- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
sergen yorma beDinlenmesi şart yeniden hirslanmasi icin,basari icin.dinlen 2024 yazina hazirlan hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergen yorma beDinlenmesi şart yeniden hirslanmasi icin,basari icin.dinlen 2024 yazina hazirlan hocam
Sana birsey diyimmi. Ilk secimde aday olmazsa sasirmam:Dinlenmesi şart yeniden hirslanmasi icin,basari icin.dinlen 2024 yazina hazirlan hocam
Aynen. Ben de dinliyordum. Dün bir bu gün iki yeni gelen hocayı yemeye başladılar.Levent tüzemene su an benim gibi ucan tekmeyle dalmak isteyen var mi?
![]()
Eğer kovarsan tazminat verirsin. Tazminat almamak için hoca tek taraflı yapmış olması daha yüksek ihtimal.Fatih Terim’in imza attığı belgede “tek taraflı fesih” yazıyor. Burak Elmas, karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını söylemişti.
Herkes aynisini giriyor su an
Bu adamın kaç gram futbol bilgisi var ki bu adamı elestirebiliyor.Aynen. Ben de dinliyordum. Dün bir bu gün iki yeni gelen hocayı yemeye başladılar.
başkan taraftara yalan söyleme.
başkan taraftara yalan söyleme.
Katılıyorum birebirGeri kalan ömründe başarılar diliyorum. Galatasaraylılığını asla tartışmam. Allah sağlık versin, yolu açık olsun. Ege de bir kasaba da buluşmak dileğiyle hocam.