Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim ile de son iki sezon şampiyon olamadıkÖyle deme renktaş, bir alman gelip bizi 10 sene üst üste şampiyon yapacak, bu şekilde düşünen muhteşem beyinler var burada
Terim şakşakcısız yapamazBir terim muhalifi olarak yanındaki sümsük herifleri kovduğu gün hocanın safına geçeceğimi söyleyeyim.
Temizlik istiyorsa önce vasıfsızlar ve gerzek futbolcular kovulmalı
Neden 31 Mayıs neden şimdi değil?Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor."
Yani birakiyor mu. Gelen yonetim sonra ikna edecek kalacak bilmiyor muyuz. Boyle bir sekilde asla birakmaz
İrfan Can'ı hoca istedi yapma allasen.Yönetim alsa irfan can mensah şu malatyadan başakşehire giden orta saha boupenza filanda gircekti kıcımıza
Zaten hiç bir gelen yönetim terimsiz yolla çıkmazlar, çünkü TD aramak ekstra çaba ister. Herkes kolaya kaçacakNeden 31 Mayıs neden şimdi değil?
Çünkü başkan değişecek ve sen kalma planı yapıyorsun sinsi herif.
Madem suçlu sensen hemen istifa et.
Tabi ancak algı yapıp milleti kekle.
Arka tarafta da işi pişir.
Seni utanmaz arlanmaz
Bende fatih terim i severim ama körü körüne savunmayın biz demirören tff başkanıykende şampiyon olduk benim derdim şampiyonlukta değil oynadığımız futbol ve kadro seçimi bana biri arda akbaba halil oynatmasındaki sebebi açıklasın ayda yılda mustafa gibi scout bulmuşuz 1 ayda neden hiç ettik açıklasın.
Neden 31 Mayıs neden şimdi değil?
Çünkü başkan değişecek ve sen kalma planı yapıyorsun sinsi herif.
Madem suçlu sensen hemen istifa et.
Tabi ancak algı yapıp milleti kekle.
Arka tarafta da işi pişir.
Seni utanmaz arlanmaz
Bende terim istedi ztn dedim yanlış oldu yönetim alsa onlarıda kitlicekti bize yaniİrfan Can'ı hoca istedi yapma allasen.
Terim ile de son iki sezon şampiyon olamadık![]()
Hakkım helal ama bırak artık.Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. "
Herkeze laf attıktan sonra eger bir hata var ise, en büyük hata benimdir diyen kişi bunu samimice söylememiştir ama en büyük hatali zaten kendisi. Mustafa Cengiz'in yetersiz kaldigini biz zaten biliyoruz ama 30 senelik hocalık deneyimi olan Fatih Terim'in son iki maçtır Arda'yi ilk 11'e koymasi bence sezonun açık ara en büyük hatasıdır ve şampiyonluğu mal olmustur.Fatih Terim: "Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor."
Gün senin günün Ahmed. Gönlünce kutla bjk şampiyonlugunu. Çok uğraştın çok didindin. Emeğin çoktur. Az üç buçuk atmamışsındır bugün şampiyon galatasaray olacak diye.
Arsene Wenger'de, Ferguson'da takımlarına futbol oynattı. Biz kaç sezondur top tepmece izliyoruz.Arsene Wenger, Sir Alex Ferguson her sene şampiyon oldu mu ?
Olamayabilirsin, Terim harici kiminle olduk Hamza hariç, en son Gerets sanırım yabancı hatta
Keşke bari futbol izletseydi onlar gibiArsene Wenger, Sir Alex Ferguson her sene şampiyon oldu mu ?
Olamayabilirsin, Terim harici kiminle olduk Hamza hariç, en son Gerets sanırım yabancı hatta
Gün sergene şampiyonluk hediye eden hocanın günü.
Hiç öyle suçu başkasina atıp işin içinden sıyrılmaya çalışmayın.
Hepiniz bu kulübün yakasından düşeceksiniz az kaldı.