Fatih Terim: "Ana temamız 20-25 yaş arası transferler"

Fatih Terim: "Ben makasın açıldığını her dakika söylüyorum, özellikle de ekonomik olarak. Dolayısıyla idari ve teknik olarak tesirlerini de hep beraber görüyoruz. Ekonomik olarak yetişme imkanımız yok. Bu oyuncuyu onlar buluyor da biz nasıl bulmuyoruz diyorlar, buluyoruz."
Psv sanki 300 milyonluk Transferler yapıyor. Kimse de demiyor k”, real Madrid filan anladık ta, Brügge filan o seviye de değil diye

Hangi kulüp 15-16 yasindaki oyuncuya 20 milyon vermis yaw, Dortmund Sancho ya 7 verdi, Dembeleye 15 ama adam zaten ligue 1 de dünyanin önünde oynuyordu, bunlar extrem örnekler. uzaga gitmiyelim, cengiz ünder, zeki gibilerini görmüyoruz 15-16 yasindayken burda, al altyapiya üc bese
Pedri var Bellingham sonra Monaco Geubbels ve Pellegri için 20 mil.€ ödemişti

Toplantıyı baştan sona izledim özet şu:

* 3 sene sonra görevi bırakıyor.
* Gedson'u vermiyorlarmış.
* 3,4 transfer değil 15 civarı adam almayı istiyor, sanırım alacak.
* Morutan'ı beğeniyormuş top ayağına yakışıyormuş.
* Ghezzali istemiş başkanda istemiş, kim istemezmiş.
* 75. Saniye golü yemesek 15. Dakikada 4 lüye dönecekmiş. Baskıyı kırmak için yapmış olmamış.
* Eldeki malzeme bu imiş, o neyapsınmış, Arda'yı oynatmasa bunda da haklı
* Avrupayla maddi fark çok fazla maddiyattan kiralıklarla oynamak zorunda kalmışız, haklı.
* Son iki sene şampiyon olamamamız covid ve seyircisizliktenmiş.
* 3 sene derken 3 sene bana sabır edini kastetmemiş, 3 sene içinde 2000 yılındaki gibi fişek bir iskelet bırakacakmış, inşallah.
* 1 Eylüle kadar bir para geliyor sanki
* Ezgican dümbüğü yıllık 3,5 milyondan 3 sene mukavele istemiş deget demiş, haklı
* Seyircisiz oynamaya alışan takımımız full stadı görünce eli ayağına dolaşmış olabilirmiş, olabilir.

Kadro konusunda yersen göğe hak verdim. Hayırlısı olsun diyorum.

Son düzenleme:
'Transfer yapmasak da psv'nin bizi yeneceğinin bir garantisi yok' deyip
Şu cezalı,bu covid şurası alternatifsiz demek...
Bugüne kadar dediklerinin hiçbirine bahane demedim ama 5-1in bahanesi olmaz hoca

Fatih hoca kafamdakini sahadakiler uygulayamiyor demiş resmen. İnşallah kaliteli oyuncular alabiliriz. 3 sene sonra artık hoca yok. İnşallah iyi bir şekilde tamamlar. Yerinede ciddi birini artık yetistirir umarım. Mümkünse yabancı biri olsun

3 sene kalmış, sayılı gün çabuk geçer. başınızı öne eğmeyin.

"Morutan çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. Bize haber yollamış, ben de izledim. Paramız olmadığını biliyor herhalde. Makul bir fiyata olabilir. Hakikaten zevk verecek oyunculardan biri. O zevki de daha önce abileri burada verdi"

Ya istediğini söyleme. Şimdi fiyatı artacak. Rakiperin de devreye girecek.

İrfan'dan akıllanmadınız mı arkadaş ?

Umarım yanılırım ama daha alamayız.

Söyleme ilgilendiğin adamı. Alamıyorsan tamam ama şimdi alman zor.

Geri
Üst Alt