- 3 Haziran 2015
- 57.067
- 66.193
- 4.143
Galatasaray efsanesiyle böyle konusmana izin vermeyecegim keske o adam Florya kapilarina girdiginde sende mendile birakilsaydin utaniyorum senin gibi Sözde GalatasaraylilardanŞovmen yine yapmış şovunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray efsanesiyle böyle konusmana izin vermeyecegim keske o adam Florya kapilarina girdiginde sende mendile birakilsaydin utaniyorum senin gibi Sözde GalatasaraylilardanŞovmen yine yapmış şovunu
başlığı Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım olarak değiştirmek gerekiyor sanırsam
ayran gönüllüsünilk kongrede cikip su 5 yilda olup olmayanlari anlat. Adama o kadar sövüp defolsun diyorum, sonuc yine adami ölümüne savunuyorum. bu nasil is arkadas
Napıcatık ? Mesai bittikten sonra Floryaya gidip temizlik mi yapıcaz . futbolculara yemek mi hazırlıycaz. Bir hayatı olan insanlardan beklentiniz ne merak ediyorum.Tamam bizde gitmesini istiyorduk Galatasaray'ın iyiliği için ama bazi yorumlar utanç verici.
Hayatında bir bok becerememiş, forma almaktan başka Galatasaray'a bir katkısı olmayan kişiler burda dalga geçiyor.
Adam değilsiniz...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

daha cok haksizliga gelemeyen biriyim. hele böyle büyük efsaneler icin. Terim icin hayalim hep ne olursa olsun herhangi bi sezon sonu birakip ic sahada ugurlamakti. Ferguson, Heynckes, Wenger styleayran gönüllüsün
KonumOnu cekme bunu cekKimse yasayan Galatasaray efsanesiyle böyle konusamaz yaptiginiz çok ayip. Migdem bulandi gerçekten
Kimse yasayan Galatasaray efsanesiyle böyle konusamaz yaptiginiz çok ayip. Migdem bulandi gerçekten