Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

Bugün olan açıklamaların sebebi arkadaşlar. Burak Elmas yerine konuşuyor. Yönetim kararı.
Hocanın devamlı ceza alacağı garantisini vererek yardımcı olarak Farioli’yi mi getireceğiz acaba

Bugün olan açıklamaların sebebi arkadaşlar. Burak Elmas yerine konuşuyor. Yönetim kararı.
Bir insan kendini daha fazla nasıl rezil eder?

Bunları niye başkan söylemiyor? Terim yine yem oldu!

Ya bu konuşmayı yapan kişi BAŞKAN olmalıydı veya kulüp sözcüsü olmalıydı.Sen ne işe yarıyorsun Elmas!

Fatih Terim: "Hakem, ikinci yarıya çıkmadan hemen önce koridorlarda bizim oyuncularımıza ve çalışanlarımıza dönerek, burada Arda da var, ‘Ben sizin ne yaptığınızı çok iyi biliyorum’ diyor."

Fatih Terim: "Biz size diyor muyuz 'Tüm Galatasaraylılar sizin ne yaptığınızı çok iyi biliyor' diye"

fasa fiso. ceza alacak sonra bütün kulübün arkasında onu desteklemesini sağlayacak tffye karşı kendine yönelen okları çevirecek..

rezil futbol , gsnin geleceği 10.luk falan mı? onlar terim efendiden önemli değil.

Niye konusmuyor diyenler simdide konusunca femere benzedik filan diyor 😂😂😂

Hocanın devamlı ceza alacağı garantisini vererek yardımcı olarak Farioli’yi mi getireceğiz acaba
Bant yayında ceza alıyorsa sorumlusu yönetimdir. Kararda yönetimin zaten. Hocaya ceza alacağı garantisi verildiyse hocalığı bırakıp Sportif Direktörlüğe geçmeli. Öyle şey olmaz.

Geri
Üst Alt