Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

Yönetim de çıkıp takımı oynatma konusunda daha başarılı olabilirdik dese ne cevap vereceksin hocam?Ya da başka bir teknik adam olsaydı bu hikayenin sonu daha farklı bitebilirdi dese.

Hocam ne anlatıyorsun gözünü seveyim bu turu geçsek gruptan çıkamazdık. Hayvan gibi takımlar var 1. torba CL gibi resmen. Ne yapacaktık final mi oynayacaktık?

Hocam kadayıf feghouli ve babelden ne bekliyorsun çok merak ediyorum ya artık şu bireysel performansları söyle de bilelim

Fatih Terim: "Gitmek isteyen varsa gider. Biz Galatasaray takımıyız. Belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bir bildiği vardır. Zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor. Yok Arap ülkelerine gidiyor, yok Nice'e gidiyor."

Hic bisey olmazdi hoca, hikaye anlatma. Bala göte gecseydik bu maci gruplarda bu takimda 5-10 kat daha iyi takimlar gelecekti

elesek grupta 0 cekerek hikayenin sonunu cok farklı yapabilirdik aynen hocam

Fatih Terim: "Gitmek isteyen varsa gider. Biz Galatasaray takımıyız. Belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bir bildiği vardır. Zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor. Yok Arap ülkelerine gidiyor, yok Nice'e gidiyor."
Küfür etse keşke. Ben yerinde olsam ederdim heralde

Yollatmayacak al işte

AT HOCAM YİNE AT TARAFTARIN ÖNÜNE
YAZIKLAR OLSUN SANA

Sen daha rangersi eleyememissin, bu hikayenin sonu cok farkli olabilirdi diyor. Hadi milana elensek neyse.

Fatih Terim: "Galatasaray'ın parasını verdiğimize göre zaten alınır herkes ama satmak da lazım bize."

Hala gitmek isteyen gider diyor. Gitmek istemese tutacak yani Belhanda'yı.

Os gelse de farketmez ilerdeki 3 lu boyle olunca. Bitik herifleri dehlemek yada kadro disi birakmak lazim
Fegh, Belhanda ve Arda değişmeli en acilinden. Hepsinin yerine gözün kapalı 11 oynayacak herif alamazlarsa bu sezon çöpe gider.

Tabi Emre Kılınç da yedek oturmalı. En fazla hamle oyuncusu olmalı ondan.

Geri
Üst Alt