Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım

komple bu şekilde birdaha kenetlenirmiyiz acaba hoca herkes tarafından sevilirken ki zamanlar..

Başarılar kadar basarisizlikda var hayatta Galatasaray daki başarıların için teşekkürler.
Yolun açık olsun bodrumda torunların ile stressiz mutlu bir ömür diliyorum.
Her güzel şeyin bir sonu vardır.

Fatih Terim’in imza attığı belgede “tek taraflı fesih” yazıyor. Burak Elmas, karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını söylemişti.

Herkes aynisini giriyor su an
Eğer kovarsan tazminat verirsin. Tazminat almamak için hoca tek taraflı yapmış olması daha yüksek ihtimal.

Levent tüzemen geçen hafta Terime sağlıyordu şimdi

Allah uzun ömür versin imparator yaşattığın onca başarı için teşekkürler seni başarılarınla hatırlayacağız

Her şey için teşekkürler imparator.

Fatih hoca icin asla yok,aslolan var,o da Galatasaray.hakkini verecek bi baskan ve yönetimle daha rahat sartlarda çalışacak diye düşünüyorum

Bunak yok torrent floryaya nasil girebilirmis daha terim imza atmadan, saglik kontrolünden bile gecmemis, nasil bi karaktersizmisde daha terim ayrilmadan gelebilirmis diyor …ya bir de galatasarayli olcak, takimin iyiligi hic umrunda olmaz mi insanin nasil terim seviciliktir bu böyle

Herseyi biraktim daha 1 maca cikmamis yeni hocaya niye böyle saygisizlik yapilir

rezanin o dün yazdiklarini, terim yazdirtmis o na

Tadında bırakmak önemli. Tadında bırakılırsa, severek ayrılmak da mümkün hale gelir.

Hocamıza, efsanemize katkıları için sonsuz teşekkürler.

Geri
Üst Alt