Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Hocanın mağlubiyet serisinde istifası istenmişti çoğu kişi tarafından
o an istifa etse o zamandan hiç böyle bir ihtimal kalmaz, direk 3. bitirirdik. Şamp olamadık o ayrı
O zaman anlık hareket edenler şimdi de anlık sinirle hocaya hakaret ediyor
Bu senenin baş sorumlusu o Akbaba'yı , Ömer'i niye oynatıyorsun diye kızdığınız kadroyu hocanın kucağına bırakan yönetimdir !
İlk devreden itibaren sağlam bir orta sahamız ve ileri hattımız olsa yarış hiç buralara kalmazdı
Bu kadroyla , sakatlık belalarıyla çarpışan ve işi buralara getiren hocaya helal olsun

Diğer konular bi kenara yönetim konusunda bence hakli. O kadar silik kaldılar ki hakkımızı hiç bi sekilde doğru savunamadılar.

Kaybeden herkesin bir bahanesi var sen kendi sahanda oynadığın rize maçını kazansaydın şimdi şampiyondun kendi sahanda 4 gol yedin kaç senedir bu takımın başındasın futbol olarak lan ne oynadık be dediğimiz bir maç hatırlamıyorum geçen hafta gol atmamız lazım 65-70 e kadar bekliyorsun bugünkü maçta hangi amaçla o kadroyu 11 çıkardın kimse anlamadı biz 5 atsak şampiyon bizdik şuan da ama senin oyun anlayışın maalesef eskilerde kalmış sağa pas sola pas geriye pas kaleciye pas baksan top %80 bizde ama kaleyi bulan şut ya var ya yok. şu maçta 5 gol atmamız lazımsa 5 gol atmalıydık gerisi faso fiso

Burada

Admin cümlem kanına mı dokundu editlemişsin

Son düzenleme:
Akbaba ile Arda'yı son maçlarda kahraman ilan ettirip sözleşme uzattırma peşinde koşma derdin yüzünden şampiyonluğu nasıl verdiğine dair beyanatı var mı? Yoksa şu dakika boş yapıyor demektir. Şu dakika ne dediğinin bir önemi yok.

Yargı dağıtacağım, şovumu yapacağım diye yaptıklarını unutturacak ya günah çıkartıyor.

yönetim ile ilgili söyledikleri dogru

"yalnizim" ve "herkes bana karsi" söylentilere katilmiyorum, "konusacagim!!!" gibi aciklamalardan biktim zaten gecen sergen de söyledi konusan olmuyor ama nedense

diger aciklamalari yerinde

Yönetime kızıyor, bunda diyecek bir şey yok haklı. Hakemlere Beyaz sayfa açan, TFF dost bilen yöneticilerimiz var.
Ancaaakk..
Eline bir şans vermişlerdi hoca.Her şeye rağmen, bütün seneyi unutturacak bir şans verildi. Öyle sihirbazlık yapmana gerek yoktu Bir maç olsun evlatların yedek kulübede beklese yeterdi.Senin de laf etmeye hakkın kalmadı o yüzden. Benim aklım almıyor ikinci yarı yaptığın değişiklikleri neden ilk yarıda yapmadın. Ya gözünü seveyim akbaba'yı neden 11'e yazdın, hadi ardayi geçtim, akbabayi onbire yazacak motivasyonun ne idi? Son dakika attığı golleri için yeterince ödüllendirmedik mi biz bunu.
Lütfen artık hocası da oyuncusu da başkanı da sussun, artık susun. Konuşmanın vakti geçti artık. Laf salatası yapmayın yemiyoruz.Sizin Galatasaray yapacağınız en büyük iyilik bu saatten sonra Galatasaray'ı bırakmaktır...

Yine yazıyorum
Galarasaray kollandi diyebilir misin
Ya da bjk kollanması diyebilir misin
Öyle bir sezon yaşadık
2 hafta önce nizami gol verilmedi
Ilk bjk ve ilk gençler maçında ogulcanin iki karşı karşıya pozisyonlarını kestiler
Alanya macı yine nizami gol verilmedi
Ikinci Alanya macı Babacar i atsa vs
Ankaragücü maci
Kartlar bize kolay cıktı
Rakiplere bazen hiç çıkmadı
Olmadi yani yaz yaz bitmez
Averajla olmadı
Sağlık olsun
Dağıtmak kolay
Takım iyi oyuncular kazanmisken
Her zamankinden daha fazla destek
Galatasaraylilik bunu gerektirir

Terim bu konuşmasında haklı da bunu neden geçen yıl demedi mesela? Geçen yılda aynı şekilde bu yönetim araziydi. Bu yıl yönetimin seçilemeyeceğini bildiğinden sanırım, kendini kurtarma peşinde o da.

Ağam sal bizi. 40 maçta cimbom 90 puan toplayamıyorsa başarısızdır. Şampiyon olsa da olmasa da.

Sen üzerine düşeni doğru yaptın mı hoca? Tüm sezonu falan geçtim, çok içine ettin zaten ama şu maçta bile verdiğin kararlar kabul edilebilir değil.

Daha önce yaşattıkların için teşekkür ederiz ama bu sezon olanlar için kusura bakmayın ama yöneticisinden topçusuna kadar hepinize yazıklar olsun.

Fatih Terim: "Bu kadar borcun altında 5-6 başkan adayı, umarım herkes hazırlıklıdır. Umarım herkes Galatasaray'ın problemlerine derin olarak hakimdir."

Geri
Üst Alt