Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

Cengiz yönetimi hocayı suçladı taraftarı suçladı medyadı suçladı ama kendileri hiç hata yapmaz gibi konuştu.

cengiz de cidden ağzıni tutamıyor. böyle leş kargalarına malzeme veriyor.
bence kötü niyetli konuşmuyor başkan o niyette biride değil. tabi ister istemez dost ortamında bazı olumsuz şeylere tepki verebiliyor insan o ortamda da şey ağızlı insanlar olunca bu duruma geliyor olay işte.
sağlam bi yönetim yapısıyla tekrar başkan olsun isterdim. uzun seneler oldu çalmadan yedirmeden bişeyler yapmaya çalışan birini görmeyeli. öyle olanlarında zaten şuan ağızlarının suyu akıyor koltuk için. halbuki bi önceki dönem kimsenin sesi soluğu çıkmıyordu

Yonetimi destekleyecegi bi nokta kalmadi,dogru demis.secime kadar tabiki saygi cercevesinde muhattap olacak mecbur ama umarim devre arasi transfer döneminde bu sefer sicmazlar

Kafa yapısı bana birini hatırlatıyor ama siyaset sokma derler şimdi neyse

Taraftarı suçlaması da bir garip.Diyor ya 500 bin forma nerede ? yav 500 satsan bile anca Falcaonun bonusları çıkar.O da bir sezonluk yani.Bunu bile hesap edemeyecek bir çapları var.

Benim ki bir tahmin yönetim Fatih hocayı açıklamalarından dolayı kovacak. Fatih hoca da Başkan adayı olacak.

bence kötü niyetli konuşmuyor başkan o niyette biride değil. tabi ister istemez dost ortamında bazı olumsuz şeylere tepki verebiliyor insan o ortamda da şey ağızlı insanlar olunca bu duruma geliyor olay işte.
sağlam bi yönetim yapısıyla tekrar başkan olsun isterdim. uzun seneler oldu çalmadan yedirmeden bişeyler yapmaya çalışan birini görmeyeli. öyle olanlarında zaten şuan ağızlarının suyu akıyor koltuk için. halbuki bi önceki dönem kimsenin sesi soluğu çıkmıyordu
başkanın ağzını tutamama huyu başkanlık mevkisi için çok kötü bi durum üstelik bukadar çok düşman varken çocuk olsa bile bu malzemeyi vermez. başkanın sağlığı yerinde olsaydı bi de düzgün hi yönetimi olsa belki daha iyi bi yönetim sergilerdi ama gittikçe daha da kötü yönetiliyor galatasaray

Ozaman bende bundan yana kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım

Ben kimsenin ne yanında ne de arkasındayım, klupteki tüm çapsizlar birlikte yol alsın. Yok öyle başarı benim başarısızlık senin...

yönetimi kimse kurtaramaz artık

ama sakın hocayı kovmasınlar öfkeyle

sahte kahraman yaratmaya gerek yok
M. Cengizin giderayak kovarak taraftari karsisina alma ihtimali yok zaten. Keske olsaydi. Maalesef gelecek sezon da yandi. Gelecek sezon yeni yönetim ve terimle devam. Terim kendisi acısından cok iyi bir hamle yaptı.

Geri
Üst Alt