Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Kuşlar rahat uyuyabilir artık.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin ol kuşlar daha çok üzülmüştür gitmesineKuşlar rahat uyuyabilir artık.
hosgeldın agabeyKuşlar rahat uyuyabilir artık.
Tam tersine, Galatasaray'ın öyle bir vasıfsız başkandan kurtulması gerekiyor.Dostum haklısın ancak birşey sormak istiyorum. Başkanın söylediği yalanın ortaya çıkarılmasının bundan sonrası için Galatasaray'a ne yararı var? Hatta bunun Galatasaray'a zararı yok mu? Hani aslolan Galatasaraydı?
Son dk: Ronaldinho GS da. Her boka insnmayinAynen büyük Galatasaraylıdır kendisi.
Tom Hardy ile yarışır actingde.
Sen dusunme behzat, herkes kapasitesinin gerektirdigi seyleri yapsin lutfen. Sen dusunme, bosverSon imza fotoğrafı niye çekildi mesela? O açıdan ‘fesih’ ve ‘tek’ kelimeleri gözüküyor, fps tarzı bir çekim. Şunu bir çekeyim de kullanırım düşüncesi mi var? Abartma falan diyebilirsiniz de arkadaşlar normal bir şey değil. Olağan akışa ters bir şey bu. İnsan işinden ayrılırken -ve üzgündür diye düşünüyoruz herhalde- bunu nasıl yapabiliyor. Başka bir açıdan hocayı bir kağıt imzalarken görsek eyvallah, ilk imzası gibi.
Linçlemeyin beni ama beni düşündürdü bu.
Sizin yorumunuz nedir?
Hocam keşke Ünsalı da ziyaret etse de okşasa.rüyamda hocamizi gördüm, bana doruk torrent günahsizdir onu desteklemelisin dedi.
hatta geldi yanagimi da okşadı yuzum hala sicak