Fatih Terim: "Biz buraya herhangi bir sıkıntı olmadan da gelebilirdik"

"Mide ve bağırsak sistemimdeki şikayetlerim. Başka bir rahatsızlığa dönüştü."

Şimdi açık konuşalım herkesi korkutan aklına gelen lakin adını anmaktan kaçındığı şey kanser illetti ama şu satır biraz rahatlattı beni bilmem.

Allah göstermesin öyle bir şey var ameliyat 1 gün bile olsa ertelerler mi? Hemde yurt dışı yapacak adam, ertelenmez diye biliyorum ben.
Tıpçı arkadaşlar konuya ilgi göstersin bizi biraz rahatlatsın

Bu kadar stres illa ki patlak verdiriyor bir yerden. Geçmiş olsun :/

"Mide ve bağırsak sistemimdeki şikayetlerim. Başka bir rahatsızlığa dönüştü."

Şimdi açık konuşalım herkesi korkutan aklına gelen lakin adını anmaktan kaçındığı şey kanser illetti ama şu satır biraz rahatlattı beni bilmem.

Allah göstermesin öyle bir şey var ameliyat 1 gün bile olsa ertelerler mi? Hemde yurt dışı yapacak adam, ertelenmez diye biliyorum ben.
Tıpçı arkadaşlar konuya ilgi göstersin bizi biraz rahatlatsın
Olasılıklar üzerinden uzun uzadıya konuşmak doğru olmaz, lakin aynı şeyi düsündüm. Çünkü o 'Başka bir şey' her ne ise, normal tedavilerle kısa sürede iyileşilecek hastalık türlerinden birisi olsa söylerdi gibime geliyor. Allah korusun aklımıza gelen başımıza gelmez inşallah.

Sağlık her şeyden daha önemli. Stresli bir ortamda çalışıyorsunuz. Belli yaştan sonra ekstra zor. Bizlerin bile bu yaşlarda olabiliyor. Kimseyi hastane kapısına düşürmesin Rabbim. Düşenler bilir zorluğunu... Mide o bu deyip geçemeyiz tabii. Benim de bir serüvenim oldu böyle. Neyse ki diğeri değil mikrop çıktı...Yani helicobakter.. Eğer tedavi edilmezse de diğer ihtimal....Yani yine de böyle kötü düşünmemek gerek. Sadece diyeceğim yaşam kalitesi düşerse, sıkıntı stres bir anda işte insanı düşürebiliyor. Acil şifalar diliyorum. Dediğim isterse art niyetli anlaşılsın ama ben de bunları yaşadığımda berbat bir sezon geçiriyorduk ve inanın önce kendi derdime düştüm. O yüzden kendisi için en iyi olan kararı versin. Onun GSliliğinden bir şey eksiltmez bu. Tekrar çok çok geçmiş olsun. Umarım sıkıntısız ve sorunsuz geçer. 🙏

fatih hocamızı her şekilde eleştirebiliriz ama çalışmasına, iş azmine ve kazanma hırsına bir şey diyemeyiz. adam 30 yıldır hoca bir tane antrenmana geç kalmadım diyor.

burada gotunde sivilce çıkınca işini asan ve acile giden tipler hocamıza laf etmesin pls.

Kanserde 1-2 gün önemli birşey mi? Ona göre tahmin edebiliriz, aksi halde izin verilmezdi zannediyorum.

Allah korusun, ömrünü Galatasaray’a harcamış bir adam, saygıyı sonuna kadar hakediyor…

Futbolcular yarın gerekeni yapacaktır.

Kanserde 1-2 gün önemli birşey mi? Ona göre tahmin edebiliriz, aksi halde izin verilmezdi zannediyorum.

Allah korusun, ömrünü Galatasaray’a harcamış bir adam, saygıyı sonuna kadar hakediyor…

Futbolcular yarın gerekeni yapacaktır.
Kanserde saniye bile önemli

Terim italyanca tff ve hakemlere mi kaydi xd

Gstvde simdi kimse merak etmesin gayet iyim dedi. Agrilarim artinca hastaneye gittim dedi. Appendix felan olmasin

Fatih Terim: Umarım Mart ayını beklerken(uefa son 16 turu için) Ocak ayında güzel hamleler yaparız.

Değil...Tetkikler, Patoloji sonucu, tedavi planlaması filan birkaç hafta sürer zaten...İnşaallah öyle bir durum yoktur. Geçmiş olsun...
Valla en sevdigim birini tümörden kaybettim. O laf ondan hic aklimdan cikmaz. Her saniye/dakikasi bile önemlidir

Geri
Üst Alt