Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

Fatih Terim: "Hakikaten çok üzgünüm. Buradan farklı bir skorla çıkabilirdik. Teknik adına, taktik adına herkes hazırdı, herkes motiveydi ama saha içinde 'idare etmek', bazı arkadaşlarımız için olmadı."

Oyuncundan performans alamıyorsun ve medyada sürekli ortaya atıyorsun. Peki bu milyon eurolar alan arkaşlar senin bu medyada azarlamalarını takıyorlar mı? Oyunculardan bu kadar rahatsızsan öyle yan cebinden konuşmayacaksın hocam, transfer olmadı yok ocak ayı yok temmuz ayı. Bırakın ya bu işleri allah aşkına 2 senedir azap çektiriyosunuz.

Yönetime gönderme var. Yönetim transfer sözünü tutamadı. Muhtemelen transfer yapmayacağız. 3-5 milyon teklif gelen kim varsa satacağız. Belhanda gidiyor.

Fatih Terim: "Hakikaten çok üzgünüm. Buradan farklı bir skorla çıkabilirdik. Teknik adına, taktik adına herkes hazırdı, herkes motiveydi ama saha içinde 'idare etmek', bazı arkadaşlarımız için olmadı."

Hm anladım.

Yönetim suçlu.

Oyuncular suçlu.

Ama teknik, taktik mükemmel.

içerde oynarız dimi kim avrupayı

Takimi sen kurmadinmi Hocam, sen aldirmiyor musun bunlari, sen oynatmiyor musun.

2. Yari nasil rezil oynadik onuda söyle Hocam.

Hocanın bu açıklamasının meali ben alacağım maaşa bakarım, baana dokunmayan yılan bin yaşasın misali yönetime en ufak toz kondurmuyor
nasıl yani kulup topcu alıp borca girmesin benım maaşımı zamanında ödesin mi anladın

Ligde idare edermis. Senin ici gecmis futbolcularla agir futboluna hayir diyorum kardesim hayir. Gencleri oynat 1-2 tane.

Belhandayi gondermemeye calisiyor. 2 sene once satacakken durdurmustu.

Kiralik oyuncuya karsiymis neden soyleyeyim 2 oglu arda ve belhandadan vazgecmek istemiyor. Yuruyun gidin hadi ya

Grasshopers ile bir kupa maçı yapalım bari onları eleyelim.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

buradaki dediklerine bakılırsa düşündüğümüzün aksine belhanda'yı yollamak istiyor ama zorunluluktan oynatıyor gibi geldi.

tam tersi gibi geliyor tbf, belhanda maaşı yüksek olduğu için gönderilmesi düşünülen adamlardan biri hoca ise yerine adam alamayacağı için gitmesi taraftarı değil ama herif gitmek istiyor, hoca da bu sebeple kendisine hafif sitemkar

Bundna sonra daha da dibe gideriz gibi görünüyor. Bunları duyan topçular ilk hatamızda bizi de taraftarın önüne atar diye çekinir oynayamaz. Kasımpaşa maçıyla muhtemelen çöküş başlayacak

Aragones vardı bi hatırladınız mı, hani kulübede uyuyup kalıyordu falan.

İçeride bir şekilde 500 bin euro alan hocayla da devam ederiz biz hocam.İçeride bir şekilde oynayan bir takım değil çatır çatır oynayan,sahada ne yaptığını bilen bir takım istiyoruz.

Belhanda takımdan değerli galiba. Daha sitem derdinde çöl devesine

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

tam tersi gibi geliyor tbf, belhanda maaşı yüksek olduğu için gönderilmesi düşünülen adamlardan biri hoca ise yerine adam alamayacağı için gitmesi taraftarı değil ama herif gitmek istiyor, hoca da bu sebeple kendisine hafif sitemkar

ewt şimdi bir daha dinledim. belhanda'nın gitmek istemesine kızmış doğru diyorsun

Geri
Üst Alt