Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam ben de sana soracaktım renktaş ağlamaya başladın mı diyeFelaket duygulandım öyle böyle değil salya sümük ağlıyorum şu an. En son Esaretin Bedeli filminde böyle ağlamıştım.
Kulübün en büyük efsanesine vedası ancak bu kadar kötü olabilirdi. Dünyanın en vefasız kulübüyüz cidden
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ağlamaktan gözlerim şişti bi kaç gün kendime gelemem artıkTam ben de sana soracaktım renktaş ağlamaya başladın mı diye

Nedense bu vefa sirf Galatasaray dan bekleniyor. Kimse babamizin oglu degil zamani geldimi efsanede gider kestanede.saçmalamış, hiç vefasız bi kulüp değiliz. real madrid hala takır takır top oynayan efsaneleri sergio ramosa uzun kontrat istiyor diye tekmeyi vurdu. roberto carlos, raul say say bitmez. biz futbol hayatı bitmiş, sırf galatasaraylı diye ardayı getirip hala şans vermeye çalışan bi kulübüz. 3 büyük kulüp tarihinde olmayan 3 sezon arka arkaya şampiyonluğu kaçırmış bi hocayı hala tutmaya devam ettik ama denizli,giresun maçlarındaki tükenmişlik görüntüsü son damla oldu malesef.
Sorma, tviti görür görmez farkında olmadan yanaklarımdan süzüldü yaşlar. Elim ayağım titredi, intihar falan etmesem bariAğlamaktan gözlerim şişti bi kaç gün kendime gelemem artık
galatasaray evlatlarına herzaman yeterli şansı veriyor ama vefanın da bi sınırı vardır. fazlası galatasaraya büyük zararlar veriyorNedense bu vefa sirf Galatasaray dan bekleniyor. Kimse babamizin oglu degil zamani geldimi efsanede gider kestanede.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi