Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

Baskan ve yonetimin yapmasi gereken aciklamayi yine maalesef hoca yapiyor.

Olayları birinci ağızdan dinlemek hoş. Konuş hocam bravo, ne olduysa anlat

demek istedigi acik:

tüm sezondur oynanan kötü futboldan zorbay sorumlu.

tamam hocam zorbayin yaptigi terbiyezislik ama oynanan futboldan sen sorumlusun.

neden yine hedef gösterip aradan siyrilmaya calisiyorsun?

Ne oynatiyorsun diyenler var inanilir gibi degil. Gecen sene hersey normal yürüse sampiyonsun bu sene icin sözün bittigi yerdeyiz. Daha demin bi trabzonlu arkadas ile konustum, orada dönenler normal degil diyor. Hala ne oynaniyor diye sorgulayan var. Normal sartlarda en az 35 puanimiz olurdu ve trabzon ile sampiyonluga oynuyorduk. Iyiz kötüyüz bu demek olmuyorki her mac hakkimizi yeninebilir diye. Dünkü macta bile penalti ve kirmizi kart var, kimsenin sesi cikmiyor aliskanlik hale gelmis artik.

Elbette hatalari var, bende elestiriyorum örnegin moyu oynatmadigi icin veya sistem oyun kurgusu ama bu bir islerin döndügünü degistirmez.

Farioliyi lig maclari icin alacaz galiba avrupada fatih terim takimin basinda olacak. Cünkü bayagi bi ceza yiyecek gibi

Bu ülkede ne futbol izlenir ne de başka bisey. 5 senedir gün gittikçe daha kötü oynayan ama hala aynı td dünyada yoktur.

Bıktım bu Türk milettin “güclü” adam fetişimine. Bir takım 20 sene Aziz diye vırladı, gittiler hemen başka adamı yüceltmeye. Biz de 25 senedir sanki Dünyada ilk ve TD diye ilallah yaptık, adam da resmen dalga geçiyord.

Politika desen aynı hikaye. Türkler den bi bok olmaz. Hepimiz sohbette, başka görüşlere açık değiliz. Sonuna kadar tek ben doğruyum bir yaşanc felsefesi var.
Burda 2-3 sene evvel Terimin oyunumu beğenmedim icin Moderatör bile benden Galatasaray lı olduğum icin kanıt istedi.

Hepiniz eserinizle gurur duyun.
Terim çok üzgün vallahi gözyaşları aktı…

Yukarıda haberi attım zaten Adminim. Kulüp açıklamalarını Başkan yerine Hoca yapacakmış. Yönetim kararı. Hoca böyle istemişte olabilir.
Yonetim kurulunda yer alsin o vakit bundan sonra teknik direktor arayisina girilmesi sart bence. Yarin yeni bir ceza alirsa bunun sorumlusu kim?

Ne oynatiyorsun diyenler var inanilir gibi degil. Gecen sene hersey normal yürüse sampiyonsun bu sene icin sözün bittigi yerdeyiz. Daha demin bi trabzonlu arkadas ile konustum, orada dönenler normal degil diyor. Hala ne oynaniyor diye sorgulayan var. Normal sartlarda en az 35 puanimiz olurdu ve trabzon ile sampiyonluga oynuyorduk. Iyiz kötüyüz bu demek olmuyorki her mac hakkimizi yeninebilir diye. Dünkü macta bile penalti ve kirmizi kart var, kimsenin sesi cikmiyor aliskanlik hale gelmis artik.
Hahahahahahjddjdkkddkfkfkfjjf

Simdi Halil Umut Meler'i konusuyor.

Geri
Üst Alt