olduğunu gösterdi. Gecen sezon bayern bu adama 40 milyon bonservis vermeyi göze almıştı.
IMG_20250616_005713.webp

Hakan'ın hala iyi durumdayken ve gözde bir oyuncuyken bize gelmek istemesi takdir edilesi. Ancak 12 kişi oynamayacağımıza göre ve Hakan yedek bırakılamayacağına göre takımın en oturmuş bölgesini bozmak mantıklı değil gibi. Hakan ön bölgeye mi düşünülüyor acaba.

Hakanı severim Galatasarayliligina da şüphem yok. Bahsedilen bonservisler çok değil mi? Sara gidici galiba.

Hakan ağır çöp topçu değil !

diyenler çıkmadımı daha (Bonservis maliyetten bağımsız)

Son 3 sezonda 2 kez CL finali oynamış,
İnter’de 4 sezonda ortalama 45 maça çıkmış.
İtalya ligi gibi kısır bir ligde sezon başına ortalama 9 gol 8 asist ile oynayan bir orta sahaya burun kıvrılıyor.

Üstelik 12 sezondur Almanya ve İtalya’da üst düzey takımlarda 35+ maça çıkmış birine,

Üstelik geçen sezon liginde sezonun en iyi orta sahası seçilmiş birine,

Üstelik milli takım kaptanı ve yerli statüsünde birine,

Üstelik iyi bir Galatasaraylıya,

Üstelik Muslera, Mertens gibi lider vasıfta isimler gitmişken hem yerli, hem yabancılara liderlik yapabilecek birine,

Bi kaldı İcardi, Arjantin’e gitmekten fırsat bulursa takımı toplar belki.

Bakın beyler çarpılırsınız. BAM üçlüsüne mahkum kalırsınız. Ayağınızı denk alın… Bu şımarıklığın sonu iyi değil. İnter’in banko orta sahasına laf ediliyor ya. Sanki elindeki Lemina, Sara vs İnter’de o seviyelerde uzun süre oynayabilecekmiş gibi. Görüyoruz 3 sezonda ligin içinden geçen Boey, Ferdi’nin halini…

Kendi küçük dünyanızda mutlusunuz eyvallah ama Avrupa için kalite şart. Yerli statüsünde bulabileceğin en kaliteli adam geliyor.
Galatasarayın çok güçlü orta saha rotasyonu olmalı.
Sonra Avrupada veya ligde kenardan giren adam Berkan veya kerem demirbay oluyor, elek oluyorsun.

Hakan hamlesi ile çok farklı oyunlar oynayabilirsin. Seri bile bu ligde nasıl fark yaratmıştı, hakan bu işin en iyi 3-4 oyuncusundan biri mevkisinde.

İnanılmaz yorumlar okuyorum akıl alır gibi değil. Ama tekrar söylüyorum, bu forumda zlatan beğenilmemişti zamanında.

Hakan kim ki?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakanın futbolu bir yana ama galatasaraylıyım diyen çoğu kişiyi de cebinden çıkarır

bu adam birileri gibi perdeli konuşmuyor,, 10 yıldır her mikrofona türkiyede sadece gs diyor

daha 25-26 yaşında milanın 10 numarasıyken beni alın diye kulübü arıyor

prime dönemindeyken yine gs istiyor, birileri gibi unu eleği asınca gelip 2 sene emekli ikramiyesi alırım hesaplarında değil yani, para istese araplar kapısında yatar,, kariyer istese geçen sene bayerni reddetti

futboluna gelince ben hocanın sisteminde tam randımanlı çalışacağını sanmıyorum, maliyete göre zararlı bile olabileceğini düşünüyorum

orası teknik ekibin bileceği iş, bu kadar maliyetin altına gireceksen hakanı oynatacak futboluda bulacaksın

tr ligi tenzih ederek konuşuyorum,
burda sadece duran toptan ekmeğini çıkarır zaten

Geri
Üst Alt