Fatih Terim: "Biz TFF'ye göğüs germişken onlara teşekkür edenlerle uğraştık"

Bir terim muhalifi olarak yanındaki sümsük herifleri kovduğu gün hocanın safına geçeceğimi söyleyeyim.
Temizlik istiyorsa önce vasıfsızlar ve gerzek futbolcular kovulmalı

Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor."
Neden 31 Mayıs neden şimdi değil?

Çünkü başkan değişecek ve sen kalma planı yapıyorsun sinsi herif.

Madem suçlu sensen hemen istifa et.
Tabi ancak algı yapıp milleti kekle.
Arka tarafta da işi pişir.

Seni utanmaz arlanmaz

Seni utanmaz arlanmaz
Zaten hiç bir gelen yönetim terimsiz yolla çıkmazlar, çünkü TD aramak ekstra çaba ister. Herkes kolaya kaçacak

Bende fatih terim i severim ama körü körüne savunmayın biz demirören tff başkanıykende şampiyon olduk benim derdim şampiyonlukta değil oynadığımız futbol ve kadro seçimi bana biri arda akbaba halil oynatmasındaki sebebi açıklasın ayda yılda mustafa gibi scout bulmuşuz 1 ayda neden hiç ettik açıklasın.

Demirören yönetimi bu şerefsizlerin yanında melek kalır. Yemin ederim bunu bu sene hatta geçen sene pandemiden sonra çok net gördüm.

bana birisi bu seneki kadar bir takımın alehine bile bile bu kadar fazla hata yapılan bir sezon göstersen en adi şerefsizim diye bağıracağım.

Bu rezil ligde şampiyonluğa oynayan takımların kadroları arasında çok fark yok. Hatta bizim kadroda o kadar gerizekalı adam varki bu puanları toplamamız bile mucize.
o oynamış bu oynamış bırakın arkadaş yemin ederim şu takımda birazcık topa vurmasını bilen akıllı iki tane adam olsaydı son hafta gerekli golleri atar şampiyonluğu kazanırdık.

Fatih terim sanada yazıklar olsun. hiçbir zaman egonu ve inadını Galatasarayın gerisinde tutmadın. Oynattığın oyunu sistemi geçtim arkadaş bu transfer rezilliği nedir. Nasıl bu kadar gerizekalı oyuncuları bir araya toplayabildin.Bilmiyorsan bu işi bırak başkaları yapsın arkadaş.o utkucan denen scoutu al evine götür.bıkmadan usanmada aynı hataları yaptınız.
sene başında rezil transferler sezon ortasında rezil transferler.Ulan şu ligde tüm şerefsiz federasyon ve mhkyı döve döve şampiyon olacakken bunların ekmeğine yağ sürdünüz.

Bu hırstan yoksun , sahada en ufak bir şekilde takımın hakkını aramayan oyuncular bu şampiyonluğu haketmemişdir.

Seni utanmaz arlanmaz

Gün senin günün Ahmed. Gönlünce kutla bjk şampiyonlugunu. Çok uğraştın çok didindin. Emeğin çoktur. Az üç buçuk atmamışsındır bugün şampiyon galatasaray olacak diye.

Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. "

Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor."
Herkeze laf attıktan sonra eger bir hata var ise, en büyük hata benimdir diyen kişi bunu samimice söylememiştir ama en büyük hatali zaten kendisi. Mustafa Cengiz'in yetersiz kaldigini biz zaten biliyoruz ama 30 senelik hocalık deneyimi olan Fatih Terim'in son iki maçtır Arda'yi ilk 11'e koymasi bence sezonun açık ara en büyük hatasıdır ve şampiyonluğu mal olmustur.

Gün senin günün Ahmed. Gönlünce kutla bjk şampiyonlugunu. Çok uğraştın çok didindin. Emeğin çoktur. Az üç buçuk atmamışsındır bugün şampiyon galatasaray olacak diye.

Gün sergene şampiyonluk hediye eden hocanın günü.

Hiç öyle suçu başkasina atıp işin içinden sıyrılmaya çalışmayın

Hepiniz bu kulübün yakasından düşeceksiniz az kaldı.

Geri
Üst Alt