Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım

Siyasetin falan mundar etmediği bir düzende tff başganlığı yakışır

Dostum haklısın ancak birşey sormak istiyorum. Başkanın söylediği yalanın ortaya çıkarılmasının bundan sonrası için Galatasaray'a ne yararı var? Hatta bunun Galatasaray'a zararı yok mu? Hani aslolan Galatasaraydı?
Tam tersine, Galatasaray'ın öyle bir vasıfsız başkandan kurtulması gerekiyor.
Terim son 3 yıldır futbol namına birşey oynatmıyor. Bunda tartışılacak bir nokta yok.
Asıl nokta başkan denen adamın, Terim'i seçim malzemesi olarak kullanması, yapılanmaya gidilmesi, daha 10 gün önce hocam arkandayız mesajı yayınlaması ve tek taraflı Terim'i kovması. Herşeyin bir yolu yordamı var. Adamla çalışmayacaksan sene başından ayrılacaktın. Yapılanmaya giden kulüplerin zaten ilk seneden şampiyonluk beklentisi olmaz ama ona rağmen avrupada fena değiliz hatta iyi durumdayız. O zaman bunların hiçbirine kalkışmayacaktın. Basın toplantısı yapıyorsun, baştan aşağı yalan söylüyorsun. Hiçbirşey açıklamayacaksan basın toplantısı yapmasının amacı ne ? Ben sana söyliyim amacı, Galatasaray tarihinin en başarılı tdsini bu şekilde kovan adam olarak gözükmek istememesindne kaynaklanıyor ama eline yüzüne bulaştırdı. Burak'ın başkanlık vasıfları yoktur bir an önce seçime gidilmelidir. Bence Terim kötülük yapmadı, tam tersine iyilik yaptı. Eğer revizyonsa olay, kendiside gidecek zira yönetimi aldıklarından bu yana başarılı değillerdir.

Yaşattığın tüm güzel anılar ve verdiğin hizmetlerden dolayı çok teşekkürler.
Bu veda yakışmadı, ama biz toplum olarak iyi veda edemiyoruz zaten. Sen de kusurumuza bakma hocam
tapatalk_1641945317995.webp

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocam bizi sen değil galatasaraylılığın duygusallaştırır sen gittin galatasaray kaldı

Paylaşımın tam neresinde duygulaniyoruz beyler? Kaçırmış olabilirim

Terim biraz algı yapmış gibi çünkü şöyle bir şey söylemişler Twitter’da bana da mantıklı geldi.

-Orda attığı son imza teknik adamlığa gelirken ki çünkü madde koymuşlar '' söyle böyle olursa gs klubu 30 gün içinde tek taraflı fesih hakkına sahiptir '' fesih imzası olsa ne 30 gününden bahsedilecek?

Ne Politikacı olurmuş varya tam yaratılmış politika için. Yanlış Dalı seçmiş maalesef

Son imza fotoğrafı niye çekildi mesela? O açıdan ‘fesih’ ve ‘tek’ kelimeleri gözüküyor, fps tarzı bir çekim. Şunu bir çekeyim de kullanırım düşüncesi mi var? Abartma falan diyebilirsiniz de arkadaşlar normal bir şey değil. Olağan akışa ters bir şey bu. İnsan işinden ayrılırken -ve üzgündür diye düşünüyoruz herhalde- bunu nasıl yapabiliyor. Başka bir açıdan hocayı bir kağıt imzalarken görsek eyvallah, ilk imzası gibi.
Linçlemeyin beni ama beni düşündürdü bu.

Sizin yorumunuz nedir?

Son imza fotoğrafı niye çekildi mesela? O açıdan ‘fesih’ ve ‘tek’ kelimeleri gözüküyor, fps tarzı bir çekim. Şunu bir çekeyim de kullanırım düşüncesi mi var? Abartma falan diyebilirsiniz de arkadaşlar normal bir şey değil. Olağan akışa ters bir şey bu. İnsan işinden ayrılırken -ve üzgündür diye düşünüyoruz herhalde- bunu nasıl yapabiliyor. Başka bir açıdan hocayı bir kağıt imzalarken görsek eyvallah, ilk imzası gibi.
Linçlemeyin beni ama beni düşündürdü bu.

Sizin yorumunuz nedir?
Sen dusunme behzat, herkes kapasitesinin gerektirdigi seyleri yapsin lutfen. Sen dusunme, bosver

Fatih TERİM hocama bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Kendisi bu kulübün efsanesidir. Yolun açık olsun hocam, Galatasaray'a kattıkların için teşekkür ederim.

Her ne kadar gidiş süreci çok hoş gibi görünmese de Fatih Terim kulübün efsanesidir ve öyle kalmaya devam edecek herkesin kalbinde. Fakat o da maalesef zamanında bırakması gerektiğini, inatlaşmamak gerektiğini bir türlü idrak edemedi. Antrenman metotlarını geliştirmedi ve eski alışkanlıkları olan evlatçılık vs. duygularını kenara koyamadı.

Umarım Tff başkanı olur ve futbola hizmet eder. Yolu açık olsun inşallah.

rüyamda hocamizi gördüm, bana doruk torrent günahsizdir onu desteklemelisin dedi.

hatta geldi yanagimi da okşadı yuzum hala sicak

Geri
Üst Alt