Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

ceza alacağı belli

istese sadece yönetime söyledim tepki koyun diye koymadılar dese doğruyu işaret ederdi

ama sportif nedenlerle gideceği aşikar olunca topa sert girip gidişinin sebebini değiştireceğini hesaplıyor

CEO olacak kişi kimse hemen şu anda istifa etmeli. Yayın yönetmeni olan hemen şuan istifa etmeli.
Başkan olacak o korkak hemen şuan istifa etmeli nerede telefon geldi de yayını kestirdiniz lan.
İstifa et hemen şu anda istifa et.

kel-bireye-bankada-sira-vermek_1498315.jpg

Bence devami var lakin buradan kesmisler gibi, devaminda ne dediyse artik. Guzel montaj.

Hocam sen onu bunu boşver evinde başakşehire oynuyorsun 1-1 i bulunca Mohammed neredeyse telleri parcalayacakti sevinçten.. Geçen sene takımı uzun süre yarışta tutan bu çocuğu ne hale getirdin biraz da bunları anlatsan ..
Şu çocuğa o kadar üzülüyorum ki anlatamam hayatinin belki en buyuk yanlışını yaptı bize gelerek büyük bir potansiyeli var sadece profesyonel düzeyde bir takım yardım alıp takım oyununa adapte olması gerekiyordu biz çocuğu kulübede curuterek ancak bir hırs küpü yaptik

FT düşmanı olanların mesajları mantık yoksunluğuyla direkt ele veriyor kendilerini. Bunların bazıları zaten hocaya sövebilmek için takımın yenilmesi yönünde isteklerini de utanmadan foruma yazabilen tipler. Artık ``Gerekirse hakemleri de yeneceksin.```temalı aptalca postlar görmekten usandık burada. Adamın kulübün hakkını savunmak için çıkıp konuşmasından bile kaşıntıya tutuluyorsunuz , yazık yahu.

Ceza almama gibi bir durumu ok zaten bu konuşma olduğu anda ceza alacağı aşikardı. Yanına alacaktın sağlam bir yardımcı sonra hocayı konuşturacaktın.
Bu yönetim fiilen bitmiş boşa uğraşıyoruz

Geri
Üst Alt