- 1 Ağustos 2014
- 62.972
- 73.228
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğruysa yönetim 1 dk kalamaz orda
.Hocanin kafasındaki senaryo tutarsa gelecek sene de çöp oldu demektir. Üzgünüm.
bence kötü niyetli konuşmuyor başkan o niyette biride değil. tabi ister istemez dost ortamında bazı olumsuz şeylere tepki verebiliyor insan o ortamda da şey ağızlı insanlar olunca bu duruma geliyor olay işte.cengiz de cidden ağzıni tutamıyor. böyle leş kargalarına malzeme veriyor.
Kafa yapısı bana birini hatırlatıyor ama siyaset sokma derler şimdi neyseCengiz yönetimi hocayı suçladı taraftarı suçladı medyadı suçladı ama kendileri hiç hata yapmaz gibi konuştu.
Kafa yapısı bana birini hatırlatıyor ama siyaset sokma derler şimdi neyse
Kovamazlar zaten. Kulüpte tazminatın tsini verecek para yokyönetimi kimse kurtaramaz artık
ama sakın hocayı kovmasınlar öfkeyle
sahte kahraman yaratmaya gerek yok
başkanın ağzını tutamama huyu başkanlık mevkisi için çok kötü bi durum üstelik bukadar çok düşman varken çocuk olsa bile bu malzemeyi vermez. başkanın sağlığı yerinde olsaydı bi de düzgün hi yönetimi olsa belki daha iyi bi yönetim sergilerdi ama gittikçe daha da kötü yönetiliyor galatasaraybence kötü niyetli konuşmuyor başkan o niyette biride değil. tabi ister istemez dost ortamında bazı olumsuz şeylere tepki verebiliyor insan o ortamda da şey ağızlı insanlar olunca bu duruma geliyor olay işte.
sağlam bi yönetim yapısıyla tekrar başkan olsun isterdim. uzun seneler oldu çalmadan yedirmeden bişeyler yapmaya çalışan birini görmeyeli. öyle olanlarında zaten şuan ağızlarının suyu akıyor koltuk için. halbuki bi önceki dönem kimsenin sesi soluğu çıkmıyordu
M. Cengizin giderayak kovarak taraftari karsisina alma ihtimali yok zaten. Keske olsaydi. Maalesef gelecek sezon da yandi. Gelecek sezon yeni yönetim ve terimle devam. Terim kendisi acısından cok iyi bir hamle yaptı.yönetimi kimse kurtaramaz artık
ama sakın hocayı kovmasınlar öfkeyle
sahte kahraman yaratmaya gerek yok