Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Yönetim de çıkıp takımı oynatma konusunda daha başarılı olabilirdik dese ne cevap vereceksin hocam?Ya da başka bir teknik adam olsaydı bu hikayenin sonu daha farklı bitebilirdi dese.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim: "Rangers'ı eleseydik, bu hikayenin sonu çok başka olabilirdi."
...
Hoca oyunu rakip sahaya yıkamıyoruz. Masal anlatma gözünü seveyim hocam
Küfür etse keşke. Ben yerinde olsam ederdim heraldeFatih Terim: "Gitmek isteyen varsa gider. Biz Galatasaray takımıyız. Belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bir bildiği vardır. Zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor. Yok Arap ülkelerine gidiyor, yok Nice'e gidiyor."
Yollatmayacak al işteFatih Terim: "Gitmek isteyen varsa gider. Biz Galatasaray takımıyız. Belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bir bildiği vardır. Zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor. Yok Arap ülkelerine gidiyor, yok Nice'e gidiyor."
Satma konusunda senden daha başarılısı yok. 3 senedir hayal satıyorsun. Maalesef hala alıcı bulmakta zorlanmıyorsun.Fatih Terim: "Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız açık. Bunu söylediğimde bazıları alınıyor."
AT HOCAM YİNE AT TARAFTARIN ÖNÜNEFatih Terim: "Gitmek isteyen varsa gider. Biz Galatasaray takımıyız. Belhanda gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Herhalde bir bildiği vardır. Zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor. Yok Arap ülkelerine gidiyor, yok Nice'e gidiyor."
Nerde o maca yönetimdeYönetim de çıkıp takımı oynatma konusunda daha başarılı olabilirdik dese ne cevap vereceksin hocam?Ya da başka bir teknik adam olsaydı bu hikayenin sonu daha farklı bitebilirdi dese.
Ne alaka ya, iyi takım rangers'ı eleyip zaten uefa avrupa ligi için hazır ve dinamik takım olduğunu gösterir.Fatih Terim: "Rangers'ı eleseydik, bu hikayenin sonu çok başka olabilirdi."
...
Fegh, Belhanda ve Arda değişmeli en acilinden. Hepsinin yerine gözün kapalı 11 oynayacak herif alamazlarsa bu sezon çöpe gider.Os gelse de farketmez ilerdeki 3 lu boyle olunca. Bitik herifleri dehlemek yada kadro disi birakmak lazim