Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım

Emeklerin ve tüm yaşattıkların için teşekkürler hocam. Nasıl bittiğinin artık hiçbir önemi yok. Kulüp tarihinin en önemli 2-3 figüründen biri olarak veda ediyorsun. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim.:hat:

Fatih hocanın gönderiliş şekli çok kötü üzücü tabi ama gitmesi bırakması için çok geç kaldı kendisi birakmaliydi aylar önce 3 yıl kalsa düzeleceğini zannetmesi ise sadece trajedi

Hersey icin tesekkürler ama hoca fesih sözlesmini imzaladiginin niye resmini cekmis? Yada Netflix belgeseli icin kamera ekibi mi cekti?

Heykelin dikilecek, belki şimdi değil ama ileride.

Yaşattığın mutluluklar icin Allah razı olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hocam bilerek isteyerek “tek”i göstermek amaçlı bu fotoyu koyuyorsa bu da bir ayıp gerçekten. Taraftarı tahrik etmenin manası yok. Yeni hocayı yemeye yer arıyorlar iyice hinlendirmenin anlamı yok.

Aynı şeye dikkat ettim. Zannetmiyorum ama Savaş Çorlu "Bin dimiştim, bin dün dimiştim...dimiştim ama" der bunun üzerine %1 milyon.

Yaşattığın bütün güzel duygular için çok teşekkür ederim hocam.Yapacağın açıklamanın ortalığı sakinleştiren, aslolan Galatasaray mesajını veren bir açıklama olacağını düşünüyorum.Sana da son görev olarak bu yakışır.

Tesislerden birine Fatih Terim ismini vererek onore edebiliriz biz de

20220113_185509.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Herşey için teşekkürler hocam.
Milenyum ergenlerinin yorumlarını ciddiye alıp ikili tartışmaya girmeyin.

Son döneminde gırla olumsuzluk yaşandı falan ama tarih kendisini efsane olarak anacak, bugünler konuşulmayacak bile. Yolu açık olsun, yaşattığı her şey için de minnet duymamak için Galatasaraylı olmamak lazım.

(Tek taraflı fesih mevzu) İki gündür yok sportif direktörlük için aynı parayı isterim dedi, tazminat almak için bilmem ne yaptı falan bir sürü kolpa döndü ne oldu şimdi taca çıktı hepsi. Bazılarınız çok meraklı bazı şeylere atlamaya.

(başkanlık mevzu) Aklında böyle bir şey var ya da yok onu bilemem ama kendisine başkanlığı yedirmeyeceklerine son dönemde yaşananlardan sonra iyice emin oldum, kulüp içi hizipçilik alaylı-alaysız vs bir sürü tuhaf tuhaf işler dönüyor o kulvarda. Hocanın o taraklarda başarılı olup da kendini başkan seçtirtecek çoğunluğa erişebileceğini zannetmiyorum, gerek de yok zaten.

Edit. Hay senin gibi klavyenin.

Geri
Üst Alt