Şahin Kubat
Parçalı Üye
- 25 Mayıs 2009
- 4.270
- 497
- 1.683
Biraz da utanma duygusundan, bitip tükenmeyen egondan, adam kayırmalarından, çarçur ettiğin milyon eurolardan filan bahsetsene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukarıda haberi attım zaten Adminim. Kulüp açıklamalarını Başkan yerine Hoca yapacakmış. Yönetim kararı. Hoca böyle istemişte olabilir.Bu teknik bir aciklama degil.
Kulup sozcusunun yaptigi bir aciklama.
Kime diyo bunu Facebook ta akrabasına oraya buraya laf sokan tipler gibi buda başkanda cıkın çatır çatır şu isim şunu yaptı deyin ha yemiyosa işinize bakın konuşmayın o zmnFatih Terim: "Ben seni bir Galatasaraylı olarak uyarıyorum, Galatasaray'ın gücünü sınama"
Yonetim kurulunda yer alsin o vakit bundan sonra teknik direktor arayisina girilmesi sart bence. Yarin yeni bir ceza alirsa bunun sorumlusu kim?Yukarıda haberi attım zaten Adminim. Kulüp açıklamalarını Başkan yerine Hoca yapacakmış. Yönetim kararı. Hoca böyle istemişte olabilir.
Bu takimin basin sözcüsü nerede? Bu yönetimden derhal kurtulmaliyizbu açıklamaları başkan neden yapmıyor ?
HahahahahahjddjdkkddkfkfkfjjfNe oynatiyorsun diyenler var inanilir gibi degil. Gecen sene hersey normal yürüse sampiyonsun bu sene icin sözün bittigi yerdeyiz. Daha demin bi trabzonlu arkadas ile konustum, orada dönenler normal degil diyor. Hala ne oynaniyor diye sorgulayan var. Normal sartlarda en az 35 puanimiz olurdu ve trabzon ile sampiyonluga oynuyorduk. Iyiz kötüyüz bu demek olmuyorki her mac hakkimizi yeninebilir diye. Dünkü macta bile penalti ve kirmizi kart var, kimsenin sesi cikmiyor aliskanlik hale gelmis artik.
Ft yine iyi, bunu Burak Elmas söyleyemiyor bile.Kime diyo bunu Facebook ta akrabasına oraya buraya laf sokan tipler gibi buda başkanda cıkın çatır çatır şu isim şunu yaptı deyin ha yemiyosa işinize bakın konuşmayın o zmn