Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

Ceza vermelerine fırsat vermeyecekmiş o yüzden dikkatli konuşacakmış... hayret birsey gercekten... 4 yılın 2 yılı ceza almışsın zaten koy gitsin artık! Varmısın yokmusun anlamıyoruz zaten

Fatih Terim: "Herkese soruyorum, ben veya Galatasaray'ı temsil eden biri tff'nin herhangi bir temsilcisine sen yalancısın desem kaç maç ceza alırız?"

Fatih Terim: "TFF, kerem'e yalancı diyen hakemi disipline sevk edecek mi bunun takipçisi olacağız"

Bugün olan açıklamaların sebebi arkadaşlar. Burak Elmas yerine konuşuyor. Yönetim kararı.

Bunlar hocanın konuşacağı konular değil. Teknik heyet ve takım bulunduğumuz yerin salt hakem sebebi ile olduğuna inanıyor ise durum vahim.
Bakın benzeri geçtiğimiz seneler fenerde yaşandı.sonuç daha kötü futbol ve sonuçlar oldu.Sadece tek bir konu üzerinden başarısızlık okumanın bize zararı hakemlerden fazla oluyor.

Hocayı dünkü maç nezdinde destekliyorum

Ama Türkiye liginde bunlar bahane değil topla tüfekle de saldırsalar ona göre dirayetli takım kuracaksın

4 sene üst üste şampiyon olurken bundan daha beter başarısız olmamızı isteyen bir rakip vardı ama yine de başarmıştık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ts - fener macinda ne olduysa aynisi oldu. Oradaki hakem de sinirliydi.

ft sezonu kapattı.

Bay terim değil sanki tayyip bey konuşuyor herşeyi bilen,olumlu işlerin mimarı,başarısızlıklarda ise mağdur olmuş,önü kesilmeye çalışılan liderler.ülkemiz ve gsmızın kaderi aynı maaleaef

Geri
Üst Alt